dvlsakos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 καλησπερα ειμαι στην vodafone με 50αρα και τοσο καιρο ειχα ενα zte ρουτερ οπου ημουν ευχαριστημενος . πριν μερικες μερες μας εστειλε η vodafone το tp link 100v μαλλον γιατι βαλαμε και tv μαζι. το θεμα ειναι οτι μου φαινεται οτι ειναι μαπα, πιο αργο , μου λαγκαρει το λενφλιξ , το κινητο και εβαλα παλι το παλιο. ειναι μαπα το ρουτερ η φταιει η περιοδος που ειναι ολοι μεσα? αλλα κανει κατι λαγκ 10 η ωρα το βραδυ οπου δεν υπαρχει η διαιολογια των σχολειων και της εργασιας.
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 On 16/11/2020 at 18:48, dvlsakos said: καλησπερα ειμαι στην vodafone με 50αρα και τοσο καιρο ειχα ενα zte ρουτερ οπου ημουν ευχαριστημενος . πριν μερικες μερες μας εστειλε η vodafone το tp link 100v μαλλον γιατι βαλαμε και tv μαζι. το θεμα ειναι οτι μου φαινεται οτι ειναι μαπα, πιο αργο , μου λαγκαρει το λενφλιξ , το κινητο και εβαλα παλι το παλιο. ειναι μαπα το ρουτερ η φταιει η περιοδος που ειναι ολοι μεσα? αλλα κανει κατι λαγκ 10 η ωρα το βραδυ οπου δεν υπαρχει η διαιολογια των σχολειων και της εργασιας. υπαρχει η δικαιολογια οτι ολοι ειναι σπιτι. ακομα και αυτοι που δουλευουν το πρωι.η κινηση πεφτει μετα τις 02.00
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα