Bitbit Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Ούτε θυμάμαι από πότε έχω να επισκεφτώ κάποιο νοσοκομείο/ιατρό για θέμα υγείας. Τελευταία φορά είχα πάει σε ιδιώτη γιατρό. Μπορεί να έχει 2-3 χρόνια. Επειδή θέλω να επισκεφτώ ένα κέντρο υγείας αύριο για ένα κρυωματάκι που έχω, χρειαζόμαστε το βιβλιάριο υγείας; Δε θυμάμαι καν που είναι πεταμένο. Εννοείται είμαι κανονικά ασφαλισμένος. Δε τα βλέπουν αυτά ηλεκτρονικά, αν δώσω ΑΜΚΑ/ταυτότητα; Αν είναι να ψάξω να το βρω
Bitbit Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 ελπίζω να είναι όπως τα λες γιατί δε νομίζω να το βρω
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Κάτι σχετικό, αν έχουν περάσει τα 5 χρόνια (αν θυμάμαι καλά το βιβλιάριο υγείας θέλει ανανέωση στα 5 έτη), τι γίνεται; Πρέπει οπωσδήποτε να ανανεωθεί ή αρκεί το ΑΜΚΑ και η ταυτότητα;
stelios18120 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κρυωματακι=covid + Ετοιμάσου 😁 Τα βιβλιάρια έχουν καταργηθεί... Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από stelios18120
greekparot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Τα βιβλιάρια υγείας έχουν καταργηθεί. Νοσοκομείο / κέντρο υγείας / ιατροί ΕΟΠΥΥ δίνεις μόνο τον ΑΜΚΑ σου. 1
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, phanispal είπε Κάτι σχετικό, αν έχουν περάσει τα 5 χρόνια (αν θυμάμαι καλά το βιβλιάριο υγείας θέλει ανανέωση στα 5 έτη), τι γίνεται; Πρέπει οπωσδήποτε να ανανεωθεί ή αρκεί το ΑΜΚΑ και η ταυτότητα; Μα δεν υπάρχουν πλέον τα βιβλιάρια
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε Μα δεν υπάρχουν πλέον τα βιβλιάρια Προ κορονοιού έγραφα τις θεραπείες του παιδιού στο βιβλιάριο, απλά δεν χρειάζονται ανανέωση. Άλλο το ένα , άλλο το άλλο.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, SchinasN είπε Προ κορονοιού έγραφα τις θεραπείες του παιδιού στο βιβλιάριο, απλά δεν χρειάζονται ανανέωση. Άλλο το ένα , άλλο το άλλο. Σε νοσοκομείο μου είπαν ότι έχουν καταργηθεί διότι όλα πλέον περνιούνται ηλεκτρονικά μέσω του αμκα· τώρα οκ μπορεί κάποιοι να το χρησιμοποιούν ακόμη
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Σε παιδί χρειάζεται ακόμα λογικά, καθώς τα σχολεία π.χ. για τις αιτήσεις (επαν)εγγραφής ανάμεσα σε όλα τα δικαιολογητικά χρειάζονται και φωτοτυπίες βιβλιαρίου με τα εμβόλια. Σε ενήλικα δεν είχα ακούσει έως τώρα ότι έχουν καταργηθεί.
greekparot Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Άλλο το βιβλιάριο του παιδιού που γράφει τα εμβόλια, την σωματική ανάπτυξη του παιδιού και άλλο το βιβλιάριο υγείας ασφαλιστικού φορέα που πλέον έχουν καταργηθεί βάσει νόμου. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από greekparot 2
dionisis1925 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Στις 16/11/2020 στις 8:20 ΜΜ, Bitbit είπε Ούτε θυμάμαι από πότε έχω να επισκεφτώ κάποιο νοσοκομείο/ιατρό για θέμα υγείας. Τελευταία φορά είχα πάει σε ιδιώτη γιατρό. Μπορεί να έχει 2-3 χρόνια. Επειδή θέλω να επισκεφτώ ένα κέντρο υγείας αύριο για ένα κρυωματάκι που έχω, χρειαζόμαστε το βιβλιάριο υγείας; Δε θυμάμαι καν που είναι πεταμένο. Εννοείται είμαι κανονικά ασφαλισμένος. Δε τα βλέπουν αυτά ηλεκτρονικά, αν δώσω ΑΜΚΑ/ταυτότητα; Αν είναι να ψάξω να το βρω Με το ΑΜΚΑ θα είσαι κομπλέ. Χωρίς ταυτότητα ή δίπλωμα δεν κυκλοφορούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα