mesfigas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μου ειρθε στο κινητο μθνημα οτι το συμβολαιο μου εχει ληξει εχω 50 VDSL Wind ειμαι υποχεωμενος να κανω ανανεωση _ ? ,η απλα το αφηνω να υπαρχει και πληρωνω τα 26 ευρω καθε μηνα ? αν δεν ανανεωσω θα μου κοψουν το ιντερνετ και θα πληρωσω λευτα επανασυνδεσεις ? το μυνημα λεει μπες στο myWind και δες τις προσφορες
lightsout Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Λογικά αν δεν ανανεώσεις η χρέωση από τιμή προσφοράς θα "γυρίσει" σε τιμοκαταλόγου και αντί για 26 ευρώ θα πληρώνεις κανένα 50αρικο. 2
mesfigas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 ωπ δεν το ξερα η τιμη οντως ειναι προσφορας πριν απο 2 ετη αρα αναγκαστηκα πρεπει να ξανακανω συμβολαιο
lightsout Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Έτσι λειτουργούν οι ανανεώσεις στα συμβόλαια κινητής, υποθετώ πως το ίδιο συμβαίνει και με τα συμβόλαια σταθερής. Ωστόσο, αν δεν είσαι ευχαριστημένος, είναι η καταλληλότερη στιγμή να ψάξεις για άλλον πάροχο.
mesfigas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 εχω κατι αποσυνδεσεις αλλα δεν ξερω που οφειλονται αν και εδωσα 100 ευρω να παρω καλλο ρουτερ (Tp-Link Archer VR600) γενικα μια χαρα ειναι η Wind και δεν ξερω αν αλλαξω αμα θα ειναι καλλυτερα πχ αν παω Vodafone οποτε μαλλον ανανεωνω το ηδη υπαρχον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα