DjTony Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Ποια η διαφορά με πριν που πλήρωνα με Gpay και Curve? Το θέμα είναι να μπορώ να βάλω τις ελληνικές μου κάρτες απευθείας στο Gpay όχι μέσω τρίτων
dimitrisdim14 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, lostregr123 είπε γιατι λειτουργει το GPAY με Alpha; μόνο με το wallet δουλευε... αν δεις δεν την εχει καν supported την κάρτα. Προφανώς εννοεί να χρησιμοποιείς Google pay με curve+ alphabank Vs Alphabank wallet Αυτό καταλαβαίνω εγώ.
MauroPaltoudias Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Xvipes είπε Μου το έβγαλε και εμένα η revolut και το ενεργοποίησα αλλά το google pay ακόμα δε φαίνεται στο play store. Μπορώ άραγε να πληρώσω έτσι ή πρέπει να έχω και το google pay? Πρέπει να την δηλώσεις υποχρεωτικά. Άλλωστε το Google pay θα ανοίγεις όταν θα χρειαστεί να πληρώσεις κάτι, θεωρώ (λέω "θεωρώ" γιατί δεν το έχω δουλέψει ακόμη, απλώς ολοκλήρωσα τη διαδικασία με τη σύνδεση εφαρμογής με revolut). 1
vagstef Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Το αστείο είναι ότι η Alpha Bank Romania μπήκε Google Pay. Εμείς ακόμα 🤣 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Πρέπει να την δηλώσεις υποχρεωτικά. Άλλωστε το Google pay θα ανοίγεις όταν θα χρειαστεί να πληρώσεις κάτι, θεωρώ (λέω "θεωρώ" γιατί δεν το έχω δουλέψει ακόμη, απλώς ολοκλήρωσα τη διαδικασία με τη σύνδεση εφαρμογής με revolut). Όταν πας να πληρώσεις με Google pay αφού έχεις σεταρει τα πάντα , δεν χρειάζεται να ανοίξεις κάτι παρά μόνο το nfc . Απλά ξεκλειδώνεις την οθόνη του κινητού σου , και περνάς το κινητό κοντά στο μηχάνημα . Και πληρώνει . Δλδ αν έχεις ενεργό nfc και ξεκκειδωτη οθόνη , πληρώνεις επιτόπου χώρις να κάνεις κάτι άλλο και χωρίς να ανοίξεις εφαρμογές . 2 1
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Πρέπει να την δηλώσεις υποχρεωτικά. Άλλωστε το Google pay θα ανοίγεις όταν θα χρειαστεί να πληρώσεις κάτι, θεωρώ (λέω "θεωρώ" γιατί δεν το έχω δουλέψει ακόμη, απλώς ολοκλήρωσα τη διαδικασία με τη σύνδεση εφαρμογής με revolut). Οχι δεν ανοίγεις κανένα google pay για να πληρωσεις.Αρκεί να έχεις δηλώσει με ποια κάρτα θα γίνει η συναλλαγή και να είναι ανοιχτό το NFC. 3 λεπτά πριν, THELIZAR είπε Πρέπει να έχει αναφερθει κάμποσες φορες εδω αλλά και σε άλλα θεματα.Απλά περιμένεις να το δώσουν. 1
JcD Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Και κάτι δακτυλίδια nfc έχω δει και κυκλοφορούν, έχει δοκιμάσει κανείς?
MauroPaltoudias Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αρκεί να έχεις δηλώσει με ποια κάρτα θα γίνει η συναλλαγή και να είναι ανοιχτό το NFC. Ωραία, ευχαριστώ. Για βοήθησε με λίγο παραπάνω : εγώ έχω δηλώσει δύο (η μία προφανώς default για NFC). Κάθε φορά που θέλω να αλλάζω κάρτα πληρωμής (όπως κάνω και με το πορτοφολάκι μου καλή ώρα, όταν πληρώνω με κάρτες), λογικά δεν πρέπει να μπαίνω στην εφαρμογή για να "δείξω" ποιά θέλω; 1 λεπτό πριν, JcD είπε Και κάτι δακτυλίδια nfc έχω δει και κυκλοφορούν, έχει δοκιμάσει κανείς? Σαν σεξουαλικο βοήθημα μου ακούγεται αυτό.
JcD Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Επανέρχομαι να γράψω ότι μόλις μου ήρθε μύνημα από την revolut, Google pay is here, οπότε λογικά σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε όλους.
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, MauroPaltoudias είπε Ωραία, ευχαριστώ. Για βοήθησε με λίγο παραπάνω : εγώ έχω δηλώσει δύο (η μία προφανώς default για NFC). Κάθε φορά που θέλω να αλλάζω κάρτα πληρωμής (όπως κάνω και με το πορτοφολάκι μου καλή ώρα, όταν πληρώνω με κάρτες), λογικά δεν πρέπει να μπαίνω στην εφαρμογή για να "δείξω" ποιά θέλω; Αν θες να αλλάξεις μονο μια φορά ανοίγεις την εφαρμογη ,φέρνεις μπροστά την κάρτα που θες και κρατάς το κινητό κοντά στο pos.`Στην επόμενη φορά θα πάει πάλι στην προεπιλεγμένη. 1 1
mimis7777 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Γιατί μου λέει πως δεν εξναι συμβατή με τη συσκευή μου; honor 10 και ticwatch pro 1
pcos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, mimis7777 είπε Γιατί μου λέει πως δεν εξναι συμβατή με τη συσκευή μου; honor 10 και ticwatch pro το ιδιο και εμενα σε s10 πρεπει να περιμενουμε να μπει στο store. απτο λινκ δε γινεται δουλεια Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από pcos
sbdev Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 σε huawei mate 20 pro υπαρχει στις ρυθμισεις ,google, google pay.το ενεργοποιησα μεσα απο την revolut και μετα το βρηκα στις ρυθμισεις.δεν υπαρχει στο playstore 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις