giorgosgialam Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα κύριοι Λόγο της Πρόσφατης αγοράς ένως Aprilia tuono r 2004 αναζητώ ένα αξιοποιοπιστο συνεργείο στην Αθήνα που να μπορώ να εμπιστευτώ την μηχανή μου αλλά και να έχουν γνώσεις πάνω στο μοντέλο αυτό . Δεν θέλω να το πάω στο συνεργείο της γειτονιάς γιατί είναι ιδιαίτερα μηχανάκια τα οποία πολλοί δεν ξέρουν πως να τα φτιάξουν και να τα διαχειριστούν . Σας ευχαριστω όλους εκ των προτέρων Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από giorgosgialam
TechnoState Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giorgosgialam είπε ... Δεν θέλω να το πάω στο συνεργείο της γειτονιάς γιατί είναι ιδιαίτερα μηχανάκια τα οποία πολλοί δεν ξέρουν πως να τα φτιάξουν και να τα διαχειριστούν . ... https://www.vrisko.gr/dir/synergeia-motosykleton-aprilia/athina/ Και https://www.aprilia.com/gr_EL/nέα/2014/Prime-Service/ Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από TechnoState 1
GIANNIS400 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 17/11/2020 στις 8:08 ΠΜ, giorgosgialam είπε Καλησπέρα κύριοι Λόγο της Πρόσφατης αγοράς ένως Aprilia tuono r 2004 αναζητώ ένα αξιοποιοπιστο συνεργείο στην Αθήνα που να μπορώ να εμπιστευτώ την μηχανή μου αλλά και να έχουν γνώσεις πάνω στο μοντέλο αυτό . Δεν θέλω να το πάω στο συνεργείο της γειτονιάς γιατί είναι ιδιαίτερα μηχανάκια τα οποία πολλοί δεν ξέρουν πως να τα φτιάξουν και να τα διαχειριστούν . Σας ευχαριστω όλους εκ των προτέρων AΡΜΑΚΟΛΑΣ Λεοφορο αμφιθεας, ειχα ενα σκουτερ aprilia και το πηγαινα εκει, κατ εμε αν δεν σου φτιαξουν το θεμα που θα εχεις εκει, μην περιμενεις αλλου. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από GIANNIS400 1
nosleep Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Αρμακόλας στην Αμφιθέας, ο Αντώνης θα σε φτιάξει. 1
nick#18 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Αρμακολας οπως ειπαν και κανε και μια ερωτηση στον iron horse στην Καλλιροης αν αναλαμβανει. Πολυ καλος απο οσο ακουω απο φιλους και αν δεν ξερει το μηχανακι δεν αναλαμβανει για περαν των "βασικων" 1
giorgosgialam Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά πραγματικά σας ευχαριστω όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε και απαντήσατε . Αν και βλέπω ότι αρμακολας έχει το καλύτερο όνομα
lostregr123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 εγω κονταράκη πάω το shiver μου κανένα παράπονο!
lostgravity Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Κονταρακης και Αρμακολας. Εκεί πηγαινα ενα dorsoduro 750 που ειχα για κάποια χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα