Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy M51 ~ Amazon.fr ~ 315.64€ Τελική

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.amazon.fr/gp/product/B08GPHT8KN/
Με τεράστια μπαταρία 7000 mAh

Σε στοκ από 19 Νοεμβρίου

image.png.06af043b93166473131711b56f116ae9.png

Skroutz: 397,50 € (ιστορικό χαμηλό 375€ μιας κ όλα ανέβηκαν μαγικά)
https://www.skroutz.gr/s/25329050/Samsung-Galaxy-M51-128GB-Celestial-Black.html

Επεξ/σία από Billator
  • Like 3
Δημοσ.

Είχα ενημερώσει και το άλλο θέμα (εδώ) αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς και κλειδώθηκε. Για μένα πάντως είναι πολύ καλή προσφορά. Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη μπαταρία σε κινητό και με τον 25W φορτιστή που έρχεται μαζί είναι ένα εξαιρετικό πακέτο. Θα προτιμούσα βέβαια να είναι αλουμινένιο κι όχι πλαστικό, όμως έτσι λογικά θα αυξανόταν το βάρος που είναι ήδη μεγάλο λόγω της μπαταρίας. 

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή η τιμή για το συγκεκριμένο. 6,7" Amoled οθόνη, SD 730G, τεράστια 7000mah μπαταρία, 128gb rom και επεκτάσιμος με MicroSD.  κλπ κλπ.

H samy στις φετινές mid range συσκευές της έδωσε πλέον το κάτι παραπάνω και μακάρι να συνεχίσει έτσι. 

• Like 1
Δημοσ.

Η σειρά m είναι καλύτερη της a? Συγκεκριμένα κοιτάζω το a51 για αγορά και βλέπω από Ελλάδα +150€ παραπάνω το m51. Οι μεγάλες διαφορές που είδα είναι στη μπαταρία στη ram +2gb το m51, στην βασική κάμερα 64 vs 48 και στον επεξεργαστή το m51 snapdragon 730g και το a51 exynos 9511. Αξίζει η διαφορά αυτή?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, notist είπε

Η σειρά m είναι καλύτερη της a? Συγκεκριμένα κοιτάζω το a51 για αγορά και βλέπω από Ελλάδα +150€ παραπάνω το m51. Οι μεγάλες διαφορές που είδα είναι στη μπαταρία στη ram +2gb το m51, στην βασική κάμερα 64 vs 48 και στον επεξεργαστή το m51 snapdragon 730g και το a51 exynos 9511. Αξίζει η διαφορά αυτή?

To m51 είναι καλύτερο και αξίζει αρκετά περισσότερο έναντι του a51 εκτός του cpu, της ram και της τεράστιας μπαταρίας όπως αναφέρεις, έχει και μεγαλύτερη οθόνη 6.7 vs 6.5". 

Για 150€ διαφορά που το βρίσκεις εδώ όχι, αλλά γιατί να το πάρεις απο εδώ δεν καταλαβαίνω. Χίλιες φορές από το amazon παρά από εδώ για πολλούς λόγους και όχι μόνο για την τιμή. ;) 

• Like 3
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Είχα ενημερώσει και το άλλο θέμα (εδώ) αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς και κλειδώθηκε. Για μένα πάντως είναι πολύ καλή προσφορά. Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη μπαταρία σε κινητό και με τον 25W φορτιστή που έρχεται μαζί είναι ένα εξαιρετικό πακέτο. Θα προτιμούσα βέβαια να είναι αλουμινένιο κι όχι πλαστικό, όμως έτσι λογικά θα αυξανόταν το βάρος που είναι ήδη μεγάλο λόγω της μπαταρίας. 

Γενικά πάντως για 7000mah το κινητό είναι ελαφρύ , οπότε ίσως και η πιο σωστή επιλογή να το κάνουν πλαστικό. Γενικά σε αυτά τα λεφτά είναι μία πολύ καλή επιλογή, νομίζω ότι πολλοί έχουν αναλωθεί σε Xiaomi / Realme και χάνουν λίγο τον γενικότερο ανταγωνισμό και συσκευές όπως αυτή.

Εγώ πήγα από 3300mAh σε 4700mAh και πραγματικά η διαφορά ήταν τεράστια, πόσο μάλλον να πάει κάποιος σε 7000mAh. 
Αμφιβάλω αν μπορεί να τελειώσει η μπαταρία σε 2 μέρες με οποιαδήποτε χρήση.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

To m51 είναι καλύτερο και αξίζει αρκετά περισσότερο έναντι του a51 εκτός του cpu, της ram και της τεράστιας μπαταρίας όπως αναφέρεις, έχει και μεγαλύτερη οθόνη 6.7 vs 6.5". 

Για 150€ διαφορά που το βρίσκεις εδώ όχι, αλλά γιατί να το πάρεις απο εδώ δεν καταλαβαίνω. Χίλιες φορές από το amazon παρά από εδώ για πολλούς λόγους και όχι μόνο για την τιμή. ;) 

Καλά από δω δεν το παίρνω με τίποτα. Από το Amazon fr είχα πάρει κάρτα γραφικών την rx580 nitro και με κάλυψε απόλυτα στη στραβή που έγινε. Το μέγεθος της οθόνης με προβληματίζει κάπως, και θα ήθελα να το πιάσω στα χέρια μου αλλά βλέπεις είναι κλειστά τα μαγαζιά λόγω της κατάστασης. Τώρα είμαι με το a5 2016 και μου κάνει το μέγεθος του, αλλά βλέπω ότι σε samsung που θέλω και σε αυτή την διάσταση δεν πρόκειται να βρω. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, downhill είπε

Η οθόνη είναι ποιοτικα ίδια με το note;

To note είναι άλλη κατηγορία και το panel του είναι ανώτερο σε ανάλυση και άλλα, η αρχή λειτουργίας πάντως είναι ίδια και ο μέσος χρήστης δεν θα καταλάβει διαφορά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Billator είπε

https://www.amazon.fr/gp/product/B08GPHT8KN/
Με τεράστια μπαταρία 7000 mAh

Σε στοκ από 19 Νοεμβρίου

image.png.06af043b93166473131711b56f116ae9.png

Skroutz: 397,50 € (ιστορικό χαμηλό 375€ μιας κ όλα ανέβηκαν μαγικά)
https://www.skroutz.gr/s/25329050/Samsung-Galaxy-M51-128GB-Celestial-Black.html

Ανέβηκαν μαγικά όπως οι web κάμερες λόγω τηλεκπαίδευσης και τηλεργασίας μέχρι 3-4 φορές πάνω. Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.  

Επεξ/σία από notist
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, notist είπε

Καλά από δω δεν το παίρνω με τίποτα. Από το Amazon fr είχα πάρει κάρτα γραφικών την rx580 nitro και με κάλυψε απόλυτα στη στραβή που έγινε. Το μέγεθος της οθόνης με προβληματίζει κάπως, και θα ήθελα να το πιάσω στα χέρια μου αλλά βλέπεις είναι κλειστά τα μαγαζιά λόγω της κατάστασης. Τώρα είμαι με το a5 2016 και μου κάνει το μέγεθος του, αλλά βλέπω ότι σε samsung που θέλω και σε αυτή την διάσταση δεν πρόκειται να βρω. 

Αυτή τη στιγμή έχω το poco x3 nfc που έχει ίδιο μέγεθος οθόνης με το m51 και ένα XS max που έχει 6,5" οθόνη αλλά σε άλλη αναλογία. 

Έχουν διαφορά σε μέγεθος (εξωτερικές διαστάσεις) αλλά όχι τέτοια που να σου κακοφαίνεται ή να σε δυσκολεύει

Όμως γενικά είμαι μαθημένος πλέον με 6,4" και πάνω. Εξαρτάται λοιπόν με τι μέγεθος έχεις συνηθίσει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...