Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, radiohead είπε

Στο Αμ4 ότι επεξεργαστής είναι να μπει έχει κυκλοφορήσει περιμένοντας και 5600 απλό όχι x  με τη νέα χρονιά με τους μικρότερους. Σε ιντελ θα βάλει τώρα 6/12 με 139€ και θα πάρει άλλη μια γενιά με τους ροκετ. Σε ένα άτομο που δε θα ασχοληθεί με πείραγμα και θέλει ένα pc για gaming δεν υπάρχει πιο ασφαλής και vfm επιλογή από τον 10400. Φιλικά.

Συγνωμη αλλα... το ιδιο πραμα ειναι να εχεις επιλογη   3 γενιων επεξεργαστων, σε βαθος χρονου, με κορυφαιο τον 5950Χ(16c/32t.....!!!) -που ναι μεν ανακοινωθηκε τωρα-, αλλα ακομα καλα-καλα δεν εχει βγει στην αγορα (και για κανα μηνα ακομα δυσκολα θα βρεις), με τους Intel που και χειροτεροι ειναι, αλλα και δεν προβλεπεται να παρουν κεφαλι ουτε με τους Roket, που τους περιμενουμε 21Q1...??   

στα 14nm λιθογραφια  και με 125W TDP δυσκολα βλεπω καμια τρομερη βελτιωση, πλην της..... γνωστής -για Intel-  αυξηση επιδοσεων  + 5-10% ...!! 

Anyway, προτασεις πεφτουν στο τραπεζι, ο TS  αποφασιζει στο τελος...! 

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cabdik είπε

Συγνωμη αλλα... το ιδιο πραμα ειναι να εχεις επιλογη   3 γενιων επεξεργαστων, σε βαθος χρονου, με κορυφαιο τον 5950Χ(16c/32t.....!!!) -που ναι μεν ανακοινωθηκε τωρα-, αλλα ακομα καλα-καλα δεν εχει βγει στην αγορα (και για κανα μηνα ακομα δυσκολα θα βρεις), με τους Intel που και χειροτεροι ειναι, αλλα και δεν προβλεπεται να παρουν κεφαλι ουτε με τους Roket, που τους περιμενουμε 21Q1...??   

στα 14nm λιθογραφια  και με 125W TDP δυσκολα βλεπω καμια τρομερη βελτιωση, πλην της..... γνωστής -για Intel-  αυξηση επιδοσεων  + 5-10% ...!! 

Anyway, προτασεις πεφτουν στο τραπεζι, ο TS  αποφασιζει στο τελος...! 

Ρεαλιστικά τώρα! Μιλάμε για budget gaming επεξεργαστή ποιον 5950; Άσε τα υπόλοιπα. Σε overall ενας 3600 είναι καλύτερος οκ και; Αφού γράφει gaming το παλικάρι. Δε διαφωνώ μαζί σου  απλά δε βλέπω πως ο 2700x  δύο γενιές πισω, είναι πιο κατάλληλος  όταν υπάρχει αντίστοιχο καλύτερο για τη συγκεκριμένη χρήση cpu με λιγότερα χρήματα και λέγεται 10400. Να πάει σε Αμ4 για να πει ότι έχει δυνατοτητα να βάλει άλλες δύο γενιές;  Όταν ο 2600 είχε 120 και ο 8400 170 πρότεινα τον πρώτο. Τώρα κάνω ακριβώς το ιδιο δεν βλέπω τίποτα παραλογο και δεν υπάρχει και η δικαιολογία του πεθαμένη πλατφόρμα. Έχεις απόλυτο δίκιο προτάσεις γίνονται.

Δημοσ.

ισχυει οτι σε amd υπαρχει δρομος αναβαθμισης, αλλα αν σε αυτη την φαση αν γινει αγορα 2700 η 3600 οταν φτασει ο καιρος που θα χρειαστει αναβαθμιση το συστημα,

θα εχουνε βγει oi zen4 που θα εχουν και μεγαλό αλμα σε επιδοσεις.

απο 3600 σε 5800 ειναι καλη μεταβαση αλλα οχι αρκετη για την διαφορα τιμης οταν ο 3600 πλεον ειναι στα 200ε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ..., νομιζω οτι εχετε κολλησει καπου, και δεν καταλαβατε τιποτα απο το σκεπτικο μου.   οποτε να το κανω οσο πιο...λιανα μπορω...!! 

εδω και 2 χρονια πλεον βλεπουμε -οι περισσοτεροι- οτι οι επιδοσεις πλεον ειναι παραπλησιες, ακομα και σε GAMING, οπου καποτε επικρατουσαν τεραστιες διαφορες.   Σε οποιεσδηποτε αλλες εργασιες, και κυριως multi, οι ryzen πλεον ειναι ισαξιοι και σε πολλα TASKS, ανωτεροι των Intel...!!   αυτο ειναι δεδομενο πλεον απο την σειρα 2000  και  επειτα..!  ειναι φιλοτιμες οι προσπαθειες της Ιντελ να κρατηθει με νυχια και με δοντια στην κορυφη, αλλα πλεον τα κομματια που καποτε ηταν κυριαρχη, ειναι ελαχιστα.  

επομενως, με αυτα στο μυαλο, θεωρω οτι αν καποιος αγορασει ΣΗΜΕΡΑ πλατφορμα, με οριζοντα -οχι απλως 5ετιας- αλλα ακομα και 8-10ετιας, συμφερει να παει σε AM4, ακριβως επειδη  γνωριζει (ακριβως επειδη ανακοινωθηκαν ηδη...)  ολες τις γενιες επεξεργαστων που μπορει να δεχθει η πλατφορμα αυτη.  Με κορυφαιο -επαναλαμβανω- τον  5950Χ (δεν ειπα φιλε @radiohead να παει να αγορασει day 1  τον συγκεκριμενο επεξεργαστη για budget συστημα, προς θεου.......) , τον οποιο θα μπορει να τον βαλει σε 2-3-4 χρονια, που θα εχουν πεσει οι τιμες του και θα μπορει να τον βρει πολυ πιο φθηνα απο σημερα...!!!!    ακριβως οπως καποτε εβαζες Pentium G και μετα περνουσες σε i7....!!!!   

ακριβως για αυτο τον λογο προτεινα εξ αρχης στον @DjAde   Am4  550. γιατι οταν ΘΑ βαλει τον 5950Χ, η μητρικη θα ειναι ετοιμη πληρως να τον δουλεψει...!!!  

@DjAde  ειδικα επειδη εσυ ανεφερες την συγκεκριμενη φραση, στο προτεινα αυτο  

"Η β550 νομιζω δν αξιζει μιας και σκέφτομαι να το κρατησω αρκετό καιρο  και αναβαθμισει αν αξιζει σε ryzen 4+ αν δω οτι δν τραβαει αλλο"

ΥΓ.   Δεν ξαναγραφω κατι αλλο.  ειπα την αποψη μου, και το σκεπτικο μου. απο εδω και περα, η αποφαση ειναι του TS...!   καλοδουλευτο.... ο,τι και να παρεις...!

ετσι θα πας πολυ μακρια......,  ακομα και σε ΑΜ6.......!!!!!!!  ;)

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, cabdik είπε

ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ..., νομιζω οτι εχετε κολλησει καπου, και δεν καταλαβατε τιποτα απο το σκεπτικο μου.   οποτε να το κανω οσο πιο...λιανα μπορω...!! 

εδω και 2 χρονια πλεον βλεπουμε -οι περισσοτεροι- οτι οι επιδοσεις πλεον ειναι παραπλησιες, ακομα και σε GAMING, οπου καποτε επικρατουσαν τεραστιες διαφορες.   Σε οποιεσδηποτε αλλες εργασιες, και κυριως multi, οι ryzen πλεον ειναι ισαξιοι και σε πολλα TASKS, ανωτεροι των Intel...!!   αυτο ειναι δεδομενο πλεον απο την σειρα 2000  και  επειτα..!  ειναι φιλοτιμες οι προσπαθειες της Ιντελ να κρατηθει με νυχια και με δοντια στην κορυφη, αλλα πλεον τα κομματια που καποτε ηταν κυριαρχη, ειναι ελαχιστα.  

επομενως, με αυτα στο μυαλο, θεωρω οτι αν καποιος αγορασει ΣΗΜΕΡΑ πλατφορμα, με οριζοντα -οχι απλως 5ετιας- αλλα ακομα και 8-10ετιας, συμφερει να παει σε AM4, ακριβως επειδη  γνωριζει (ακριβως επειδη ανακοινωθηκαν ηδη...)  ολες τις γενιες επεξεργαστων που μπορει να δεχθει η πλατφορμα αυτη.  Με κορυφαιο -επαναλαμβανω- τον  5950Χ (δεν ειπα φιλε @radiohead να παει να αγορασει day 1  τον συγκεκριμενο επεξεργαστη για budget συστημα, προς θεου.......) , τον οποιο θα μπορει να τον βαλει σε 2-3-4 χρονια, που θα εχουν πεσει οι τιμες του και θα μπορει να τον βρει πολυ πιο φθηνα απο σημερα...!!!!    ακριβως οπως καποτε εβαζες Pentium G και μετα περνουσες σε i7....!!!!   

ακριβως για αυτο τον λογο προτεινα εξ αρχης στον @DjAde   Am4  550. γιατι οταν ΘΑ βαλει τον 5950Χ, η μητρικη θα ειναι ετοιμη πληρως να τον δουλεψει...!!!  

@DjAde  ειδικα επειδη εσυ ανεφερες την συγκεκριμενη φραση, στο προτεινα αυτο  

"Η β550 νομιζω δν αξιζει μιας και σκέφτομαι να το κρατησω αρκετό καιρο  και αναβαθμισει αν αξιζει σε ryzen 4+ αν δω οτι δν τραβαει αλλο"

ΥΓ.   Δεν ξαναγραφω κατι αλλο.  ειπα την αποψη μου, και το σκεπτικο μου. απο εδω και περα, η αποφαση ειναι του TS...!   καλοδουλευτο.... ο,τι και να παρεις...!

ετσι θα πας πολυ μακρια......,  ακομα και σε ΑΜ6.......!!!!!!!  ;)

Δεν είπα ότι είναι λάθος το σκεπτικό σου ούτε είσαι κανένας χτεσινος κουβέντα κάνουμε. Μιλάς με έναν άνθρωπο που έβαλε 5600x day one έτσι για να ξεπεράσουμε το  φανμποιλικι που ενδεχομένως μπορεί να αιωρειται. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο 10400 είναι ο οικονομικοτερος 6/12 ικανότατος για gaming επεξεργαστής. Ποιο τασκ σε οικιακή χρηση δεν μπορεί να βγάλει πέρα μήπως το ξεχειλωνουμε; Δεύτερον μπορεί να βάλει i7 και στο b460 και να πάρει και τους ροκετ όταν και εφόσον κριθεί αυτό απαραίτητο στο μέλλον. Δε βλέπω πουθενά να γράφει για άλλη αναγκη και το οικονομικότερο σύστημα που μπορεί να παρθεί στην παρούσα φάση είναι με ιντελ δεν λέω κάτι παράλογο νομίζω όταν ζητάει vfm προτάσεις για συγκεκριμένη χρηση. Από εμένα αυτά γιατί επαναλαμβάνομαι.

• Like 1
Δημοσ.

Ο καθενας εχει το σκεπτικο του δεν ειναι σημαίνει οτι κσποιος εχει δικιο και καπιος αλλος αδικο .

Απλα προσπαθούμε να βρουμε μια καλη λύση που θα καλύψει συγκεκριμενες ανάγκες χωρις περιτα εξοδα.

Οπως προείπα, οτι εφοσων γινει η αγορα τωρα είτε ιντελ ειτε amd

Δν νομιζω να ξαναγινει αναβαθμιση στο ιδιο σοκετ,γιατι περαν του μικρου αλματος σε επιδοσες.

Η ιστορια μου εχει δείξει οτι,μετα απο χρονια τα μεταχειρισμένα ειναι σε ιδια τιμη η και πιο ακριβα απο την γενια που ειναι στην αγορα.

παράδειγμα το pc μου εχει φτιαχτει στο launch των 1151,αν ψαξεις εναν αντίστοιχο cpu 10400/3600 τους δινουν ιδιες τιμες,με της τωρινης γενιας καινούργιους.

.

Btw

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.

Καλύτερα να υπάρχουν πολλές απόψεις παρα μια.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, radiohead είπε

Δεν είπα ότι είναι λάθος το σκεπτικό σου ούτε είσαι κανένας χτεσινος κουβέντα κάνουμε. Μιλάς με έναν άνθρωπο που έβαλε 5600x day one έτσι για να ξεπεράσουμε το  φανμποιλικι που ενδεχομένως μπορεί να αιωρειται. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο 10400 είναι ο οικονομικοτερος 6/12 ικανότατος για gaming επεξεργαστής. Ποιο τασκ σε οικιακή χρηση δεν μπορεί να βγάλει πέρα μήπως το ξεχειλωνουμε; Δεύτερον μπορεί να βάλει i7 και στο b460 και να πάρει και τους ροκετ όταν και εφόσον κριθεί αυτό απαραίτητο στο μέλλον. Δε βλέπω πουθενά να γράφει για άλλη αναγκη και το οικονομικότερο σύστημα που μπορεί να παρθεί στην παρούσα φάση είναι με ιντελ δεν λέω κάτι παράλογο νομίζω όταν ζητάει vfm προτάσεις για συγκεκριμένη χρηση. Από εμένα αυτά γιατί επαναλαμβάνομαι.

Δεν εφερα αντιρρηση σε αυτα που λες, απλα αναλυω το σκεπτικο μου λιγο περισσοτερο...! 

https://www.skroutz.gr/comparelists/32?compare=14650950%2C23292336   

εκει βασιστηκα ακριβως..,  και προτεινα ΑΜ4......!!   αλλα με καλυτερη μητρικη σε Chipset, για support σε βαθος χρονου.... !   γιατι στην AM4, ΣΗΜΕΡΑ κιολας, γνωριζει ακριβως μεχρι που μπορει να φτασει η πλατφορμα, αφου εχουν ηδη παρουσιαστει και οι τελευταιας γενιας AMD CPU 5000. και ξερει ποσο ψηλοτερα μπορει να φτασει το συστημα του στο αμεσο μελλον με αναβαθμιση σε καποιο 5*** cpu. 

αντιθετα στην ΙΝΤΕΛ, γνωριζουμε τους επεξεργαστες που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στην αγορα. αλλα για ΟΧΙ για τους ROKET LAKE.  παρ, ολο που μιλανε για "νεα" αρχιτεκτονικη, σε ιδια ή κοντινη λιθογραφια (το παλευουν για 10nm.....!!!), καπου εχει παρει το ματι μου σε καποια δημοσιευματα που αναλυουν τις αρχιτεκτονικες, οτι η νεα αρχιτεκτονικη -λεγεται οτι- θα βασιζεται στην Sunny Cove αρχιτεκτονικη, και μαλλον αυτος ειναι ο λογος των 10nm λιθογραφιας, αλλα δεν ξερουν (η Ιντελ βεβαια ξερει....) ακομα αν πετυχει...!    ολα αυτα εμενα μου μυριζουν "ξαναζεσταμενο φαγητο", σε καινουριο πιατο....!!! και ειλικρινα.... φοβαμαι, μην σκασει στην INTEL παρομοιο φιασκο, οπως με τους FX στην AMD............. θυμαστε...???????  

αρα........, βλεποντας τον 2600Χ με τον 10400F (2018vs2020)  να υπολειπεται σε GAMING MODE, μονο 5-10%,  τον 3600 να ειναι σχεδον στα ισα και σε ολα τα υπολοιπα, μπροστα, και επισης βλεποντας τον 5600 να εχει και +20% αυξηση IPC, εεεε... γι αυτο θεωρω πιο SAFE  αγορα την AM4..! 

για οικιακη χρηση (και οχι μονο) δεν συζηταμε καν..!!  και οι 2 πλατφορμες ειναι ικανοτατες σε  οποια κι αν καταληξει .... !!   εμεις απλα "διυλιζομεν των κώνωπα"... 

ΥΓ1  αν και ειπα να μην ξαναγραψω για να μην "επιβαρυνω" το θεμα, παρ' ολα αυτα.., η υγιης συζητηση εχει πολυ ενδιαφερον...!!! 

ΥΓ2  Ειδικα εσυ που εχεις και αυτην την πλατφορμα... πρεπει να μπορεις να καταλαβεις καλυτερα το σκεπτικο μου...! 

EDIT:    υππαρχει και ελληνικο review αναμεσα σε 3800 - 5000series και i9 10900K, που μπορειτε να παρετε μια εικονα, ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ....!!! 

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 2
Δημοσ.

Φιλε μου επ ουδενί βαρενεις το θεμα ισα ισα.

εχει μια λογικη αυτο που λες απλα 135e που τον βρισκω για τον 2600χ μου ακουγονται πολλα.

Αν εβαζα τον 3100 στα 100ε δεν ειναι καλυτερα για gaming και αν χρειαστει να παω σε 3600 η5800χ στο μελλον?

μεχρι και πριν 1 λεπτο ημουν ετοιμος να βαλω παραγγελεια αλλα σκεφτομαι και το ενδεχομενο του 3100

αξιζει ο 3100 σε σχεση με τον 2600 αν υπολογισουμε την διαφορα χρηματων,

η εχει μεγαλη διαφορα στο gaming kai θα σερνεται?

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, DjAde είπε

εχει μια λογικη αυτο που λες απλα 135e που τον βρισκω για τον 2600χ μου ακουγονται πολλα.

Αν εβαζα τον 3100 στα 100ε δεν ειναι καλυτερα για gaming και αν χρειαστει να παω σε 3600 η5800χ στο μελλον?

μεχρι και πριν 1 λεπτο ημουν ετοιμος να βαλω παραγγελεια αλλα σκεφτομαι και το ενδεχομενο του 3100

Μη μπλέκεις με τετραπύρηνο για τόση μικρή χρηματική διαφορά. Αν μιλούσαμε για χαμηλότερο budget ναι. Εκεί όμως υπάρχει και ο 10100f στα 80 νομίζω 

https://youtu.be/6FuWxXbZuGM

Δημοσ.

Στο βιντεο ο ιντελ ειναι απο πανω λογο ζ390 και 3200ραμ

Σε κλασικη μηττικη και 2666 ραμ

Ειναι ακριβός τα ιδια +/- 3φπς

Σε  αυτη την κατηγορία μου κανει πιο σωστη επιλογη η αμδ,λογο μεγαλης διαφορας τιμης απο τον 3600 και πιο καλη αναβάθμιση στο μέλλον σε 5800 οταν σττωση η τιμη του.

Απο 10100f  σε 10400f δεν αξιζει απο θεμα χρηματων και τους καινουργιους ιντελ δεν τους πολυεμπιστευομαι απο θεμα επιδόσεων.

Οπως φαίνεται το πραγμα, ειναι οτι σου κάτσει γιατι οι διαφορες ειναι μικρες και στα χρηματα και στις επιδόσεις.

Σας ευχαριστώ,

θα το παιξω κορώνα γράμματα 😛

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, DjAde είπε

Στο βιντεο ο ιντελ ειναι απο πανω λογο ζ390 και 3200ραμ

Σε κλασικη μηττικη και 2666 ραμ

Ειναι ακριβός τα ιδια +/- 3φπς

Σε  αυτη την κατηγορία μου κανει πιο σωστη επιλογη η αμδ,λογο μεγαλης διαφορας τιμης απο τον 3600 και πιο καλη αναβάθμιση στο μέλλον σε 5800 οταν σττωση η τιμη του.

Απο 10100f  σε 10400f δεν αξιζει απο θεμα χρηματων και τους καινουργιους ιντελ δεν τους πολυεμπιστευομαι απο θεμα επιδόσεων.

Οπως φαίνεται το πραγμα, ειναι οτι σου κάτσει γιατι οι διαφορες ειναι μικρες και στα χρηματα και στις επιδόσεις.

Σας ευχαριστώ,

θα το παιξω κορώνα γράμματα 😛

Λόγω Z490 εννοείς. Μας έχουν τρελάνει στα chipsets αυτοί οι μπλε :P

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DjAde είπε

Σκέψου το πολύ απλά. Ας ξεχάσουμε τελείως τα AMD vs Intel κτλ.

Γιατί να πάρεις τώρα ένα χειρότερο επεξεργαστή (2600) με την προυπόθεση να αναβαθμίσεις σε έναν καλύτερο (3600) στο μέλλον;

Γιατί να μην πάρεις από τώρα τον καλύτερο επεξεργαστή στο budget σου (10400F) ώστε να μη δίνεις άσκοπα λεφτά στο μέλλον;

Μέχρι τώρα τα έβγαζες πέρα με 2C/4T επεξεργαστή και ξαφνικά θα πας σε 6C/12T, υπάρχει περίπτωση να μη σε καλύψει πιστεύεις;

Εγώ βάσει τον παραπάνω νομίζω ότι δεν πρόκειται να ασχοληθείς ξανά με αναβάθμιση CPU τουλάχιστον για μια 3ετία.

Τα περί αναβάθμισης σε 5900Χ/5950Χ είναι θα έλεγα σενάρια φαντασίας γιατί το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ τόσο high end CPU.

Τι θέλω να πω; Όταν θα χρειαστείς ξανά αναβάθμιση θα υπάρχουν νεότερα socket με αρκετά μεγάλες διαφορές σε απόδοση που θα κάνει την μετάβαση στο νέο να συμφέρει.

Όλες οι απόψεις είναι φυσικά σεβαστές αλλά αυτό που πας να κάνεις προσωπικά μου φαίνεται ασύμφορο στη περίπτωσή σου.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτο σκεπτικό ήμουν,οπως ακριβός αναφέρεις απο πανω.

να παρω κατι σε buget cpu αλλα με την προϋπόθεση να μην ξαναχρειαστω αναβαθμιση επεξεργαστη στο άμεσο μελλον δλδ 3-4χρονια.

Βέβαια με αυτο που ειχε αναφερθει πιο πανω και με υποψιν οτι ακομα και ενας 10400φ θα εχει ενα μικρο bottleneck σε μια α 2080τι/3070.

Μηπως ηταν καλυτερα ενας οικονομικος αμδ και μετα απο 2-3 χρονια αλλαγη σε 5800χ.

Ετσι οπως κυλανε ομως τα πραγματα,βλεπω σε 2 χρονια να εχουν βγει 3 σειρες επεξεργαστων με 30-40% αύξηση σε σχεση με την τωρινή σειρα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, DjAde είπε

Σε αυτο σκεπτικό ήμουν,οπως ακριβός αναφέρεις απο πανω.

να παρω κατι σε buget cpu αλλα με την προϋπόθεση να μην ξαναχρειαστω αναβαθμιση επεξεργαστη στο άμεσο μελλον δλδ 3-4χρονια.

Βέβαια με αυτο που ειχε αναφερθει πιο πανω και με υποψιν οτι ακομα και ενας 10400φ θα εχει ενα μικρο bottleneck σε μια α 2080τι/3070.

Μηπως ηταν καλυτερα ενας οικονομικος αμδ και μετα απο 2-3 χρονια αλλαγη σε 5800χ.

Ετσι οπως κυλανε ομως τα πραγματα,βλεπω σε 2 χρονια να εχουν βγει 3 σειρες επεξεργαστων με 30-40% αύξηση σε σχεση με την τωρινή σειρα.

οι περισσοτεροι συγχρονοι επεξεργαστες με αρκετους πυρηνες, πλεον δεν εχουν σοβαρο bottleneck με τις ΤΟΡ καρτες..!  

εσυ παντως.. δεν θα πρεπει να κολλας με το τι θα υπαρχει σε 2-3 χρονια....!!  σε 3 χρονια μπορει να εχουμε Π.Χ Κβαντικα πισι.  εσενα θα σου χρειαζεται...?    

εσυ πρεπει να κανεις Focus στις δικες σου αναγκες, ΤΩΡΑ που θες να κανεις την αγορα, και οχι στο τι θα βγει στην αγορα σε 3 χρονια..!  αφου λοιπον ηδη κανεις ενα μεγαλο βημα, απο εκει που εισαι τωρα, σε 6/12 επεξεργαστη, ηδη θα εχεις μεγαλο βαθος χρονου, μεχρι να ξαναχρειαστεις αλλαγη...!   Μην νομιζεις..., οτι πλεον οι εξελιξεις τρεχουν οπως ετρεχαν πριν μια 15ετια.....!  θυμαμαι τοτε παιρναμε Pentium και σε 1-1,5 χρονο μολις εβλεπες ζορια...!! επρεπε να αναβαθμιστεις....!!! τωρα εχουμε πισι 3-4++ ετων, και -τουλαχιστον οσοι δεν τον χρησιμοποιουν επαγγελματικα ή για εξτριμ gaming- δεν ψαχνουν την αναβαθμιση καθε 6μηνο...!!  

Π.χ  βλεπεις στην υπογραφη μου, ακομα ειμαι με FX8320...!!  Δεν εχω αισθανθει την αναγκη να αναβαθμισω, αφου στις εργασιες που κανω + λιγο gaming, δεν εχω θεμα...!!  παλιοτερα  καθε χρονο ημουν στην τσιτα, ολο και κατι να αναβαθμισω................ για να μην γονατιζει το πισι..!  Ισως φταιει και το οτι μεγαλωνουμε....!!! 🤪

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις απολυτο δικιο πολυ ψάξιμο για το τπτ.

Εβαλα ήδη παραγγελία μητρικη σε προσφορα , μολις λάβω επιβεβαίωση προχωραω και στα υπόλοιπα.

Οποτε εχουμε και λέμε

Cpu:10400φ

Mobo:ASROCK B460M PRO4

Case:deepcool macube 110 white

τροφοδοτικό, ακομα το ψάχνω

Επεξ/σία από DjAde
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...