Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει προβλημα μαλλον η αποχετευση και καθαρισα οτι μπορουσα αλλα συνεχιζει να βγαζει F11

Οσους πηρα τηλ μου ειπαν μονο η Miele που δεν χει κοντινο ραντεβου.Απο Παρασκευη ..

Αν ξερετε καποιον αλλο σε Αττικη πεστε μου 

Ευχαριστω

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εχει προβλημα μαλλον η αποχετευση και καθαρισα οτι μπορουσα αλλα συνεχιζει να βγαζει F11

Οσους πηρα τηλ μου ειπαν μονο η Miele που δεν χει κοντινο ραντεβου.Απο Παρασκευη ..

Αν ξερετε καποιον αλλο σε Αττικη πεστε μου 

Ευχαριστω

Έκανες σωστά το καθάρισμα? ίσως σου ξέφυγε κάτι, δες το βιντεάκι

Επεξ/σία από kronos73
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kronos73 είπε

Τα εχω κανει αυτα και οχι μια φορα .Μαλλον απο οτι μου ειπε καποιος θελει λυσιμο το κατω μερος και μονο η Miele το κανει 

Ελεγξα και τους σωληνες που πανε στο πλυντηριο 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Τα εχω κανει αυτα και οχι μια φορα .Μαλλον απο οτι μου ειπε καποιος θελει λυσιμο το κατω μερος και μονο η Miele το κανει 

Ελεγξα και τους σωληνες που πανε στο πλυντηριο 

Ναι ειναι συνηθισμενο προβλημα αυτό.. Το ιδιο ακριβως εκανε κ της νυφης μου και ηρθε ο τεχνικος, ελυσε το πλυντηριο (πολυ μπελαλιδικο το λυσιμο του πλυντηριου πιατων) κ το εφτιαξε. Δεν το κανει μονο η miele παντως. απλά είναι μπελαλιδικο και δεν ειναι κατι που ενας απλος χρηστης που πιανουν τα χερια του, το κανει. 

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, kallair είπε

Ναι ειναι συνηθισμενο προβλημα αυτό.. Το ιδιο ακριβως εκανε κ της νυφης μου και ηρθε ο τεχνικος, ελυσε το πλυντηριο (πολυ μπελαλιδικο το λυσιμο του πλυντηριου πιατων) κ το εφτιαξε. Δεν το κανει μονο η miele παντως. απλά είναι μπελαλιδικο και δεν ειναι κατι που ενας απλος χρηστης που πιανουν τα χερια του, το κανει. 

4 που ρωτησα μου ειαν οτι δεν μπορουν μαλιστα ενας μου ειπε οτι θελει και καποια επαναφορα κωδικου ή καπως ετσι μετα και μονο η miele μπορει .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

4 που ρωτησα μου ειαν οτι δεν μπορουν μαλιστα ενας μου ειπε οτι θελει και καποια επαναφορα κωδικου ή καπως ετσι μετα και μονο η miele μπορει .

λιγοι ειναι που ασχολουνται με τα πλυντηρια πιατων επειδη ειναι τρελος μπελας και θελει να εχεις "τριφτει" με το αντικειμενο. o τελευταιος παιζει να σου ειπε την παπατζα με την επαναφορα κωδικου, για να μην φανει οτι δεν ξερει να το φτιαξει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kallair είπε

λιγοι ειναι που ασχολουνται με τα πλυντηρια πιατων επειδη ειναι τρελος μπελας και θελει να εχεις "τριφτει" με το αντικειμενο. o τελευταιος παιζει να σου ειπε την παπατζα με την επαναφορα κωδικου, για να μην φανει οτι δεν ξερει να το φτιαξει.

Δεν νομιζω να ειναι ασχετος γιατι δουλευει σε Astra service .Και απο εκει τα ιδια μου ειπαν .

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν νομιζω να ειναι ασχετος γιατι δουλευει σε Astra service .Και απο εκει τα ιδια μου ειπαν .

Το reset code παντως μπορεις να το κανεις κ εσυ μονος σου. με ενα απλό google search σου βγαζει το εξης:

How do you reset a Miele dishwasher?
  1. Turn on at On/Off button.
  2. Press and hold the Start/Stop button until the red light blinks.
  3. Press the On/Off button to Off, then back On

Οποτε ΔΕΝ ειναι κατι που μόνο η miele στο κάνει... 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kallair είπε

Το reset code παντως μπορεις να το κανεις κ εσυ μονος σου. με ενα απλό google search σου βγαζει το εξης:

How do you reset a Miele dishwasher?
  1. Turn on at On/Off button.
  2. Press and hold the Start/Stop button until the red light blinks.
  3. Press the On/Off button to Off, then back On

Οποτε ΔΕΝ ειναι κατι που μόνο η miele στο κάνει... 

Το εκανα τωρα μπας.....αλλα δεν !!!!!

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σε βοηθήσω στο πρόβλημα αυτό. Αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα με τα πλυντήρια, ακομα και στα πλυντήρια ρούχων τα έχουν κάνει δύσκολα και πολύπλοκα στο λύσιμο πχ σε δικό μας πλυντήριο Siemens έγινε διαρροή στην αποχέτευση και χρειαζόταν αλλαγή, ήρθε ο τεχνικός ο οποίος τουμπαρε το πλυντήριο προς τον τοίχο και ξάπλωσε ανάσκελα στο δάπεδο για να κάνει κάτι μέσα το άνοιξε από όλα τα μέρη για να μπορέσει να αφαιρεσει την παλιά αποχέτευση και να συνδέσει την καινούργια πήρε κανένα 40 λεπτό και βάλε η δουλειά. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Δεν ξέρω να σε βοηθήσω στο πρόβλημα αυτό. Αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα με τα πλυντήρια, ακομα και στα πλυντήρια ρούχων τα έχουν κάνει δύσκολα και πολύπλοκα στο λύσιμο πχ σε δικό μας πλυντήριο Siemens έγινε διαρροή στην αποχέτευση και χρειαζόταν αλλαγή, ήρθε ο τεχνικός ο οποίος τουμπαρε το πλυντήριο προς τον τοίχο και ξάπλωσε ανάσκελα στο δάπεδο για να κάνει κάτι μέσα το άνοιξε από όλα τα μέρη για να μπορέσει να αφαιρεσει την παλιά αποχέτευση και να συνδέσει την καινούργια πήρε κανένα 40 λεπτό και βάλε η δουλειά. 

Απο Miele μου ειπαν εως 79 ευρω εργασια επισκευης και επισκεψη  αναλογα τι θελει + οσο κανει αν χρειστει ανταλλακτικο 

Ελπιζω να μην χρειαστει ανταλλακτικο .

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Απο Miele μου ειπαν εως 79 ευρω εργασια επισκευης και επισκεψη  αναλογα τι θελει + οσο κανει αν χρειστει ανταλλακτικο 

Ελπιζω να μην χρειαστει ανταλλακτικο .

Εγώ είχα δώσει τότε 60 η 70 δεν θυμάμαι, είχε κάνει 2 επισκέψεις. 

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Σε Miele με ανταλλακτικο ?

Καλησπέρα Γιάννη.

Το πλυντήριο ξεκιναει κανονικά να λειτουργεί ή με το που το βάλεις μπροστά σταματάει με το μνμ F11;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...