hateuall Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Με ποιον τρόπο μπορώ να μάθω σε ποιον ανήκει ένας αριθμός κινητού; Εκτός απο 11888 κλπ..τα δοκίμασα και δεν εμφανίζει τα στοιχεία του.. Πολύ περιληπτικά,έχω πέσει θύμα απάτης απο υποτιθέμενο online κατάστημα και το μόνο που έχω ειναι ο αριθμός του κινητού του. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;
StamTheMan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, hateuall είπε Με ποιον τρόπο μπορώ να μάθω σε ποιον ανήκει ένας αριθμός κινητού; Εκτός απο 11888 κλπ..τα δοκίμασα και δεν εμφανίζει τα στοιχεία του.. Πολύ περιληπτικά,έχω πέσει θύμα απάτης απο υποτιθέμενο online κατάστημα και το μόνο που έχω ειναι ο αριθμός του κινητού του. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση; Μπορει να ακουστει προφανης η απαντηση μου,αλλα μπορεις πολυ απλα να το γκουγκλαρεις. Θα σου βγαλει καποιο στοιχειο,ειτε του ιδιοκτητη,ειτε απο αλλους που εχουν εξαπατηθει,και ισως βρεις και αναλογα threads πουθενα.
hateuall Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Μπορει να ακουστει προφανης η απαντηση μου,αλλα μπορεις πολυ απλα να το γκουγκλαρεις. Θα σου βγαλει καποιο στοιχειο,ειτε του ιδιοκτητη,ειτε απο αλλους που εχουν εξαπατηθει,και ισως βρεις και αναλογα threads πουθενα. Είναι το πρώτο πράγμα που έκανα και το μόνο που βγάζει ειναι η σελίδα του "καταστήματος"στο facebook
StamTheMan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, hateuall είπε Είναι το πρώτο πράγμα που έκανα και το μόνο που βγάζει ειναι η σελίδα του "καταστήματος"στο facebook Τοτε μονο αναφορα στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος. 2
hateuall Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Τοτε μονο αναφορα στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος. Δεν γίνεται με κάποιον τρόπο να ζητήσω τα στοιχεία του στην αστυνομία;
StamTheMan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, hateuall είπε Δεν γίνεται με κάποιον τρόπο να ζητήσω τα στοιχεία του στην αστυνομία; Νομιζω ειναι αδυνατον να δωσουν στοιχεια ετσι. Δοκιμασε στη διωξη,αλλα ειναι τοσες οι υποθεσεις πλεον,που δεν ξερω αν και ποτε θα ασχοληθουν. 1
SilentVoice Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Και να βρεις τα στοιχεία του τι θα κάνεις δηλαδή ; Όπως είπαν, αναφορά στην ηλεκτρονική δίωξη εγκλήματος και πας και από το ΑΤ της περιοχής σου για μήνυση (100€ μάλλον) και κατάθεση. 1
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 3 hours ago, hateuall said: Είναι το πρώτο πράγμα που έκανα και το μόνο που βγάζει ειναι η σελίδα του "καταστήματος"στο facebook καταστημα μονο σε fb? αν ναι good luck δυστυχως...
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να μάθεις τα στοιχεία κατόχου του κινητού έκτος κι αν προχωρήσεις σε μήνυση. Και εγώ παρόμοιο θέμα είχα όταν έψαχνα πως να μάθω τους ιδιοκτήτες ενός εγκαταλελειμμένου ακινήτου δίπλα από μένα, μόνο μήνυση.
papoys1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Και αν τα μάθεις τι θα κερδίσεις. Νομίζεις ότι θα γίνεις σοφότερος;;;;;; Έχεις την εντύπωση πως ένας απατεώνας είναι τόσο βλάκας ώστε να χρησιμοποιήσει δικά του στοιχεία για τηλεφωνικό νούμερο όταν μπορείς με 5 ευρώ να βρεις όσα πακιστανικά νούμερα γουστάρεις;;; 1
l337 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δεν πρόκειται να το πάρεις με κανέναν τρόπο όσες διώξεις και αγωγές και άλλα ανούσια σου έγραψαν παραπάνω να κάνεις. Μόνο εισαγγελέας κάνει άρση απορρήτου και σε καμία περίπτωση δεν θα κάνει για την δικά σου άνωθεν περίπτωση.
StamTheMan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, l337 είπε Δεν πρόκειται να το πάρεις με κανέναν τρόπο όσες διώξεις και αγωγές και άλλα ανούσια σου έγραψαν παραπάνω να κάνεις. Μόνο εισαγγελέας κάνει άρση απορρήτου και σε καμία περίπτωση δεν θα κάνει για την δικά σου άνωθεν περίπτωση. Και να κανει,τι θα βρει,πιθανοτατα οπως τα λενε παραπανω ενα ακυρα δηλωμενο αριθμο και τιποτε αλλο..
l337 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Και να κανει,τι θα βρει,πιθανοτατα οπως τα λενε παραπανω ενα ακυρα δηλωμενο αριθμο και τιποτε αλλο.. Το ξέρω, έτσι θα είναι 99%. Βασικά είναι να μην μπλέξεις με αυτά, αλλιώς έμπλεξες.
StamTheMan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, l337 είπε Το ξέρω, έτσι θα είναι 99%. Βασικά είναι να μην μπλέξεις με αυτά, αλλιώς έμπλεξες. Μαθηματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα