Προς το περιεχόμενο

[Laptop] MSI Bravo 15 A4DDR-023 (R7-4800H/16GB/512GB/RX 5500M/NoOs) @ Amazon ES 941.37€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα με αυτά τα λαπτοπ είναι ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με τι keyboard layout έρχονται, γιατί δεν έρχονται όλα με QWERTY.

Και αν αλλάζει (φυσικά) τότε απλά επιβαρύνεσαι το νέο πληκτρολόγιο. Αν όχι, μένεις με αυτό για μια ζωή.

Είχα πάρει από το Αγγλικό Amazon ένα i3 Lenovo το 2014. Ναι μεν τα γράμματα είναι σε διαρύθμιση Qwerty αλλά τα σύμβολα είναι άλλα-ντ'άλλα.

Ξέρει κανείς οι Ισπανοί τι πληκτρολόγια έχουν;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, aXer είπε

Και αν αλλάζει (φυσικά) τότε απλά επιβαρύνεσαι το νέο πληκτρολόγιο. Αν όχι, μένεις με αυτό για μια ζωή.

Υπάρχουν αυτοκόλλητα στο ΕΒΑΥ για να τα κολλήσετε και να το κάνετε Qwerty... με κοστος ούτε 5€

• Like 3
Δημοσ.

Ναι φυσικά, υπάρχουν λύσεις.

Τώρα πόσο "κομψές" είναι αυτές, είναι άλλη κουβέντα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αξιζει και τόσο για gaming, υπαρχουν μοντελα με την 1650 που εχει ιδιες επιδοσεις σε πιο φτηνες τιμες. 

Τωρα αμα κάποιος ειναι content creator κανει rendering δεν ξέρω και εγω τι τοτε ναι μετραει ο ryzen. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nfsmw_gr είπε

Δεν αξιζει και τόσο για gaming, υπαρχουν μοντελα με την 1650 που εχει ιδιες επιδοσεις σε πιο φτηνες τιμες. 

Τωρα αμα κάποιος ειναι content creator κανει rendering δεν ξέρω και εγω τι τοτε ναι μετραει ο ryzen. 

Έκαναν μεγάλο άλμα οι Ryzen με την 4η γενιά (όχι ότι παλαιότερα δεν ήταν καλοί). Μπορούμε να το δούμε και στα benchmarks. Δε νομίζω αυτό να έχει σημασία μόνο για μια μικρή μερίδα ανθρώπων. Με 100€ παραπάνω μπορείς να βρεις και laptop με την GTX 1660Ti αλλά προφανώς δεν θα έχει Ryzen 4XXX. Ούτε ίσως οθόνη 120Hz IPS.

ΥΓ. Η οθόνη τελικά είναι 144Hz σύμφωνα με το Amazon.

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, neosstoforum είπε

Έκαναν μεγάλο άλμα οι Ryzen με την 4η γενιά (όχι ότι παλαιότερα δεν ήταν καλοί). Μπορούμε να το δούμε και στα benchmarks. Με 100€ παραπάνω μπορείς να βρεις και laptop με την GTX 1660Ti αλλά προφανώς δεν θα έχει Ryzen 4XXX.  Ούτε ίσως οθόνη 120Hz IPS.

Το δεχομαι, εγω που απλα θελω κατι vfm να παιζω και παλι δεν θα το τσιμπαγα, ο καθενας οτι θελει. :)

Επεξ/σία από nfsmw_gr
  • Like 2
Δημοσ.

Order summary

Products: € 742.98
Shipping: € 30.07

Total: € 773.05
Με απαλλαγή ΦΠΑ και γρήγορη παράδοση
και εχει σαν επιλογή συν 60€ για ενα χρονο
ασφαλεια κλοπής ζημιάς κτλ
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, savageGR είπε

Order summary

Products: € 742.98
Shipping: € 30.07

Total: € 773.05
Με απαλλαγή ΦΠΑ και γρήγορη παράδοση
και εχει σαν επιλογή συν 60€ για ενα χρονο
ασφαλεια κλοπής ζημιάς κτλ

Απο που? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...