MarKad Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Γεια χαρά σε όλους. Θα ήθελα αντικαταστήσω την καρέκλα που έχω τώρα στον υπολογιστή με μια καινούργια που θα μου είναι πιο ξεκούραστη και καλύτερη για την στάση του σώματος μου. Μέχρι στιγμής έχω δει μόνο απο την Anda Seat τις Bat, AD12 XL V2, AD12 XL Kaiser II αλλά δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη. Σας ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη στους διαχειριστές αν το έβαλα σε λάθος κατηγορίας το thread. 1
niko13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, MarKad είπε Γεια χαρά σε όλους. Θα ήθελα αντικαταστήσω την καρέκλα που έχω τώρα στον υπολογιστή με μια καινούργια που θα μου είναι πιο ξεκούραστη και καλύτερη για την στάση του σώματος μου. Μέχρι στιγμής έχω δει μόνο απο την Anda Seat τις Bat, AD12 XL V2, AD12 XL Kaiser II αλλά δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη. Σας ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη στους διαχειριστές αν το έβαλα σε λάθος κατηγορίας το thread. Και για να σε μπερδεψω κι αλλο 😁, υπαρχει και η anda seat dark knight που εχω κανα διχρονο χωρις προβληματα.. https://www.skroutz.gr/s/19338952/Anda-Seat-Dark-Knight.html?o=Anda+dark+knight... δε φταις εσυ, εχουν καρεκλες με τις ιδιες λειτουργιες και μικρες διαφορες στα γυρω γυρω.. Δηλαδη μαξιλαρακια, μικρολεπτομερειες στο σχεδιο, μεγεθος καθισματος ποπου κτλ.. Εγω αυτην την πηρα γιατι ηταν καταμαυρη χωρις γραμματα να φαινονται να φανταστεις.. Ειναι καλες ομως κ θα μεινεις ικανοποιημενος οποια κι αν παρεις. Αν εισαι πανω απο 1.80 κοιτα τις xl σιγουρα.Μπορεις να τσεκαρεις τις διαστασεις του μοντελου που σου αρεσει περισσοτερο στο ματι και να τις συγκρινεις με αυτες τη καρεκλας που εχεις τωρα για να δεις αν θα σε βολεψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα