nitrah Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας , αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με ενα WebSite που έχω κάνει. Ενώ είναι Responsive σε Mobile Mode , για κάποιο λόγω δεν λειτουργεί το Scroll του (δεν κάνει περιήγηση ) Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Το Site είναι αυτό .
dewn735 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Μια χαρά δείχνει να παίζει, τι ακριβώς εννοείς ότι δε κάνει περιήγηση;
kormos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Σωστά... Δείχνει σαν να είναι "κλειδωμένο, scroll lock" και δεν μπορείς να δεις περιεχόμενο... 🤔
doucaniggia Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Με μια γρήγορη ματιά απενεργοποιώντας το animate.css το scroll επανέρχεται στο mobile. Ξεκίνα από εκεί.
nitrah Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Μάλλον αυτό ηταν Doucaniggia !!! Το έβγαλα και φαίνεται να εχει διορθώσει το πρόβλημα. Μπορείς να βοηθήσει κάποιος και σε κάτι τελευταίο που έχω ? Κατέβεις κάτω στο Site (στα προϊόντα) και πατήσεις μια κατηγορία π.χ. Κρεβατοκάμαρες , μόλις στην συνέχεια πατήσεις πάνω σε ενα προϊόν ώστε να το ανοίξει (ναι μεν το ανοίγει) αλλά σε κάνει Scroll Down αρκετά επίπεδα κάτω.... Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό ?
doucaniggia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Στις 17/11/2020 στις 8:55 ΜΜ, nitrah είπε Μάλλον αυτό ηταν Doucaniggia !!! Το έβγαλα και φαίνεται να εχει διορθώσει το πρόβλημα. nice! Στις 17/11/2020 στις 8:55 ΜΜ, nitrah είπε Κατέβεις κάτω στο Site (στα προϊόντα) και πατήσεις μια κατηγορία π.χ. Κρεβατοκάμαρες , μόλις στην συνέχεια πατήσεις πάνω σε ενα προϊόν ώστε να το ανοίξει (ναι μεν το ανοίγει) αλλά σε κάνει Scroll Down αρκετά επίπεδα κάτω.... Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό ? Δεν έχω ιδέα, αλλά μπορώ να σου πω ότι ανοίγοντας τον web inspector το πρόβλημα εξαφανίζεται. Το ίδιο συμβαίνει και αν κάνεις resize τον browser καθ' ύψος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα