Προς το περιεχόμενο

Επαννεκινήσεις γραμμής

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Εδώ και 3 εβδομάδες έτσι στα ξαφνικά σε ανύποπτο χρόνο η ταχύτητα στο μόντεμ της vodafone (H300s) πέφτει, τα σφάλματα CRC αυξάνονται και εν τέλη πέφτει η σύνδεση και επανέρχεται. Του πρώτους μήνες ήμουν οκ τώρα ξεκίνησε και το κάνει αυτό. Επίσης πάνω στο μόντεμ έχω συνδέσει και access point με ethernet. 

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, xpstam είπε

Καλησπέρα,

Εδώ και 3 εβδομάδες έτσι στα ξαφνικά σε ανύποπτο χρόνο η ταχύτητα στο μόντεμ της vodafone (H300s) πέφτει, τα σφάλματα CRC αυξάνονται και εν τέλη πέφτει η σύνδεση και επανέρχεται. Του πρώτους μήνες ήμουν οκ τώρα ξεκίνησε και το κάνει αυτό. Επίσης πάνω στο μόντεμ έχω συνδέσει και access point με ethernet. 

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

μου το εκανε και εμενα στην πρωτη καραντινα πες να στειλουν τεχνικο αν σου πουνε μα και μου να επιμενεις

2 λεπτά πριν, koukis hlias είπε

μου το εκανε και εμενα στην πρωτη καραντινα πες να στειλουν τεχνικο αν σου πουνε μα και μου να επιμενεις

Που οφείλετε όμως;; Ο τεχνικός έχει γίνει συγκάτοικος πλέον μέχρι πριν 5 μήνες ήμουν με 2.7mbps

1 ώρα πριν, xpstam είπε

Που οφείλετε όμως;; Ο τεχνικός έχει γίνει συγκάτοικος πλέον μέχρι πριν 5 μήνες ήμουν με 2.7mbps

εμενα μου εβγαλε την πριζα εβγαλε καλωδια τα καθαρισε και την ξαναβαλε περιεργος αυτο το εφτιαξε 

4 ώρες πριν, xpstam είπε

Καλησπέρα,

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Εσωτερική καλωδιωση εχεις ελέγξει ?

58 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε

Εσωτερική καλωδιωση εχεις ελέγξει ?

Το κεντρικό καλώδιο αλλαγμένο πρόσφατα και το έχουμε απομωνώσει καθώς είχε θέμα με τις δικλαδώσεις. Διπλή πρίζα τηλεφώνου: 1 που φέρνει το internet και 1 που είναι συνδεδεμένο το tel 1 με τα υπόλοιπα τηλέφωνα.

εμενα μου το έφεραν με την μετακόμιση το Η300,  μια που το έβαλα μια που ξαναμπήκε στο κουτί του και έβαλα το παλιότερο H276. Με το 300 είχα 2 βασικά προβλήματα, μάζευε λάθη και έκανε restart μόνο του κάθε 2-3 μέρες (όπου συγχρόνιζε κάθε φορά και χαμηλότερα, λόγω των λαθών μου είπαν οι τεχνικοί) και δεν έβγαινε το PS4 στο ιντερνετ, ούτε απευθείας ούτε μέσω access point. Χαμήλωσα το firewall στο low,  βγήκε 1-2 φορές και μετά πάλι δεν έβλεπεσύνδεση...Ότι συνδεόταν μέσω access point έπαιρνε ιντερνετ αλλά δεν φαινόταν στις συσκευές που είναι συνδεδεμένες όταν έμπαινα στο μενού διαχείρισης. Με το που έβαζα το 267 όλα ρολόι!

Αν έλεγξες μπρίζες κ καλωδίωση, μένει να αλλάξεις ρούτερ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...