Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε :800€

Χρήση υπολογιστή :Το θελει ο γιος μου για μεταπτυχιακο προγραμματισμο,Στοχος είναι προγραμματισμος σε python-java,C

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Slack,zoom,coursera platform

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Yπαρχει οθονη αλλα εχει type-C Υποδοχη

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).κατα προτιμηση ΑΘΗΝΑ

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?ΑΔΙΑΦΟΡΟ

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Απο τον ενδιαφερομενο

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .windows 10??

οσων αφορα για καρτα γραφικων τωρα οχι ΑΛΛΑ αν θελησει μελλοντικα (gaming) να μπορει να βαλει & να εχει αν γινεται ισχυρη μνημη (16 ή 32 ισως??)

ευχαριστω!!

Επεξ/σία από blackhill66
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/11/2020 στις 4:41 ΜΜ, blackhill66 είπε

Ποσό που διαθέτουμε :800€

Χρήση υπολογιστή :Το θελει ο γιος μου για μεταπτυχιακο προγραμματισμο,Στοχος είναι προγραμματισμος σε python-java,C

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Slack,zoom,coursera platform

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Yπαρχει οθονη αλλα εχει type-C Υποδοχη

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).κατα προτιμηση ΑΘΗΝΑ

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?ΑΔΙΑΦΟΡΟ

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Απο τον ενδιαφερομενο

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .windows 10??

οσων αφορα για καρτα γραφικων τωρα οχι ΑΛΛΑ αν θελησει μελλοντικα (gaming) να μπορει να βαλει & να εχει αν γινεται ισχυρη μνημη (16 ή 32 ισως??)

ευχαριστω!!

καλημερα η οθονη εξαρταται για το gaming οπως και η καρτα γραφικων 1080p , 2k, 4k οσο ανεβαινει η αναλυση τοσο αναιβανει και το ποσο τησ οθονης

και της καρτας γραφικων η πιο συχνη χρηση ειναι 1080p η οθονη κοιταξε να ειναι curved για πιο ξεκουραστη στα ματια και πιο καλη θεαση

windows 10 με κλειδι ενεργοποιησης 20 ευρω, υπαρχουν και τα linux , τα πιο γνωστα ειναι τα windows 10

οι μνημες 16gb το ελαχιστο 2χ8gb 

Επεξ/σία από johndompros
Δημοσ.
2 ώρες πριν, blackhill66 είπε

thnx φιλε καποιος αλλος για καμμια βοηθεια

Καλησπέρα. Με 800€ χωράει και τίμια gpu δε χρειάζεται αμαν και τι για coding.  Γράψε μοντέλο οθόνης. Το βιάζεσαι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θεμα ειναι οτι αρχιζει μεταπτυχιακο ο γιος μου (γιαυτον ειναι ) και θελει pc

δωσμου τα φωτα σου radiohead

εγω εχω μεινει στα core2duo &s 775 αμπαλος γαρ

εχω αρχισει να ψαχνω

απο cpu AMD Ryzen 5 3600 Box ;η AMD Ryzen 7 3700X Box  ποια η γνωμη σου γιαυτους?

Επεξ/σία από blackhill66
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, blackhill66 είπε

το θεμα ειναι οτι αρχιζει μεταπτυχιακο ο γιος μου (γιαυτον ειναι ) και θελει pc

δωσμου τα φωτα σου radiohead

εγω εχω μεινει στα core2duo &s 775 αμπαλος γαρ

εχω αρχισει να ψαχνω

απο cpu AMD Ryzen 5 3600 Box ;η AMD Ryzen 7 3700X Box  ποια η γνωμη σου γιαυτους?

Δυναμίτες είναι. Με την καλή έννοια. Η θα παίξεις σε Intel i5 10400f η σε Ryzen 3600-3600x και οι δυο θα συνδυαστούν με 1660 super χωράει στα 800 η θα το κάνουμε να χωρέσει. Να στήσεις θα μπορέσεις ετσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, radiohead είπε

Δυναμίτες είναι. Με την καλή έννοια. Η θα παίξεις σε Intel i5 10400f η σε Ryzen 3600-3600x και οι δυο θα συνδυαστούν με 1660 super χωράει στα 800 η θα το κάνουμε να χωρέσει. Να στήσεις θα μπορέσεις ετσι;

εχω στησει στο παρελθον αρκετα πισακια τεχνολογιας οπως σου ειπα s775 ,οποτε πιστευω θα τα καταφερω μια χαρα

δωσμου ενα σετακι σε παρακαλω παιρνοντας υποψιιν σου για τα ππρογραμματα που εγραψα οτι θελει να χρησιμοποιησει ο γιος μου ,σε ευχαριστω...

απο αυτους τους δυο ποιο προτεινεις πιο πολυ ?εχε υποψιν σου οτι καρτα γραφικων θα παρει πολυ αργοτερα ΟΧΙ ΤΩΡΑ

Επεξ/σία από blackhill66
Δημοσ.

για αυτο το κουτι τι λες? θα χωρεσουν ολα τα καλουδια?Be Quiet Pure Base 500DX Black https://www.skroutz.gr/s/23019357/Be-Quiet-Pure-Base-500DX-Black.html?from=account_favorites

επισης θαθελα να μου πεις αν ολα αυτα που θελει να ασχοληθει τα προγραμματα θα τρεχουν καλα μαυτη την cpu?python-java,C . Slack,zoom,coursera platform

επισης (και σε ζαλισα sorry) o μικρος θελει λεει 32 gb ram και ας κοστισει κατι παραπανω απο 800€ (αξιζει 32 ή φτανουν 16?)

και θαναι αυτο και για gaming σαν συνολο,καλο?

και το psu στα 600 watt einai ok?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι σε όλα τούμπανο θα είναι και για 1080p 60hz gaming https://www.skroutz.gr/s/22195847/Crucial-Ballistix-Black-32GB-DDR4-3600MHz-BL2K16G36C16U4B.html?from=catspan

η τις οικονομικότερες https://www.skroutz.gr/s/8001844/G-Skill-RipjawsV-32GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-32GVK.html

Το κουτι είναι overkill. Θα πρότεινα κάτι πιο οικονομικό με 4 προεγκατεστημένους rgb και σίτα μπροστά για καλό airflow με μόλις 58€

https://www.skroutz.gr/s/24029712/Cougar-MX410-Mesh-G-RGB.html?from=catspan

Επεξ/σία από radiohead
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο και τελειωνω, RYZENNNNN   'H  INTELLL??//

& Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.

για αυτο το κουτι τι λες? θα χωρεσουν ολα τα καλουδια?Be Quiet Pure Base 500DX Black

επισης θαθελα να μου πεις αν ολα αυτα που θελει να ασχοληθει τα προγραμματα θα τρεχουν καλα μαυτη την cpu?

Επεξ/σία από blackhill66
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, blackhill66 είπε

αυτο και τελειωνω, RYZENNNNN   'H  INTELLL??//

& Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.

για αυτο το κουτι τι λες? θα χωρεσουν ολα τα καλουδια?Be Quiet Pure Base 500DX Black

επισης θαθελα να μου πεις αν ολα αυτα που θελει να ασχοληθει τα προγραμματα θα τρεχουν καλα μαυτη την cpu?

Όποιον επεξεργαστή θέσεις μη με ρωτάς και οι δυο καλοί είναι. Χωράνε στο κουτι  και θα φαίνεται και άδειο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...