Προς το περιεχόμενο

Αερόψυκτρα μετά από 10 χρόνια custom wc;

Psyber

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ήταν πριν από 9 χρόνια (στον τίτλο το έκανα λίγο πιο δραματικό), που πήρα τα πρώτα μου κομμάτια για custom υδρόψυξη από το κατάστημα του Κοπρίτη.  Όλο αυτόν τον καιρό είχα μια μικρή εμμονή, μου άρεσε να δοκιμάζω πράγματα, fittings, σωλήνες και τα συναφή. Το σκ μετακόμισα στο καινούριο μου κουτί το fractal define 7, και μπορώ να πώ ότι η όλη διαδικασία της υδρόψυξης που φάνηκε αρκετά κουραστική. Φλερτάρω λοιπόν με την ιδέα μιας Noctua NH-D15 Black, δεν σας κρύβω... Για πείτε μου όσοι έχετε εμπειρία από αντίστοιχη μετάβαση τι χάνω, τι κερδίζω και τα λοιπά.

Αν θεωρείτε κάποια άλλη αερόψυκτρα καλύτερη, παρακαλώ να την προτείνετε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχολιάζω γιατί με ενδιαφέρει το θέμα  , και θα ήθελα να μαθω και εγώ 🤣

Εγω "παίζω" σε έτοιμη λύση AIO της Corsair , αλλα σκέφτομαι σοβαρά  τον τελευταίο καιρο να παω σε "αερα" της Noctua .

• Like 2

Καλώς ήρθες στην παρέα μας @Mr^Robot!!!. Αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα είναι το βάρος να σου πω την αλήθεια. Αυτό που σίγουρα κερδίζουμε είναι ο αέρας που θα φυσάει στα vrm και τις ram. Βλέπω έχουμε και το ίδιο cpu. Του έχεις κάνει delid;

• Like 1
  • Thanks 1

Ευχαριστώ 🤣 

Φαντάζομαι το AirFlow θα ειναι απο τα θετικά κομμάτια του "αερα" Το βάρος νομίζω και εγώ είναι ένα πρόβλημα  , από θερμοκρασίες δεν ξερω τι θα παίζει ... καθώς ο επεξεργαστής μας απο οτι ξέρω ειναι λιγο θερμοκέφαλος ..  ΑΣΕ με εχει κουράσει το Corsair Link , κάθε που του την δίνει χανει το Profile και αρχίζουν τα ξερογκαζα . 

Όχι δεν εχω κανει delid  , καθότι φοβάμαι και να "αγγίξω λίγο" .

• Like 1

Έχω κάνει delid εδώ και δύο χρόνια και το τσιπάκι μεταμορφώθηκε. Το χειρουργείο ανέλαβε ο @alexcrxκαι ήταν απαραίτητο για να έχεις σωστές θερμοκρασίες ακόμα και με custom watercooling. Τώρα για τις θερμοκρασίες αναρωτιέμαι και εγώ, και θα ήθελα κάποιος φίλος με τον ίδιο επεξεργαστή και τη Noctua να μας πει τι θερμοκρασίες έχει σε idle και τι σε Prime95 Small FFT.

• Like 2

εγω μετα απο παρα πολλα χρονια τα ξηλωσα ολα και εβαλα πανω την noctua που ειχα στην καβατζα.....................

σαν την ευκολια του αερα τιποτα....................

θερμοκρασιες δεν ειμαι και τρελα πιο πανω...................

ασε που ειδα και κατι καινουργιο στο θεμα ψυξης  και μαλλον ειμαι για εκει

https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/cpu-liquid-coolers/masterliquid-ml360-sub-zero

• Like 1

2 ώρες πριν, alexcrx είπε

ασε που ειδα και κατι καινουργιο στο θεμα ψυξης  και μαλλον ειμαι για εκει

https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/cpu-liquid-coolers/masterliquid-ml360-sub-zero

200watt δεν ειναι και λιγα :) 

• Like 1

1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

200watt δεν ειναι και λιγα :) 

μαζι σου ειναι παρα πολλα αλλα αμα δεις video κανει καλη δουλεια...........

στο 12:00 δειχνει θερμοκρασιες,ειναι απο custom loop αλλα δεν θα εχει και τρελες διαφορες λογικα με την aio.........

13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για 15 βαθμους διαφορα, η καταναλωση για εμενα δεν αξιζει. Σε idle μονο βλεπεις τους 0 βαθμους αν καταλαβα καλα

ο αλλος με την custom παντως παει αρκετα καλα..........

τουλαχιστον στο gaming..............

οπως και να εχει η φαση ομως ενας που ειναι ψυχακιας με τις θερμοκρασιες(οπως εγω)σκεφτεται αν μπαινει και στην gpu 🤣🤣🤣

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@alexcrx Μαζί θα ιδρύσουμε τους ανώνυμους υδροψυκτικούς! Πριν λίγο λέγαμε να τα πετάξουμε και να πάμε σε γομάρια και τώρα βλέπουμε παντού κυλινδρικά ρεζερβουάρ!!!!!

Επεξ/σία από Psyber

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...