Gunix Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ σχετικά με τον Intel. Intel Τι διαφορά έχει η ονομασία γράμματος του K, KF; O K γνωρίζω ότι είναι unlocked ο CPU. Αλλά δεν έχω καταλάβει τι είναι. AMD Τι διαφορά έχει η ονομασία γράμματος του Χ, WX, XT, G και GE; Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από Gunix
Zewer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Για τους Intel. -Κ είναι οι επεξεργαστές που μπορείς να κάνεις overclock σε Z τύπου μητρικές μόνο. Επίσης έχουν λίγη παραπάνω συχνότητα απο το εργοστάσιο σε σχέση με τον non-K αντίστοιχο επεξεργαστή. -F είναι οι επεξεργαστές χωρίς ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. -KF είναι ο συνδιασμός των δύο πάνω, δηλαδή δέχονται overclock και δεν έχουν ενσωματωμένα γραφικά. Για τους AMD. -X είναι οι επεξεργαστές που ουσιαστικά θα boostαρουν παραπάνω απο τον non-X αντίστοιχο επεξεργαστή. Ισως είναι και καλύτερα binned και μπορουν να κανουν καλυτερα overclocks. -WX απο όσο θυμάμαι είναι απλώς η ονομασία κάποιον Threadripper επεξεργαστών zen+ αρχιτεκτονικής. -G είναι οι επεξεργαστές με ενσωματωμένα γραφικά. -GE είναι οι επεξεργαστές με ενσωματωμένα γραφικά και χαμηλότερες base συχνότητες και εξού χαμηλότερο TDP. -XT είναι αντιστοιχοι των X. Αλλα ίσως να είμαι και λαθος σε αυτο 2
Gunix Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Zewer είπε Για τους Intel. -Κ είναι οι επεξεργαστές που μπορείς να κάνεις overclock σε Z τύπου μητρικές μόνο. Επίσης έχουν λίγη παραπάνω συχνότητα απο το εργοστάσιο σε σχέση με τον non-K αντίστοιχο επεξεργαστή. -F είναι οι επεξεργαστές χωρίς ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. -KF είναι ο συνδιασμός των δύο πάνω, δηλαδή δέχονται overclock και δεν έχουν ενσωματωμένα γραφικά. Για τους AMD. -X είναι οι επεξεργαστές που ουσιαστικά θα boostαρουν παραπάνω απο τον non-X αντίστοιχο επεξεργαστή. Ισως είναι και καλύτερα binned και μπορουν να κανουν καλυτερα overclocks. -WX απο όσο θυμάμαι είναι απλώς η ονομασία κάποιον Threadripper επεξεργαστών zen+ αρχιτεκτονικής. -G είναι οι επεξεργαστές με ενσωματωμένα γραφικά. -GE είναι οι επεξεργαστές με ενσωματωμένα γραφικά και χαμηλότερες base συχνότητες και εξού χαμηλότερο TDP. -XT είναι αντιστοιχοι των X. Αλλα ίσως να είμαι και λαθος σε αυτο Οκ. Ευχαριστώ πολύ.
chrisde Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Zewer είπε Για τους Intel. -Κ είναι οι επεξεργαστές που μπορείς να κάνεις overclock σε Z τύπου μητρικές μόνο. Επίσης έχουν λίγη παραπάνω συχνότητα απο το εργοστάσιο σε σχέση με τον non-K αντίστοιχο επεξεργαστή. -F είναι οι επεξεργαστές χωρίς ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. -KF είναι ο συνδιασμός των δύο πάνω, δηλαδή δέχονται overclock και δεν έχουν ενσωματωμένα γραφικά. Για τους AMD. -X είναι οι επεξεργαστές που ουσιαστικά θα boostαρουν παραπάνω απο τον non-X αντίστοιχο επεξεργαστή. Ισως είναι και καλύτερα binned και μπορουν να κανουν καλυτερα overclocks. -WX απο όσο θυμάμαι είναι απλώς η ονομασία κάποιον Threadripper επεξεργαστών zen+ αρχιτεκτονικής. -G είναι οι επεξεργαστές με ενσωματωμένα γραφικά. -GE είναι οι επεξεργαστές με ενσωματωμένα γραφικά και χαμηλότερες base συχνότητες και εξού χαμηλότερο TDP. -XT είναι αντιστοιχοι των X. Αλλα ίσως να είμαι και λαθος σε αυτο ΧΤ είναι ακόμη πιο super-duper binned από τα X και υποτίθεται boostaρουν ακόμα περισσότερο😝
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα