anonik Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, manost είπε Όχι, σε Revolut κατάφερα και την πέρασα χωρίς πρόβλημα, αλλά μου είναι άχρηστο αν δεν προσμετρώνται οι συναλλαγές, όπως διαβάζω, στο αφορολόγητο. και δεν περνάει μετά τη revolut σαν 2η κάρτα αυτή της εθνικής?
manost Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, anonik είπε και δεν περνάει μετά τη revolut σαν 2η κάρτα αυτή της εθνικής? Να την περάσει πού; Στο GPay;
anonik Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, manost είπε Να την περάσει πού; Στο GPay; Για να περάσει η καρτα της Εθνικής στην curve μιλάω. Η παράθεση που έκανες και το σχόλιο που έκανα και εγω εχει ξεκινήσει από αποτυχία να προσθέσουμε πρωτη κα΄ρτα στην εφάρμογή της curve. Το G-pay θα με απασχολησει αφου εχω βάλει κάρτα εθνικής στην curve με επιτυχια. Οπότε η ερωτηση που έκανα ήταν αν εχεις περασες revolut ως πρωτη κάρτα στην curve επιτυχώς και μετά δεν σε αφηνει να περάσεις καρτα εθνικής ως 2η στην curve
JoanBresci Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Εμένα ακόμα μου λέει στο app store ότι δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μου πάντως 1
manost Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, anonik είπε Για να περάσει η καρτα της Εθνικής στην curve μιλάω. Η παράθεση που έκανες και το σχόλιο που έκανα και εγω εχει ξεκινήσει από αποτυχία να προσθέσουμε πρωτη κα΄ρτα στην εφάρμογή της curve. Το G-pay θα με απασχολησει αφου εχω βάλει κάρτα εθνικής στην curve με επιτυχια. Οπότε η ερωτηση που έκανα ήταν αν εχεις περασες revolut ως πρωτη κάρτα στην curve επιτυχώς και μετά δεν σε αφηνει να περάσεις καρτα εθνικής ως 2η στην curve Όχι, δεν σκέφτηκα να περάσω την Revolut στην Curve! Θα το δοκιμάσω να δω αν γίνεται. Edit: Δεν περνάει ούτε η Revolut. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από manost 1
Necrogenisis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Very cool, αλλα δεν με πολυψηνει να βλεπει ολες τις συναλλαγες μου η Google. Συνεπως ακυρο. Και αν κανω λαθος να μεδιορθωσει καποιος προφανως, αλλα οπως και να 'χει αρνουμαι να ενσωματωσω την Google στην παραμικρη πτυχη της ζωης μου. 1 1
Tresorikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα να ρωτησω κάτι χαζό;;; εγω πληρωνω με τράπεζα Πειραιώς με nfc με το κινητό μου διχως κανενα πρόβλημα... Γιατί να κατεβάσω το google pay? Κ κατι δεύτερο οκ το galaxy watch μου έχει nfc αλλα αφού μπορω με το κινητό;;; οκ αν το εχω στην τσέπη και βαριεμαι τοοοοσο πολυ να το βγαλω απο την τσέπη ας πουμε ειναι μια μικρη διευκόλυνση....
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Καλησπέρα να ρωτησω κάτι χαζό;;; εγω πληρωνω με τράπεζα Πειραιώς με nfc με το κινητό μου διχως κανενα πρόβλημα... Γιατί να κατεβάσω το google pay? Κ κατι δεύτερο οκ το galaxy watch μου έχει nfc αλλα αφού μπορω με το κινητό;;; οκ αν το εχω στην τσέπη και βαριεμαι τοοοοσο πολυ να το βγαλω απο την τσέπη ας πουμε ειναι μια μικρη διευκόλυνση.... Δεν είναι χαζό.Απλά δεν το χρειάζεσαι.
DimosthenisG Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Καλησπέρα να ρωτησω κάτι χαζό;;; εγω πληρωνω με τράπεζα Πειραιώς με nfc με το κινητό μου διχως κανενα πρόβλημα... Γιατί να κατεβάσω το google pay? Κ κατι δεύτερο οκ το galaxy watch μου έχει nfc αλλα αφού μπορω με το κινητό;;; οκ αν το εχω στην τσέπη και βαριεμαι τοοοοσο πολυ να το βγαλω απο την τσέπη ας πουμε ειναι μια μικρη διευκόλυνση.... 1. δεν τρωει μπαταρια 2. ειναι πιο ασφαλες 3. δεν ανοιγεις εφαρμογη, αρα πιο γρηγορο και ευκολο
Tresorikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, DimosthenisG είπε 1. δεν τρωει μπαταρια 2. ειναι πιο ασφαλες 3. δεν ανοιγεις εφαρμογη, αρα πιο γρηγορο και ευκολο Μπαταρία δεν μου τρωει σιγουρα οταν παω για πληρωμη τότε ανοιγω συνηθως το nfc... Θεωρω και η Πειραιώς έχει τη δικη της ασφάλεια.. Εφαρμογή στο κινητό δεν ανοιγω κάποια. Η διευκόλυνση είναι ότι δεν κουβαλάω την καρτα μου μαζί, βεβαια μου ζητάει pin κ εκείνη την ώρα ολο κάποιος θα είναι πανω απο το κεφάλι σου... Ενας θεουλης ειχε γράψει εγω πληρωνω με το κινητο εδω κ χρόνια εχω στη θηκη βιβλίο του κινητου την καρτα κ περνάω το κινητό απο πανω ουτε εφαρμογές ουτε nfc χα 😂 Ukfor Να ρωτήσω κάτι Χαζό εννοούσα αν είναι χαζές κ καλα οι ερωτήσεις μου...
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε 1. δεν τρωει μπαταρια 2. ειναι πιο ασφαλες 3. δεν ανοιγεις εφαρμογη, αρα πιο γρηγορο και ευκολο Δεν μπορεί όμως να βάλει την κάρτα που έχει. 1 λεπτό πριν, Tresorikos είπε Ukfor Να ρωτήσω κάτι Χαζό εννοούσα αν είναι χαζές κ καλα οι ερωτήσεις μου... Για την ερωτηση έγραψα και εγώ ότι δεν είναι χαζό που ρωτάς.
DimosthenisG Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Δεν μπορεί όμως να βάλει την κάρτα που έχει. εχεις δικιο, αφορα πιο πολυ ατομα που εχουν ΡΕΒΟΛΟΥΤ προς το παρόν. 3 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Μπαταρία δεν μου τρωει σιγουρα οταν παω για πληρωμη τότε ανοιγω συνηθως το nfc... Θεωρω και η Πειραιώς έχει τη δικη της ασφάλεια.. Εφαρμογή στο κινητό δεν ανοιγω κάποια. Η διευκόλυνση είναι ότι δεν κουβαλάω την καρτα μου μαζί, βεβαια μου ζητάει pin κ εκείνη την ώρα ολο κάποιος θα είναι πανω απο το κεφάλι σου... Ενας θεουλης ειχε γράψει εγω πληρωνω με το κινητο εδω κ χρόνια εχω στη θηκη βιβλίο του κινητου την καρτα κ περνάω το κινητό απο πανω ουτε εφαρμογές ουτε nfc χα 😂 Ukfor Να ρωτήσω κάτι Χαζό εννοούσα αν είναι χαζές κ καλα οι ερωτήσεις μου... μπαταρια τρωει το app των τραπεζων στο background, οχι το nfc.
Tresorikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε εχεις δικιο, αφορα πιο πολυ ατομα που εχουν ΡΕΒΟΛΟΥΤ προς το παρόν. μπαταρια τρωει το app των τραπεζων στο background, οχι το nfc. Δεν πειράζει αν τρώει, ειναι το ιδιο app winbank mobile που βλέπω τις κινήσεις μου τα λεφτχα χα που εχω... Να κανω αγορές κ πληρωμές δεη κτλ οπότε το app της τράπεζας κάνει πιο πολλα απο οτι το google pay κτλ... Θα το ψαξω μπορω να αλλαξω γνώμη αλλα όχι να πληρωνω λογω μόδας με το google pay επειδή θυμήθηκαν να το φέρουν..
JimGer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 49 minutes ago, Necrogenisis said: Very cool, αλλα δεν με πολυψηνει να βλεπει ολες τις συναλλαγες μου η Google. Συνεπως ακυρο. Και αν κανω λαθος να μεδιορθωσει καποιος προφανως, αλλα οπως και να 'χει αρνουμαι να ενσωματωσω την Google στην παραμικρη πτυχη της ζωης μου. Αυτό είναι πολύ fair επιχείρημα. Δεν έχει καμία σχέση με τα ψεκασμένα τύπου καλύτερα κάρτα να αισθάνομαι σίγουρος κλπ. Αυτό αφορά το privacy όχι το security
ikaruga24 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, JoanBresci είπε Εμένα ακόμα μου λέει στο app store ότι δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μου πάντως Το ίδιο, προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μου λέει παρόλο που η ίδια η Revolut μου έστειλε μήνυμα και με ενημέρωσε και πέρασα την κάρτα μέσα στο Gpay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις