billathens! Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, Θέλω να το βγάλω από μέσα μου κυρίως αλλά σήμερα με ενημέρωσαν πως "υπάρχει" νόμος να λέει ότι πρώτα πρέπει να "φαγωθούν" οι κανονικές μέρες και μετά να αρχίσει ειδικού σκοπού. Μιλάμε για προσωπαρχη φελλό και βέβαια αφού άφησα ένα περιθώριο λάθους από μεριά μου να το διασταυρώσω (που φυσικά δεν υφίσταται τέτοιο), είναι τουλάχιστον κακομοιριά να πρεπει να αναλωσουμε ενέργεια για αυτονόητα πράγματα. Εννοείται υπάρχουν και χειρότερα αφού πολλοί δεν έχουν δουλειά αλλά και εμείς που έχουμε στο τέλος θα μας ζητήσουν και τπτ άλλο να δώσουμε. Ενημερωτικά έχω τις υπερβολικά πολλές 5 μέρες με 2 παιδιά στο νηπιαγωγείο και δεν έχω πάρει ούτε καν γονική. Ευχαριστω που ακούσατε το rant μου. 1 1 2
livornian7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 τραγικο...εδω εμας μας ζητανε να μας βγαλουν σε αναστολη αλλα να δουλευουμε κανονικα με τηλεργασια φυσικα...δεν υπαρχει κανενας να τους ελεγχει
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Πραγματικά θράσος από ΔΥ..... τραγικό τίποτα δεν έχουν καταλάβει !!!!!!!
Bitbit Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 44 λεπτά πριν, livornian7 είπε τραγικο...εδω εμας μας ζητανε να μας βγαλουν σε αναστολη αλλα να δουλευουμε κανονικα με τηλεργασια φυσικα...δεν υπαρχει κανενας να τους ελεγχει και φαντάζομαι χωρίς να πληρωθείτε αφού όπως λένε σας πληρώνει το κράτος. Το έχω ακούσει και από άλλους αυτό. 1
SilentVoice Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, billathens! είπε Καλησπέρα, Θέλω να το βγάλω από μέσα μου κυρίως αλλά σήμερα με ενημέρωσαν πως "υπάρχει" νόμος να λέει ότι πρώτα πρέπει να "φαγωθούν" οι κανονικές μέρες και μετά να αρχίσει ειδικού σκοπού. Μιλάμε για προσωπαρχη φελλό και βέβαια αφού άφησα ένα περιθώριο λάθους από μεριά μου να το διασταυρώσω (που φυσικά δεν υφίσταται τέτοιο), είναι τουλάχιστον κακομοιριά να πρεπει να αναλωσουμε ενέργεια για αυτονόητα πράγματα. Εννοείται υπάρχουν και χειρότερα αφού πολλοί δεν έχουν δουλειά αλλά και εμείς που έχουμε στο τέλος θα μας ζητήσουν και τπτ άλλο να δώσουμε. Ενημερωτικά έχω τις υπερβολικά πολλές 5 μέρες με 2 παιδιά στο νηπιαγωγείο και δεν έχω πάρει ούτε καν γονική. Ευχαριστω που ακούσατε το rant μου. Αν είστε πολλοί, απλά κάνεις ανώνυμη καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας. Αν είστε λίγοι, ίσως απλά τους πάρεις τηλέφωνο για συμβουλές και ίσως σε καθοδηγήσουν να το χειριστεις καλύτερα. Ίσως πάλι όχι, αλλά ένα τηλεφώνημα (όταν το σηκώσουν) δεν είναι κακό. Αν δεν απαντήσουν σε ένα τηλέφωνο μίας περιφέρειας, δοκίμασε να καλέσεις σε άλλη περιφέρεια. 1
Bitbit Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 απλά να σημειώσω ότι σε μικρές κοινωνίες γνωρίζονται όλοι οπότε πρόσεξε πως θα το χειριστείς. Έχει τύχει να γίνει καταγγελία σε επιχείρηση που γνωρίζω και να τον ενημερώσουν μέσα από την επιθεώρηση να λάβει τα μέτρα του. Ο τύπος είχε γνωστούς μέσα. Και μετά μας φταίει η Μέρκελ και η κάθε Μέρκελ για την κατάντια μας. Άλλοι είναι οι εχθροί μας 1
afantos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Αν κάνεις τηλεεργασία (ή ο έτερος γονέας) δεν δικαιούσαι άδεια ειδικού σκοπού. Όποιου του έχουν μεγαλώσει τα παιδιά οι γκουβερνάντες αυτές τις αποφάσεις παίρνει. Κάτσε με το 5χρονο να κάνεις multitasking τηλεεργασία και τηλεκπαίδευση.
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, afantos είπε Όποιου του έχουν μεγαλώσει τα παιδιά οι γκουβερνάντες αυτές τις αποφάσεις παίρνει. Κάτσε με το 5χρονο να κάνεις multitasking τηλεεργασία και τηλεκπαίδευση. Κλείνουν τα σχολεία και ψάχνουμε παππούδες και γιαγιάδες για να τα αφήσουμε, επιβαρύνοντας εκείνους στην τελική.
papoys1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Κλείνουν τα σχολεία και ψάχνουμε παππούδες και γιαγιάδες για να τα αφήσουμε, επιβαρύνοντας εκείνους στην τελική. Έχω ένα μπορώ να αναλάβω άλλα δύο ακόμη με την προυπόθεση να έχουν τεστ ιού το ανώτερο 48 ωρών.😁
Twoface Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Στις 16/11/2020 στις 7:57 ΜΜ, arispz είπε Πραγματικά θράσος από ΔΥ..... τραγικό τίποτα δεν έχουν καταλάβει !!!!!!! Ξέρεις ότι ζητούν και υπερωρίες λόγο τηλεργασίας γιατί δουλεύουν λένε πάνω απο 8 ώρες ;; Ευτυχώς τους έκοψαν απο νωρίς το βήχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα