nikolakis2345 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 γεια σας παιδες θα ηθελα να μου προτεινεται ενα gaming mouse (οχι ακριβο) γιατι γενικα παιζω fps games και αυτη την στιγμη εχω ενα απλο της microsoft και δεν μπορω να ριθμυσω dpi
Μακιαβέλλι Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, nikolakis2345 είπε γεια σας παιδες θα ηθελα να μου προτεινεται ενα gaming mouse (οχι ακριβο) γιατι γενικα παιζω fps games και αυτη την στιγμη εχω ενα απλο της microsoft και δεν μπορω να ριθμυσω dpi Καλημέρα. Το όχι ακριβό δεν λέει πολλά. Ακριβό για κάποιον είναι πάνω από 150€ για κάποιον πάνω από 20€. Όρισε ένα Budget. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από Μακιαβέλλι
nikolakis2345 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Καλημέρα. Το όχι ακριβό δεν λέει πολλά. Ακριβό για κάποιον είναι πάνω από 150€ για κάποιον πάνω από 20€. Όρισε ένα Budget. γυρω στα 30 ευρω
PurpleNinja Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Αγόρασα το Razer DeathAdder Essential, ερχόμενος από ένα χαλια για τα σημερινα δεδομενα παιχνιδιων Element MS-1100G HATTORI(EOL) από θέμα βάρους απόκρισης μέρα με την νύχτα, ωραία και το software της Razer δεν το βρήκα άσχημο και καλο για fps games, γιατί μετα από τόσα χρόνια κάνω ξανά αγορά ποντικιου θα στο μπροστινά, ΑΛΛΑ..μέσα στον πρώτο μήνα παίζει κιόλας στην πρώτη 1,5 εβδομάδα χάλασε ένα από τα έξτρα κουμπιά που άργησα να το συνειδητοποιήσω γιατί σπάνια το χρησιμοποίησα (5-10 φορές να το πάτησα), κανονική χρήση δεν το κοπάναγα το ποντίκι αλλά το κουμπί κόλλησε μέσα και ήταν πατημένο συνέχεια. Service.. το έστειλα λίγο πριν το δεύτερο κλείσιμο για τον ιό ακόμα περιμένω απάντηση..μετρα πόσες μέρες (14 εργάσιμες μέχρι σήμερα). Πήρα και 2 ακουστικά kraken x lite το ένα έσπασε η στέκα χωρίς λόγο μέσα σε 2,5 βδομάδες χρήσης. Δεν ξέρω ελαττωματικά προϊόντα? Ίσως, αλλά τόσα μαζεμένα από μία εταιρία και με τέτοια καθυστέρηση δεν μου αρέσει, κατανοώ ότι βρισκόμαστε σε περίεργη κατάσταση οπότε θα έπρεπε να το πάρω σαν φυσιολογικό την καθυστέρηση, αλλά ψάχνοντας είδα ότι ακόμα και το 2014 τα ίδια παράπονα είχαν αγοραστές από την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα σε φόρουμς. μακάρι να είναι σύμπτωση και να κάνω λάθος..αλλά δεν το πρωτινά για την ώρα.. Οπότε ψάχνω και εγώ ένα παρόμοιο σε μέγεθος και βάρος άλλης εταιρίας να μου προτείνει κάποιος μέχρι 30€+ Αν και βλεπω σαν να είναι το στάνταρ για όλα τα περιφερικά πλεον με αυτά που διαβάσω σε κριτικές, το λιγότερο 50€ να πρέπει να δώσεις για το οτιδήποτε.
elpenor Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορώ να εγγυηθώ για την ποιότητα κατασκευής του logitech G102, τουλάχιστον για το παλιό μοντέλο. Δεν ξέρω τι ισχύει με το νέο Lightsync, αν και μοιάζει να είναι το ίδιο εγώ δεν θα το ρίσκαρα να το πάρω γιατί δεν αποκλείεται να το έχουν κάνει χειρότερο. Αν και έχουν περάσει πολλά mouse από τα χέρια μου δεν έχω ξαναδεί κάτι τόσο στιβαρό και ποιοτικό σε αυτή την κατηγορία τιμής. Ο αισθητήρας του είναι σχεδόν ισάξιος με τα ακριβά mouse, εγώ τουλάχιστον δεν βρίσκω καμία διαφορά από το G903 και το G Pro wireless που χρησιμοποιώ καθημερινά. Το μείον του είναι ότι είναι μικρό σε μέγεθος, αυτό σε μία φυσιολογική παλάμη το κάνει πολύ γρήγορο σε claw grip (δεν είναι τυχαίο ότι έχει ίδιο σχήμα/μέγεθος με το παλιό G Pro) αλλά ταυτόχρονα κουραστικό μετά από πολλές ώρες fps. Για palm grip είναι ακατάλληλο όπως και μάλλον θα είναι και για όσους έχουν μεγάλες παλάμες. Για μικρές παλάμες είναι πραγματικά χωρίς ανταγωνισμό σε αυτή την κατηγορία τιμής. Είχα ενθουσιαστεί τόσο πριν από 2-3 χρόνια που τα είχα βρει 18 ευρώ που πήρα 3 και έκανα τα δύο δώρο, όλα λειτουργούν άψογα μέχρι σήμερα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από elpenor
nikolakis2345 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, elpenor είπε Μπορώ να εγγυηθώ για την ποιότητα κατασκευής του logitech G102, τουλάχιστον για το παλιό μοντέλο. Δεν ξέρω τι ισχύει με το νέο Lightsync, αν και μοιάζει να είναι το ίδιο εγώ δεν θα το ρίσκαρα να το πάρω γιατί δεν αποκλείεται να το έχουν κάνει χειρότερο. Αν και έχουν περάσει πολλά mouse από τα χέρια μου δεν έχω ξαναδεί κάτι τόσο στιβαρό και ποιοτικό σε αυτή την κατηγορία τιμής. Ο αισθητήρας του είναι σχεδόν ισάξιος με τα ακριβά mouse, εγώ τουλάχιστον δεν βρίσκω καμία διαφορά από το G903 και το G Pro wireless που χρησιμοποιώ καθημερινά. Το μείον του είναι ότι είναι μικρό σε μέγεθος, αυτό σε μία φυσιολογική παλάμη το κάνει πολύ γρήγορο σε claw grip (δεν είναι τυχαίο ότι έχει ίδιο σχήμα/μέγεθος με το παλιό G Pro) αλλά ταυτόχρονα κουραστικό μετά από πολλές ώρες fps. Για palm grip είναι ακατάλληλο όπως και μάλλον θα είναι και για όσους έχουν μεγάλες παλάμες. Για μικρές παλάμες είναι πραγματικά χωρίς ανταγωνισμό σε αυτή την κατηγορία τιμής. Είχα ενθουσιαστεί τόσο πριν από 2-3 χρόνια που τα είχα βρει 18 ευρώ που πήρα 3 και έκανα τα δύο δώρο, όλα λειτουργούν άψογα μέχρι σήμερα. αρα logitech g102 protigy??? το βρηκα γυρω στα 30 ευρω αυτο ειναι? σκεψου τωρα ειμαι με ενα απλο mouse της microsoft....εχει καποιο προγραμμα που ρυθμιζεις τα dpi???
elpenor Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, nikolakis2345 είπε αρα logitech g102 protigy??? το βρηκα γυρω στα 30 ευρω αυτο ειναι? σκεψου τωρα ειμαι με ενα απλο mouse της microsoft....εχει καποιο προγραμμα που ρυθμιζεις τα dpi??? Εννοείς λογικά 30 ευρώ γιατί με τα μεταφορικά, το λέω γιατί στο skroutz έχει ετοιμοπαράδοτο 24,75 ευρώ. Ναι η logitech έχει πρόγραμμα που ρυθμίζεις τα DPI. Btw όσο αφορά τα DPI αν παρατηρήσεις όλοι οι pro παίζουν με λίγα DPI (πχ 800) και κάνουν μεγάλες κινήσεις με ολόκληρο το χέρι πάνω σε μεγάλα mouse pad. Όταν έχεις τέτοια ρύθμιση ακόμα και το mouse της microsoft δεν είναι τόσο κακό. Τα πολλά DPI και οι μικρές κινήσεις με τον καρπό έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζονται ούτε ιδιαίτερη συνήθεια ούτε να κάθεσαι σε σωστή θέση όπως και ότι μπορείς να κάνεις στροφή 180 μοιρών γρήγορα. Όμως καταπονούν πολύ τον καρπό και όσο practice και να κάνεις το σημάδι σου δεν θα συγκρίνεται με κάποιον που έχει συνηθίσει να παίζει με λίγα DPI.
nikolakis2345 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, elpenor είπε Εννοείς λογικά 30 ευρώ γιατί με τα μεταφορικά, το λέω γιατί στο skroutz έχει ετοιμοπαράδοτο 24,75 ευρώ. Ναι η logitech έχει πρόγραμμα που ρυθμίζεις τα DPI. Btw όσο αφορά τα DPI αν παρατηρήσεις όλοι οι pro παίζουν με λίγα DPI (πχ 800) και κάνουν μεγάλες κινήσεις με ολόκληρο το χέρι πάνω σε μεγάλα mouse pad. Όταν έχεις τέτοια ρύθμιση ακόμα και το mouse της microsoft δεν είναι τόσο κακό. Τα πολλά DPI και οι μικρές κινήσεις με τον καρπό έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζονται ούτε ιδιαίτερη συνήθεια ούτε να κάθεσαι σε σωστή θέση όπως και ότι μπορείς να κάνεις στροφή 180 μοιρών γρήγορα. Όμως καταπονούν πολύ τον καρπό και όσο practice και να κάνεις το σημάδι σου δεν θα συγκρίνεται με κάποιον που έχει συνηθίσει να παίζει με λίγα DPI. δεν ξερω ποσα dpi εχει της microsoft και νομιζω δεν γινεται να το ρυθμισεις καπως
Mondobizzaro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/20632735/Sharkoon-SHARK-Force-White.html super καλό για τα χρηματά του
PurpleNinja Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, nikolakis2345 είπε αρα logitech g102 protigy??? το βρηκα γυρω στα 30 ευρω αυτο ειναι? σκεψου τωρα ειμαι με ενα απλο mouse της microsoft....εχει καποιο προγραμμα που ρυθμιζεις τα dpi??? δες αυτα τα 2 ίσως σου κανουν αν και παιζει ρολο ποσο μεγαλο ειναι το χερι σου https://www.skroutz.gr/s/24863181/Logitech-G203-Lightsync-Black.html (κοντά στις διαστάσεις του Razer DeathAdder Essential, αλλά ακόμη πιο ελαφρύ, 85 γρ αντί για 96 γρ του razer, σοφτ με μακρο/ρυθμίζεις τα dpi) https://www.skroutz.gr/s/21942749/SteelSeries-Rival-3.html (80γρ, σοφτ με μακρο/ρυθμίζεις τα dpi , κοντά στις διαστάσεις του Razer DeathAdder Essential)
nikolakis2345 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, PurpleNinja είπε δες αυτα τα 2 ίσως σου κανουν αν και παιζει ρολο ποσο μεγαλο ειναι το χερι σου https://www.skroutz.gr/s/24863181/Logitech-G203-Lightsync-Black.html (κοντά στις διαστάσεις του Razer DeathAdder Essential, αλλά ακόμη πιο ελαφρύ, 85 γρ αντί για 96 γρ του razer, σοφτ με μακρο/ρυθμίζεις τα dpi) https://www.skroutz.gr/s/21942749/SteelSeries-Rival-3.html (80γρ, σοφτ με μακρο/ρυθμίζεις τα dpi , κοντά στις διαστάσεις του Razer DeathAdder Essential) το steel series ωραιο αλλα ξεφευγει απο το μπατζετ το 1ο μου το ανεφερε και ο φιλος πιο πανω ευχαριστω πολυ 5 ώρες πριν, Mondobizzaro είπε https://www.skroutz.gr/s/20632735/Sharkoon-SHARK-Force-White.html super καλό για τα χρηματά του ευχαριστω πολυ φιλε
thleorasakias Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω αυτο πηρα χιλιοευχαριστημενος..Dpi αλλαζεις με ενα κλικ με ενα κουμπακι στο mouse.Τελος το λογισμικο ευκολο να το ρυθμισεις οπως θες π.χ φωτισμος κ.λ.π.Τωρα επεσε στα 15 ευρω value for money. https://www.skroutz.gr/s/12010381/Motospeed-V30-Black.html Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από thleorasakias
nikolakis2345 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, thleorasakias είπε Εγω αυτο πηρα χιλιοευχαριστημενος..Dpi αλλαζεις με ενα κλικ με ενα κουμπακι στο mouse.Τελος το λογισμικο ευκολο να το ρυθμισεις οπως θες π.χ φωτισμος κ.λ.π.Τωρα επεσε στα 15 ευρω value for money. https://www.skroutz.gr/s/12010381/Motospeed-V30-Black.html ευχαριστω πολυ φιλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα