geo29 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 καλήμερα θέλω να μετατρέψω κάποιες συλλογές cd σε mp3 κατέβασα το https://www.freac.org αλλά μου τα αποθηκευθεί με σειρά καλλιτέχνη και όχι με την σειρά (συλλογή) που τα riparo κάποια βοήθεια .... κάποιο άλλο πρόγραμμα?
accipio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Νομίζω ότι πρέπει να πας Options > General Settings > Encoders και στον LAME MP3 Encoder, στο Output filenames να επιλέξεις το <directory>\<filename>. 1
geo29 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση και ουσιαστική βοήθεια εκεί είναι η ρύθμιση και έχει έτοιμες να διαλέξεις την σειρά .....
micos000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μάλλον άλλαξες εσύ τον τρόπο ονομασίας γιατί από προεπιλογή το πρόγραμμα βάζει το track number μπροστά από το όνομα του αρχείου για να σου στοιχίζονται τα αρχεία με βάση την σειρά που είναι στο cd. 1
geo29 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, micos000 είπε Μάλλον άλλαξες εσύ τον τρόπο ονομασίας γιατί από προεπιλογή το πρόγραμμα βάζει το track number μπροστά από το όνομα του αρχείου για να σου στοιχίζονται τα αρχεία με βάση την σειρά που είναι στο cd. δεν θυμάμαι να μπήκα στης ρυθμίσεις καθόλου ....τεςπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα