Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

αγόρασα καινούργια τα airpods 2 gen και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ στις κλήσεις μέσω δικτύου ακούγομαι άψογα , σε οποιαδήποτε κλήση μέσω εφαρμογών πχ (viber, messenger, teams κλπ) λειτουργεί μόνο το ένα από τα 2 μικρόφωνα και μάλιστα τυχαία και φυσικά δεν ακούγομαι σωστά στους υπόλοιπους συμμετέχοντες της κλήσης. Δηλαδή μία λειτουργεί το δεξιό μικρόφωνο και άλλοτε το αριστερό, ενώ τα ηχεία και στα 2 μικρόφωνα λειτουργούν κανονικά. Αυτό το ανακάλυψα τυχαία και έχει περάσει το doa των 7 ημερών αλλά δεν μου φαίνεται για πρόβλημα των ακουστικών μιας και σε κανονικές κλήσεις παίζουν άψογα.

Μέχρι στιγμής έχω παίξει με τις ρυθμίσεις του κινητού μου (xiaomi mi9 lite) και έχει γίνει δοκιμή και σε ένα ακόμα huawei p20 lite χωρίς καμία διαφορά.

Είναι δυσιολογικό αυτό? Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα μιας και δεν βρήκα κάποια σχετική αναφορά. 

Δημοσ.
Στις 17/11/2020 στις 4:25 ΜΜ, HateMe είπε

Για κάνε μια δοκιμή σε κάποιο iPhone και δες.

Έχεις κάποιου φίλου / γνωστού ;

Λοιπον μία λύση η οποία φαίνεται να λειτουργεί μέχρι στιγμής είναι η παρακάτω:

1)Κανετε unpair τα ακουστικα

2) Τα αφηνετε μεσα στη θήκη με κλειστο καπακι τουλαχιστον 30 δευτερολεπτα

3)Ανοιγετε το καπακι και πατατε παρατεταμενα το κουμπι πισω απο την θηκη μεχρι να ανασβησει πορτοκαλι

4) Ξανακανετε pair τα ακουστικα 

Υποθετω οτι η παραπανω διαδικασία κάνει factory reset στα ακουστικα, συνεπως μετα απο αυτο λειτουργουν απροβληματιστα, παρακαλω ας κλειδωσει το θεμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...