Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό μου σαν gps σαν desktop μου.

Να μπορώ δηλαδή να ανοίξω το google maps και να μου δείχνει που βρίσκομαι χρησιμοποιώντας το στίγμα του gps απο το κινητό.

Το desktop δεν έχει bluetooth και θα προτιμούσα να μην προσθέσω ένα.

Σκεφτόμουν αν υπάρχει η δυνατότητα μέσω της usb σύνδεσης ή ακόμα και μέσω του home network.

Έχει κάποιος σχετική εμπειρία;

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Ναι, κάτι τέτοιο αλλά πιο απλό.

Αυτό το δοκίμασα και δεν φαίνεται να παίζει. Ενώ κατάφερα τα windows να δουν σαν gps τη συσκευή, δεν διαβάζει τα δεδομένα, οπότε με βγάζει κάπου στον ατλαντικό κάτω απο τη Β. Αφρική. (συντεταγμένες 0)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, egoeimai είπε

Γεια σας παιδιά!

Θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό μου σαν gps σαν desktop μου.

Να μπορώ δηλαδή να ανοίξω το google maps και να μου δείχνει που βρίσκομαι χρησιμοποιώντας το στίγμα του gps απο το κινητό.

Το desktop δεν έχει bluetooth και θα προτιμούσα να μην προσθέσω ένα.

Σκεφτόμουν αν υπάρχει η δυνατότητα μέσω της usb σύνδεσης ή ακόμα και μέσω του home network.

Έχει κάποιος σχετική εμπειρία;

Αν έχεις και στα δύο τον ίδιο λογαριασμό google πρέπει να σε δείχνει σωστά.Δεν χρειάζεται κάποια άλλη σύνδεση.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jim_p είπε

Εκανες οτι λεει εδω?
http://sharegps.jillybunch.com/auto-windows.html

Ναι, αλλά δεν

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν έχεις και στα δύο τον ίδιο λογαριασμό google πρέπει να σε δείχνει σωστά.Δεν χρειάζεται κάποια άλλη σύνδεση.

Δεν παίζει αυτό. Τι κινητό διαβάζει το gps και με δείχνει με ακρίβεια μέτρου, ενώ το desktop διαβάζει την ΙΡ και με δείχνει με ακρίβεια νομού.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, egoeimai είπε

Ναι, αλλά δεν

Δεν παίζει αυτό. Τι κινητό διαβάζει το gps και με δείχνει με ακρίβεια μέτρου, ενώ το desktop διαβάζει την ΙΡ και με δείχνει με ακρίβεια νομού.

Φυσικά και παίζει.Το google maps παίρνει την τοποθεσία που βρίσκει το κινητό και σε  δείχνει στο maps αλλά και προσαρμοζει τις αναζητήσεις σoυ με την περιοχή που είσαι.Αν έχεις τον ίδιο λογαριασμό google και στα δύο και ενεργή την τοποθεσία κλπ θα σε δείχνει.

https://support.google.com/websearch/answer/179386?p=ws_settings_location&hl=el-GB&visit_id=637412160087030636-3400153718&rd=1

To ακρίβεια μέτρου είναι σχετικό μέσα στην πόλη,δεν είναι στρατιωτικού επιπέδου να μην έχει σφάλμα 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, egoeimai είπε

Έχω τον ίδιο λογαριασμό, έχω ενεργή την τοποθεσία, αλλά κάνει αυτό που έγραψα παραπάνω.

Eχω τα ίδια και με δείχνει σωστά,και Ελλαδα και Αγγλία.Εχεις βάλει μέγιστη ακρίβεια στο gps? 

Δημοσ.

Βρε αδερφέ, το κινητό μια χαρά παίζει. Στο desktop είναι το θέμα.

Τέλος πάντων, μην ξεφεύγουμε απο το θέμα. Το ζητούμενο δεν είναι να μου παρέχει το google την πληροφορία αλλά να την παρέχω εγώ στον υπολογιστή.

Σήμερα είναι το google maps, αύριο κάποια άλλη εφαρμογή που δεν βασίζεται στο google. (πχ navionics web app)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...