Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα Επειδή έχω μικρά παιδιά σπίτι ( ανήψια) και θέλουν να βλέπουν παιδικά, γνωρίζετε μήπως ποτε θα έρθει το Disney+ στην Ελλάδα?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, SchinasN είπε Vodafone tv kids Όταν θα έρθει το Disney plus στην Ελλάδα, θα βγει από τις πλατφορμες vodafone tv, nova tv, cosmote. Το έχω διαβάσει
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, m.gial είπε Όταν θα έρθει το Disney plus στην Ελλάδα, θα βγει από τις πλατφορμες vodafone tv, nova tv, cosmote. Το έχω διαβάσει έχει ήδη αρκετό υλικό για μικρά παιδιά το συγκεκριμένο , και μάλιστα βάζεις κωδικό για να μην βγαίνει από την εφαρμογή , εμένα με έχει βολέψει.
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, m.gial είπε Όταν θα έρθει το Disney plus στην Ελλάδα, θα βγει από τις πλατφορμες vodafone tv, nova tv, cosmote. Το έχω διαβάσει Μία ερώτηση επειδή είμαι άσχετος. Εννοείς δηλαδή ότι εφόσον έχεις το cosmote TV και πληρώνεις θα έχεις δωρεάν και το Disney η πρέπει να πληρώσεις ξέχωρα για αυτό αλλά θα χρησιμοποιείς την ίδια συσκευή με cosmote TV;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Μία ερώτηση επειδή είμαι άσχετος. Εννοείς δηλαδή ότι εφόσον έχεις το cosmote TV και πληρώνεις θα έχεις δωρεάν και το Disney η πρέπει να πληρώσεις ξέχωρα για αυτό αλλά θα χρησιμοποιείς την ίδια συσκευή με cosmote TV; Έχω διαβάσει ότι όταν θα έρθει το Disney plus στην Ελλάδα, θα σπάσει τη συμφωνία που έχει με τα συνδρομητικά ( οτε και nova) λόγω ότι θα έχει δική της πλατφορμα. Λήγουν και τα συμβόλαια που έχει κάνει με τις συνδρομητικές
Boubis1411 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βάλε ένα tv box... Κόλλησε και μία iptv και βλέπεις 24 ώρες τα πάντα από παιδικά ότι παίζουν όλες οι πλατφόρμες μαζί δηλαδή. Αλλιώς και το netflix βολεύει. Τώρα αν θες δωρεάν.... Box and kodi. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από Boubis1411
Speculoos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Και άπειρο χρονο για να το παραμετροποιείς κάθε βδομάδα. 😁 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Βάλε ένα tv box... Κόλλησε και μία iptv και βλέπεις 24 ώρες τα πάντα από παιδικά ότι παίζουν όλες οι πλατφόρμες μαζί δηλαδή. Αλλιώς και το netflix βολεύει. Τώρα αν θες δωρεάν.... Box and kodi. Σου στέλνω pm γιατί έχω tv box. συγκεκριμένα της xiaomi
SabotazNic Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δεν χρειάζεται να κάνεις ετήσια συμβόλαια με cosmote/voda, υπάρχουν και τα mini πακέτα τους με χρέωση/μηνα και χρήση εφαρμογών τους (τύπου νετφλιξ).
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δεν χρειάζεται να κάνεις ετήσια συμβόλαια με cosmote/voda, υπάρχουν και τα mini πακέτα τους με χρέωση/μηνα και χρήση εφαρμογών τους (τύπου νετφλιξ). πως μπορώ να τα προμηθευτώ αυτά?
SabotazNic Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, m.gial είπε πως μπορώ να τα προμηθευτώ αυτά? Στο site τους. Search for them Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από SabotazNic
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Στις 17/11/2020 στις 9:49 ΜΜ, Boubis1411 είπε Βάλε ένα tv box... Κόλλησε και μία iptv και βλέπεις 24 ώρες τα πάντα από παιδικά ότι παίζουν όλες οι πλατφόρμες μαζί δηλαδή. Αλλιώς και το netflix βολεύει. Τώρα αν θες δωρεάν.... Box and kodi. έχω περάσει το mobdro, τώρα για iptv δεν μπορώ να βρω κάτι , γιατί δεν ξέρω τι παίζει με τις συνδρομές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα