Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε,

Επειδή βρίσκω αγοραστές για ένα Mac Book Air που έχω, μπορεί ένας ειδήμων να μας πει, πως να διαγράψω τα ΠΑΝΤΑ, και να μην υπάρχει ίχνος τους, για τον επόμενο; Τα έχω σωσμένα και αλλού, οπότε δεν με νοιάζει.

Με βήματα παρακαλώ, .... 1.   2.   3.    

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Makis38 είπε

Καλημέρα σου,

Το είχα σχεδόν σίγουρο ότι θα μου απαντούσες εσύ. Σ´ ευχαριστώ πολύ.

Στο βήμα 7 όταν διαγράφεις το δίσκο υπάρχει κάτω αριστερά κουτάκι που λέει Security Options

όπου μπορείς να επιλέξεις πόσο ασφαλής θα είναι η διαγραφή. Όσο πιο πολύ επιλέξεις τόσο περισσότερη ώρα θα πάρει.

προτείνω να διαλέξεις την προτελευταία μπάρα σε βαθμό security γιατί η άλλη παίρνει απίστευτο χρόνο. Και αυτή που λέω εγώ παίρνει κανα-δυο ώρες...

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, bioentre είπε

Στο βήμα 7 όταν διαγράφεις το δίσκο υπάρχει κάτω αριστερά κουτάκι που λέει Security Options

όπου μπορείς να επιλέξεις πόσο ασφαλής θα είναι η διαγραφή. Όσο πιο πολύ επιλέξεις τόσο περισσότερη ώρα θα πάρει.

προτείνω να διαλέξεις την προτελευταία μπάρα σε βαθμό security γιατί η άλλη παίρνει απίστευτο χρόνο. Και αυτή που λέω εγώ παίρνει κανα-δυο ώρες...

Σε encrypted data, να κάτσω να φάω 2 ώρες για το σβήσιμο, λες και θα το αγοράσει ο Snowden? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, vabill είπε

Σε encrypted data, να κάτσω να φάω 2 ώρες για το σβήσιμο, λες και θα το αγοράσει ο Snowden? 

Δεν μας λέει αν είναι encrypted. Νομίζω στις παλίες εκδόσεις Mac OS, το encryption εσύ μόνος σου το βάζεις. Στο T1 chip είναι από μόνο του ενεργοποιημένο και αν δεν έχει T1 δεν ξέρω που αποθηκεύεται το κλειδί, λογικά στο iCloud αν διαλέξεις unlock με το λογαριασμό σου. 2 ώρες θα φάει έτσι και αλλιώς αν δεν έχει αποθηκευμένο σε bootable usb το OS ή τελοσπαντων θα τις φάει για να το κατεβάσει.

Τέλοσπαντων έχει 4 επιλογές, μπορείς να βάλεις και το fast και να τελειώνεις ή και το military grade που δεν τελειώνει ποτέ. Στο δικό σου έλεγχο είναι.

Επεξ/σία από bioentre
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...