Προς το περιεχόμενο

Service Aprilia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα κύριοι 

Λόγο της Πρόσφατης αγοράς ένως Aprilia tuono r 2004 αναζητώ ένα αξιοποιοπιστο συνεργείο στην Αθήνα  που να μπορώ να εμπιστευτώ την μηχανή μου αλλά και να έχουν γνώσεις πάνω στο μοντέλο αυτό . Δεν θέλω να το πάω στο συνεργείο της γειτονιάς γιατί είναι ιδιαίτερα μηχανάκια τα οποία πολλοί δεν ξέρουν πως να τα φτιάξουν και να τα διαχειριστούν . 

Σας ευχαριστω όλους εκ των προτέρων  

Επεξ/σία από giorgosgialam
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giorgosgialam είπε

... Δεν θέλω να το πάω στο συνεργείο της γειτονιάς γιατί είναι ιδιαίτερα μηχανάκια τα οποία πολλοί δεν ξέρουν πως να τα φτιάξουν και να τα διαχειριστούν . ...

https://www.vrisko.gr/dir/synergeia-motosykleton-aprilia/athina/

Και

https://www.aprilia.com/gr_EL/nέα/2014/Prime-Service/

Επεξ/σία από TechnoState
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/11/2020 στις 8:08 ΠΜ, giorgosgialam είπε

Καλησπέρα κύριοι 

Λόγο της Πρόσφατης αγοράς ένως Aprilia tuono r 2004 αναζητώ ένα αξιοποιοπιστο συνεργείο στην Αθήνα  που να μπορώ να εμπιστευτώ την μηχανή μου αλλά και να έχουν γνώσεις πάνω στο μοντέλο αυτό . Δεν θέλω να το πάω στο συνεργείο της γειτονιάς γιατί είναι ιδιαίτερα μηχανάκια τα οποία πολλοί δεν ξέρουν πως να τα φτιάξουν και να τα διαχειριστούν . 

Σας ευχαριστω όλους εκ των προτέρων  

AΡΜΑΚΟΛΑΣ Λεοφορο αμφιθεας, ειχα ενα σκουτερ aprilia και το πηγαινα εκει, κατ εμε αν δεν σου φτιαξουν το θεμα που θα εχεις εκει, μην περιμενεις αλλου.

Επεξ/σία από GIANNIS400
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αρμακολας οπως ειπαν και κανε και μια ερωτηση στον iron horse στην Καλλιροης αν αναλαμβανει. Πολυ καλος απο οσο ακουω απο φιλους και αν δεν ξερει το μηχανακι δεν αναλαμβανει για περαν των "βασικων" 

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά πραγματικά σας ευχαριστω όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε και απαντήσατε . Αν και βλέπω ότι αρμακολας έχει το καλύτερο όνομα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...