Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, Εδώ και 3 εβδομάδες έτσι στα ξαφνικά σε ανύποπτο χρόνο η ταχύτητα στο μόντεμ της vodafone (H300s) πέφτει, τα σφάλματα CRC αυξάνονται και εν τέλη πέφτει η σύνδεση και επανέρχεται. Του πρώτους μήνες ήμουν οκ τώρα ξεκίνησε και το κάνει αυτό. Επίσης πάνω στο μόντεμ έχω συνδέσει και access point με ethernet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, xpstam είπε Καλησπέρα, Εδώ και 3 εβδομάδες έτσι στα ξαφνικά σε ανύποπτο χρόνο η ταχύτητα στο μόντεμ της vodafone (H300s) πέφτει, τα σφάλματα CRC αυξάνονται και εν τέλη πέφτει η σύνδεση και επανέρχεται. Του πρώτους μήνες ήμουν οκ τώρα ξεκίνησε και το κάνει αυτό. Επίσης πάνω στο μόντεμ έχω συνδέσει και access point με ethernet. μου το εκανε και εμενα στην πρωτη καραντινα πες να στειλουν τεχνικο αν σου πουνε μα και μου να επιμενεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, koukis hlias είπε μου το εκανε και εμενα στην πρωτη καραντινα πες να στειλουν τεχνικο αν σου πουνε μα και μου να επιμενεις Που οφείλετε όμως;; Ο τεχνικός έχει γίνει συγκάτοικος πλέον μέχρι πριν 5 μήνες ήμουν με 2.7mbps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, xpstam είπε Που οφείλετε όμως;; Ο τεχνικός έχει γίνει συγκάτοικος πλέον μέχρι πριν 5 μήνες ήμουν με 2.7mbps εμενα μου εβγαλε την πριζα εβγαλε καλωδια τα καθαρισε και την ξαναβαλε περιεργος αυτο το εφτιαξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Αλλο ρουτερ εχεις; Αν ναι δοκιμασε με εκεινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, xpstam είπε Καλησπέρα, Εδώ και 3 εβδομάδες έτσι στα ξαφνικά σε ανύποπτο χρόνο η ταχύτητα στο μόντεμ της vodafone (H300s) πέφτει, τα σφάλματα CRC αυξάνονται και εν τέλη πέφτει η σύνδεση και επανέρχεται. Του πρώτους μήνες ήμουν οκ τώρα ξεκίνησε και το κάνει αυτό. Επίσης πάνω στο μόντεμ έχω συνδέσει και access point με ethernet. Εσωτερική καλωδιωση εχεις ελέγξει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Εσωτερική καλωδιωση εχεις ελέγξει ? Το κεντρικό καλώδιο αλλαγμένο πρόσφατα και το έχουμε απομωνώσει καθώς είχε θέμα με τις δικλαδώσεις. Διπλή πρίζα τηλεφώνου: 1 που φέρνει το internet και 1 που είναι συνδεδεμένο το tel 1 με τα υπόλοιπα τηλέφωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 εμενα μου το έφεραν με την μετακόμιση το Η300, μια που το έβαλα μια που ξαναμπήκε στο κουτί του και έβαλα το παλιότερο H276. Με το 300 είχα 2 βασικά προβλήματα, μάζευε λάθη και έκανε restart μόνο του κάθε 2-3 μέρες (όπου συγχρόνιζε κάθε φορά και χαμηλότερα, λόγω των λαθών μου είπαν οι τεχνικοί) και δεν έβγαινε το PS4 στο ιντερνετ, ούτε απευθείας ούτε μέσω access point. Χαμήλωσα το firewall στο low, βγήκε 1-2 φορές και μετά πάλι δεν έβλεπεσύνδεση...Ότι συνδεόταν μέσω access point έπαιρνε ιντερνετ αλλά δεν φαινόταν στις συσκευές που είναι συνδεδεμένες όταν έμπαινα στο μενού διαχείρισης. Με το που έβαζα το 267 όλα ρολόι! Αν έλεγξες μπρίζες κ καλωδίωση, μένει να αλλάξεις ρούτερ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα