Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας. Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ σχετικά με τον Intel.

Intel

Τι διαφορά έχει η ονομασία γράμματος του K, KF; O K γνωρίζω ότι είναι unlocked ο CPU. Αλλά δεν έχω καταλάβει τι είναι.

AMD

Τι διαφορά έχει η ονομασία γράμματος του Χ, WX, XT, G και GE;

Επεξ/σία από Gunix
Δημοσ.

Για τους Intel.

-Κ είναι οι επεξεργαστές που μπορείς να κάνεις overclock σε Z τύπου μητρικές μόνο. Επίσης έχουν λίγη παραπάνω συχνότητα απο το εργοστάσιο σε σχέση με τον non-K αντίστοιχο επεξεργαστή.

-F είναι οι επεξεργαστές χωρίς ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.

-KF είναι ο συνδιασμός των δύο πάνω, δηλαδή δέχονται overclock και δεν έχουν ενσωματωμένα γραφικά.

Για τους AMD.

-X είναι οι επεξεργαστές που ουσιαστικά θα boostαρουν παραπάνω απο τον non-X αντίστοιχο επεξεργαστή. Ισως είναι και καλύτερα binned και μπορουν να κανουν καλυτερα overclocks.

-WX απο όσο θυμάμαι είναι απλώς η ονομασία κάποιον Threadripper επεξεργαστών zen+ αρχιτεκτονικής.

-G είναι οι επεξεργαστές με ενσωματωμένα γραφικά.

-GE είναι οι επεξεργαστές με ενσωματωμένα γραφικά και χαμηλότερες base συχνότητες και εξού χαμηλότερο TDP.

-XT είναι αντιστοιχοι των X. Αλλα ίσως να είμαι και λαθος σε αυτο

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Zewer είπε

Για τους Intel.

-Κ είναι οι επεξεργαστές που μπορείς να κάνεις overclock σε Z τύπου μητρικές μόνο. Επίσης έχουν λίγη παραπάνω συχνότητα απο το εργοστάσιο σε σχέση με τον non-K αντίστοιχο επεξεργαστή.

-KF είναι ο συνδιασμός των δύο πάνω, δηλαδή δέχονται overclock και δεν έχουν ενσωματωμένα γραφικά.

Για τους AMD.

-X είναι οι επεξεργαστές που ουσιαστικά θα boostαρουν παραπάνω απο τον non-X αντίστοιχο επεξεργαστή. Ισως είναι και καλύτερα binned και μπορουν να κανουν καλυτερα overclocks.

-WX απο όσο θυμάμαι είναι απλώς η ονομασία κάποιον Threadripper επεξεργαστών zen+ αρχιτεκτονικής.

-GE είναι οι επεξεργαστές με ενσωματωμένα γραφικά και χαμηλότερες base συχνότητες και εξού χαμηλότερο TDP.

Οκ. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Zewer είπε

Για τους Intel.

Για τους AMD.

ΧΤ είναι ακόμη πιο super-duper binned από τα X και υποτίθεται boostaρουν ακόμα περισσότερο😝

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...