TzortzisJosh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Χαίρετε, Έχω γραμμή ADSL. Οι μετρήσεις που είχα μέχρι και προχθές ήταν σε fastpath, 4,7 mbps download, 0.8 upload και γύρω στο 13ping (σε προφίλ 6). Ζήτησα από τον ΟΤΕ χθες να μου ανεβάσουν το προφίλ σε 8άρι και επίσης με έβαλαν σε interleaved (φιλτραρισμένο δηλαδή). Οι ταχύτητες που έβλεπα ήταν 6,9-7.2 download, 0.8 upload και ping περίπου 35. Σήμερα έπειτα από επικοινωνία μας, με ξανα έβαλαν σε fastpath κρατώντας το 8άρι προφίλ (έναντι του 6 που είχα προχθες). Οι ταχύτητες που βλέπω είναι 6,5 download, 0.8 upload και ping κοντά στα 25-28. Γνωρίζετε μήπως σε τι οφείλεται η αύξηση του ping? Πιστεύω στην αύξηση του προφίλ αλλά είναι λογικό κάτι τέτοιο; δηλαδή από τα 4,7 πήγα στα 6,5 και το ping από 13 σε 25-28..
bill27 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για ποιο λογο ησουν σε 6αρι προφιλ??ειχες βλαβη παλιοτερα??Ζητα τους ελευθερο προφιλ.Ανεβασε και τα στατιστικα σου να τα δουμε,και επισης για ποιο λογο σε ενδιαφερουν τα ping?Παιζεις παιχνιδια? Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από bill27
TzortzisJosh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, bill27 είπε Για ποιο λογο ησουν σε 6αρι προφιλ??ειχες βλαβη παλιοτερα??Ζητα τους ελευθερο προφιλ.Ανεβασε και τα στατιστικα σου να τα δουμε,και επισης για ποιο λογο σε ενδιαφερουν τα ping?Παιζεις παιχνιδια? Ευχαριστώ για την απάντηση! Μου είχαν πει ότι θα είναι πιο σταθερή η γραμμή. Αν θυμάμαι καλά, πριν αρκετά χρόνια είχα κάποιες αποσυνδέσεις οπότε και έγιναν αλλαγές στη γραμμή. Σπίτι ναι, υπάρχουν άτομα που παίζουν παιχνίδια. Τα στατιστικά της γραμμής μόλις τώρα: Edit τελευταίας στιγμής: Σε speedtest δίνει 11 ping, 4,1 download, 0.5 upload. Μυρίζω προφίλ 6άρι. Αν ισχύει είναι για μπάτσες Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από TzortzisJosh
bill27 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Σε ποιον σερβερ κανεις πινγκ?Κατ'αρχην παρε τους τηλ και πες τους πως θελεις να εκμεταλλευτεις ολες τις δυνατοτητες-ταχυτητα τις γραμμης και να σε βαλουν σε ελευθερο προφιλ για να δεις και εσυ ποιο ειναι το μεγιστο της γραμμης.Παντως θεωρητικα μπορεις να πιασεις εως 12mbps
TzortzisJosh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, bill27 είπε Σε ποιον σερβερ κανεις πινγκ?Κατ'αρχην παρε τους τηλ και πες τους πως θελεις να εκμεταλλευτεις ολες τις δυνατοτητες-ταχυτητα τις γραμμης και να σε βαλουν σε ελευθερο προφιλ για να δεις και εσυ ποιο ειναι το μεγιστο της γραμμης.Παντως θεωρητικα μπορεις να πιασεις εως 12mbps Μέσω speed test. Το 12αρι από που προκύπτει;; Χθες με έβαλε σε 12αρι προφίλ (τουλάχιστον έτσι μου είπε) δοκιμαστικά και έπιανα 7.2 σε speed test, 800kb/s σε download Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από TzortzisJosh
bill27 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε Μέσω speed test. Το 12αρι από που προκύπτει;; Χθες με έβαλε σε 12αρι προφίλ (τουλάχιστον έτσι μου είπε) δοκιμαστικά και έπιανα 7.2 σε speed test, 800kb/s σε download Υπάρχει ένα εργαλείο που με βάση το attenuation σου λέει πόσο μπορείς να πιάσεις στο adslgr. Μην τα εμπιστευεσαι τα speedtest ,για να δεις πραγματικα τα ping πρεπει να το κανεις μεσω cmd 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα