Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα,

Ανοίγω νεο θέμα γιατι δεν βρήκα κάπου κάτι παρόμοιο. Πριν λίγες μέρες άλλαξε ο ΟΤΕ την εφαρμογή για να βλέπεις σε φορητές συσκευές. Το θέμα είναι οτι εχω ενα παλιό τάμπλετ της mls που έβλεπε που και που μπάλα ενας θείος μου. Αυτό έχει android 4,4 ενω η νεα εφαρμογή είναι για android 5 και πάνω. Απ τα λίγα που ξέρω και ψάχνοντας το λίγο στο ίντερνετ θέλησα να κάνω root την συσκευή για να περάσω άλλο λογισμικό με νεότερη έκδοση android αλλά πέρα απ το οτι δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλές αυτό είδα οτι στις σημειώσεις κάτω στην εφαρμογή λέει οτι για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων κτλ υπάρχει φίλτρο που βρίσκει συσκευές που έχουν γίνει root και τις αποκλείει.

Υπάρχει καμία λύση στο θέμα αυτό ή το ξεχνάμε το ταμπλετάκι για μπάλα;

Δημοσ.

Για αρχη, μπορεις να βαλεις αλλη rom χωρις να κανεις root και μπορεις στη νεα rom που θα βαλεις να μην εισαι root. Ειναι θεμα custom recovery η εγκατασταση μιας νεας rom, οχι θεμα root.

Απο την αλλη, πιο πιθανο εινια να βρεθει αυριο ζωη στον Αρη παρα custom rom για τις σαπιλες της mls, οποτε καλυτερα να μεινεις εκει που εισαι και να του πεις να ξεχασει το ote tv στο συγκεκριμενο ταμπλετ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πλεον τα πραγματα εχουν αλλαξει, η εφαρμογη παιζει μονο σε πιστοποιημενες συσκευες απο την google που εχουν το gps locator.

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manoskost είπε

πλεον τα πραγματα εχουν αλλαξει, η εφαρμογη παιζει μονο σε πιστοποιημενες συσκευες απο την google που εχουν το gps locator.

Δηλαδή; Αν του περάσω άλλη rom δεν θα το αναγνωρίζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...