Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ποιον τρόπο μπορώ να μάθω σε ποιον ανήκει ένας αριθμός κινητού;

Εκτός απο 11888 κλπ..τα δοκίμασα και δεν εμφανίζει τα στοιχεία του..

Πολύ περιληπτικά,έχω πέσει θύμα απάτης απο υποτιθέμενο online κατάστημα και το μόνο που έχω ειναι ο αριθμός του κινητού του.

Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, hateuall είπε

Με ποιον τρόπο μπορώ να μάθω σε ποιον ανήκει ένας αριθμός κινητού;

Εκτός απο 11888 κλπ..τα δοκίμασα και δεν εμφανίζει τα στοιχεία του..

Πολύ περιληπτικά,έχω πέσει θύμα απάτης απο υποτιθέμενο online κατάστημα και το μόνο που έχω ειναι ο αριθμός του κινητού του.

Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;

Μπορει να ακουστει προφανης η απαντηση μου,αλλα μπορεις πολυ απλα να το γκουγκλαρεις.

Θα σου βγαλει καποιο στοιχειο,ειτε του ιδιοκτητη,ειτε απο αλλους που εχουν εξαπατηθει,και ισως βρεις και αναλογα threads πουθενα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε

Μπορει να ακουστει προφανης η απαντηση μου,αλλα μπορεις πολυ απλα να το γκουγκλαρεις.

Θα σου βγαλει καποιο στοιχειο,ειτε του ιδιοκτητη,ειτε απο αλλους που εχουν εξαπατηθει,και ισως βρεις και αναλογα threads πουθενα.

Είναι το πρώτο πράγμα που έκανα και το μόνο που βγάζει ειναι η σελίδα του "καταστήματος"στο facebook

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hateuall είπε

Είναι το πρώτο πράγμα που έκανα και το μόνο που βγάζει ειναι η σελίδα του "καταστήματος"στο facebook

Τοτε μονο αναφορα στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε

Τοτε μονο αναφορα στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.

Δεν γίνεται με κάποιον τρόπο να ζητήσω τα στοιχεία του στην αστυνομία;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, hateuall είπε

Δεν γίνεται με κάποιον τρόπο να ζητήσω τα στοιχεία του στην αστυνομία;

Νομιζω ειναι αδυνατον να δωσουν στοιχεια ετσι.

Δοκιμασε στη διωξη,αλλα ειναι τοσες οι υποθεσεις πλεον,που δεν ξερω αν και ποτε θα ασχοληθουν.

• Thanks 1
Δημοσ.

Και να βρεις τα στοιχεία του τι θα κάνεις δηλαδή ;

Όπως είπαν, αναφορά στην ηλεκτρονική δίωξη εγκλήματος και πας και από το ΑΤ της περιοχής σου για μήνυση (100€ μάλλον) και κατάθεση.

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, hateuall said:

καταστημα μονο σε fb? αν ναι good luck δυστυχως...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να μάθεις τα στοιχεία κατόχου του κινητού έκτος κι αν προχωρήσεις σε μήνυση. Και εγώ παρόμοιο θέμα είχα όταν έψαχνα πως να μάθω τους ιδιοκτήτες ενός εγκαταλελειμμένου ακινήτου δίπλα από μένα, μόνο μήνυση. 

Δημοσ.

Και αν τα μάθεις τι θα κερδίσεις. Νομίζεις ότι θα γίνεις σοφότερος;;;;;;

Έχεις την εντύπωση πως ένας απατεώνας είναι τόσο βλάκας ώστε να χρησιμοποιήσει δικά του στοιχεία για τηλεφωνικό νούμερο όταν μπορείς με 5 ευρώ να βρεις όσα πακιστανικά νούμερα γουστάρεις;;;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πρόκειται να το πάρεις με κανέναν τρόπο όσες διώξεις και αγωγές και άλλα ανούσια σου έγραψαν παραπάνω να κάνεις. Μόνο εισαγγελέας κάνει άρση απορρήτου και σε καμία περίπτωση δεν θα κάνει για την δικά σου άνωθεν περίπτωση.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, l337 είπε

Δεν πρόκειται να το πάρεις με κανέναν τρόπο όσες διώξεις και αγωγές και άλλα ανούσια σου έγραψαν παραπάνω να κάνεις. Μόνο εισαγγελέας κάνει άρση απορρήτου και σε καμία περίπτωση δεν θα κάνει για την δικά σου άνωθεν περίπτωση.

Και να κανει,τι θα βρει,πιθανοτατα οπως τα λενε παραπανω ενα ακυρα δηλωμενο αριθμο και τιποτε αλλο..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Και να κανει,τι θα βρει,πιθανοτατα οπως τα λενε παραπανω ενα ακυρα δηλωμενο αριθμο και τιποτε αλλο..

Το ξέρω, έτσι θα είναι 99%. Βασικά είναι να μην μπλέξεις με αυτά, αλλιώς έμπλεξες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...