bioentre Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχει κάποιος MacBook Pro 13" i5 2Ghz 10th gen.? Με ενδιαφέρει να μάθω θερμική συμπεριφορά με turbo boost off. Έχω το μοντέλο αυτής της χρονιάς με 8ης γενιάς και με turbo boost off κατά τη διάρκεια zoom meeting ήταν γύρω στους 65 βαθμούς ο επεξεργαστής με βάση το Intel Power gadget και ο ανεμιστήρας στο off φυσικά, ενώ αν δεν απενεργοποιήσω το turbo boost παίρνει μπροστά. Θα με ενδιέφερε να μάθω τι θερμοκρασίες πιάνει ο επεξεργαστής σε ένα τέτοιο σενάριο στο μοντέλο με τις 4-θύρες και τους 2 ανεμιστήρες και τι κατανάλωση δείχνει το Intel Power gadget. Ενδεχομένως και αντίστοιχα δεδομένα από τα 4-θυρα 2019 και 2018 να είναι χρήσιμα και παρόμοια. Επίσης κατανάλωση και θερμοκρασία σε idle λειτουργία με turbo boost off? Το 8ης γενιάς για παράδειγμα έχει 2-3 Watts και 40-45 βαθμούς. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από bioentre
alexakos89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 ρε εσυ? ξερεις ποιον μου θυμιζεις ? https://www.insomnia.gr/profile/566151-redmedusa/ Μόλις τώρα, bioentre είπε Έχει κάποιος MacBook Pro 13" i5 2Ghz 10th gen.? Με ενδιαφέρει να μάθω θερμική συμπεριφορά με turbo boost off. Έχω το μοντέλο αυτής της χρονιάς με 8ης γενιάς και με turbo boost off κατά τη διάρκεια zoom meeting ήταν γύρω στους 65 βαθμούς ο επεξεργαστής με βάση το Intel Power gadget και ο ανεμιστήρας στο off φυσικά, ενώ αν δεν απενεργοποιήσω το turbo boost παίρνει μπροστά. Θα με ενδιέφερε να μάθω τι θερμοκρασίες πιάνει ο επεξεργαστής σε ένα τέτοιο σενάριο στο μοντέλο με τις 4-θύρες και τους 2 ανεμιστήρες και τι κατανάλωση δείχνει το Intel Power gadget. Ενδεχομένως και αντίστοιχα δεδομένα από τα 4-θυρα 2019 και 2018 να είναι χρήσιμα και παρόμοια. Επίσης κατανάλωση και θερμοκρασία σε idle λειτουργία με turbo boost off? Το 8ης γενιάς για παράδειγμα έχει 2-3 Watts και 40-45 βαθμούς. 1
bioentre Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, alexakos89 είπε ρε εσυ? ξερεις ποιον μου θυμιζεις ? https://www.insomnia.gr/profile/566151-redmedusa/ Χαχα ποιο πήρε αυτός? Μπας και μας βοηθήσει. Πάντως βολεύομαι και χωρίς γνήσια θήκη ή premium mousepad Αυτό που με χαλάει λίγο είναι ότι το 4θύρο έχει vents στο κάτω μέρος δέξια και αριστερά. Μαζεύουν σκόνη? Θα θέλει πιο συχνά καθάρισμα λες από τα 2θυρα? Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από bioentre
haHa Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μην βιαζεσαι, κανε υπομονη, δεν θα επαιρνα για κανενα λογο τωρα intel macbook pro 13". Κρατα το δικο σου και πας του χρονου σε 14αρι ή πηγαινε τωρα σε arm macbook air/pro 13". Ειδικα σε zoom meetings πιστευω θα ζοριζεται και θα ζεσταινεται ελαχιστα.
bioentre Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, haHa είπε Μην βιαζεσαι, κανε υπομονη, δεν θα επαιρνα για κανενα λογο τωρα intel macbook pro 13". Κρατα το δικο σου και πας του χρονου σε 14αρι ή πηγαινε τωρα σε arm macbook air/pro 13". Ειδικα σε zoom meetings πιστευω θα ζοριζεται και θα ζεσταινεται ελαχιστα. Κάποιες φορές ίσως να χρειάζομαι windows. Θέλω να το κρατήσω αλλά το πήρα με 256 ssd και με περιορίζει απίστευτα, αν και είναι με 16 ραμ και είναι τέλειο ως μηχάνημα. Γενικά στη χρήση που του έχω κάνει μόνο μια φορά σε indexing και μεταφορά τεράστιων αρχείων μεταξύ δίσκων ζεστάθηκε και δούλευαν φουλ ανεμιστήρες, αλλά γενικά είναι μια χαρά και νομίζω λόγω και της έλλειψης των bottom-rear vents θα θέλει λιγότερο καθάρισμα από το 10ης γενιάς. Η αλλαγή γίνεται ξεκάθαρα λόγω αποθηκευτικού χώρου γιατί άλλαξαν οι ανάγκες μου σε αυτόν. Είχα βάλει παραγγελία το 8ης στην αντιπροσωπεία εδώ πριν βγουν τα καινούρια και ενώ το είχα βάλει πριν 2 εβδομάδες, πριν τις ανακοινώσεις, μου λένε τώρα πως δεν μπορούν να το φέρουν....
haHa Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Ειμαστε στο τελος 2020, σχεδον 2021. Δεν θα επαιρνα με τιποτα μηχανημα με intel 8ης γενιας επεξεργαστη. Ειναι 2 γενιες πισω απο τους τωρινους intel, ενω ακομα και οι intel τελευταιας γενιας ειναι αισθητα πισω απο amd ryzen αντιστοιχης καταναλωσης ή τους apple m1αντιστοιχης καταναλωσης . Ποσω μαλλον απο τους 2 γενιες πισω 8ης γενιας intel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα