Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μικρόφωνο στο lap top

voodoo99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω το εξής θέμα με το μικρόφωνο του λαπ τοπ (ACER- Aspire): δε λειτουργεί σε εφαρμογές τύπου Skype, Zoom κλπ.. Έχω προσπαθήσει να κάνω αρκετά από τα βήματα που βρήκα στο https://www.onlinemictest.com/microphone-settings/windows-10/

π.χ. να τσεκάρω την άδεια του μικροφώνου σε εφαρμογές, update στους drivers κλπ αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω λύση..

Το πρόβλημα το κατάλαβα πρόσφατα όταν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω το Zoom και αφού είχα πάρει το λαπ-τοπ από τον τεχνικό όπου το είχα για καθαρισμό στο ανεμιστηράκι (που μπορεί να είναι και τυχαίο ότι το εμφάνισε τώρα...)

Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, voodoo99 είπε

Καλησπέρα, έχω το εξής θέμα με το μικρόφωνο του λαπ τοπ (ACER- Aspire): δε λειτουργεί σε εφαρμογές τύπου Skype, Zoom κλπ.. Έχω προσπαθήσει να κάνω αρκετά από τα βήματα που βρήκα στο https://www.onlinemictest.com/microphone-settings/windows-10/

π.χ. να τσεκάρω την άδεια του μικροφώνου σε εφαρμογές, update στους drivers κλπ αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω λύση..

Το πρόβλημα το κατάλαβα πρόσφατα όταν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω το Zoom και αφού είχα πάρει το λαπ-τοπ από τον τεχνικό όπου το είχα για καθαρισμό στο ανεμιστηράκι (που μπορεί να είναι και τυχαίο ότι το εμφάνισε τώρα...)

Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;;

Καλημέρα, το ίδιο θέμα έχω και γω και σε webex, zoom, Skype κλπ. Τώρα ημουν έτοιμος να ανοίξω νέο θέμα. Το δικό μου όμως δεν διαβάζει ούτε ακουστικά. 

• Like 1

54 λεπτά πριν, kremenarasi είπε

Καταρχάς τσεκαρε μέσω του πίνακα ελέγχου εάν το μικρόφωνο αναγνωρίζεται και είναι σε λειτουργία.

To τσέκαρα και είναι τικαρισμένο με πράσινο  χρώμα στο πεδίο "εγγραφή" (πίνακας ελέγχου-υλικό και ήχος κλπ).. αν κατάλαβα καλά αυτό εννοείς σωστά;

37 λεπτά πριν, voodoo99 είπε

To τσέκαρα και είναι τικαρισμένο με πράσινο  χρώμα στο πεδίο "εγγραφή" (πίνακας ελέγχου-υλικό και ήχος κλπ).. αν κατάλαβα καλά αυτό εννοείς σωστά;

Τσεκαρετε αυτό το εικονίδιο.

Και μίλησε κοντά στο λάπτοπ.

Εάν ακούς από τα ηχεία ηχώ τότε το μικρόφωνο Λειτουργεί.

Εάν δεν ακούγεται κάτι πάει κοιτάξτε στην επιλογή για δεύτερο εικονίδιο μικροφώνου και επανέλαβε τα βήματα

Screenshot_2020-11-18-19-04-09-302_com.miui.gallery.png

Υπαρχει πιθανότητα να μην εχει κουμπωσει το καλώδιο του μικροφωνου στην μητρική.ποιο μοντελο εχεις ακριβως;

στα ACER εαν βγαλεις το πληκτρολόγιο ειναι στην δεξια πλευρα η θεση για το MIC

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...