Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θέλω να δημιουργήσω μια σελίδα σε ένα website, αποκλειστικά για donations. Δηλαδή να έχει ένα πεδίο για το ποσό και ένα button που να συνδέεται με το σύστημα της Εθνικής (simplify ή όχι) ώστε να μπορεί κάποιος να καταθέσει ένα ποσό σαν δωρεά. Τίποτε άλλο.
Η σελίδα έχει woocommerce, αλλά δεν θέλω να προσθέτω προϊόντα στο καλάθι ώστε στο check out να εμφανίζεται το donation(όπως σε όλα τα donation plugins που έχω βρει).

Έχει κάποιος κάτι να προτείνει?

ευχαριστώ

Δημοσ.
Στις 16/11/2020 στις 5:47 ΜΜ, doucaniggia είπε

Καλησπέρα σε όλους, θέλω να δημιουργήσω μια σελίδα σε ένα website, αποκλειστικά για donations. Δηλαδή να έχει ένα πεδίο για το ποσό και ένα button που να συνδέεται με το σύστημα της Εθνικής (simplify ή όχι) ώστε να μπορεί κάποιος να καταθέσει ένα ποσό σαν δωρεά. Τίποτε άλλο.
Η σελίδα έχει woocommerce, αλλά δεν θέλω να προσθέτω προϊόντα στο καλάθι ώστε στο check out να εμφανίζεται το donation(όπως σε όλα τα donation plugins που έχω βρει).

Έχει κάποιος κάτι να προτείνει?

ευχαριστώ

4 ώρες πριν, doucaniggia είπε

βρήκα παράδειγμα : εδώ

custom φαίνεται(?). Χρειάζομαι βοήθεια pls, με το wordpress έχω κακές σχέσεις .... 

Εφόσον το ξέρεις και το αναφέρεις κιόλας πως δεν έχεις καλές σχέσεις...

Γιατί δεν απευθύνεσαι σε κάποιο επαγγελματία να σου λύσει το πρόβλημα με την ανάλογη χρέωση και χάνεις χρόνο?

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο μοιάζει custom implementation του eurobank payment link. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει φέρει κάποια άλλη τράπεζα τέτοια υπηρεσία στην Ελλάδα. Η εθνική με το pay που έχει δεν το κάνει αυτό το πράγμα σίγουρα.

Πολύ χονδρικά θα χρειαστείς το development api από την τράπεζα (το δίνει σε πιστοποιημένες εταιρείες κατασκευής εφαρμογών μόνο), μια γέφυρα/σύνδεση του api με το site σου και ένα plugin (κώδικας θα είναι, όχι κάποιο plugin που θα βρεις σε repository) που θα ελέγχει τις λειτουργίες του API.  Ή κάποιο custom modal με direct checkout πάνω στο api/redirect της εθνικής. Το δεύτερο μου μοιάζει πιο βατό.

Φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να σε καθοδηγήσει κάποιος εδώ μέσα με συμβουλές ειδικά αν όπως λες δεν έχεις πολύ καλή σχέση με WordPress

P.S Το plugin της simplify για την Εθνική σε WordPress έχει κάποια προβλήματα με τους ελληνικούς χαρακτήρες καθώς και το άχρηστο για μένα βήμα που βγάζει το κουμπί της πληρωμής μετά το checkout στο order received page.

Δημοσ.
Στις 17/11/2020 στις 8:42 ΜΜ, kormos είπε

Εφόσον το ξέρεις και το αναφέρεις κιόλας πως δεν έχεις καλές σχέσεις, γιατί δεν απευθύνεσαι σε κάποιο επαγγελματία να σου λύσει το πρόβλημα με την ανάλογη χρέωση και χάνεις χρόνο?

Μιας και ρωτάς. Δεν έχω καλές σχέσεις, αλλά θέλω να βρω μια λύση. Έχω ασχοληθεί πάρα πολλές ώρες με τo WP,  αυτό δε σημαίνει πως έχω καλές σχέσεις μαζί του. 
Αν χρειαστεί θα απευθυνθώ σε προγραμματιστή, ναι. Πάντα αυτό κάνω αν δεν μπορέσω να βρω λύση.
Ο χρόνος μου και η διαχείρισή του, από που προέκυψαν?

Στις 17/11/2020 στις 9:33 ΜΜ, vngls7 είπε

Το συγκεκριμένο μοιάζει custom implementation του eurobank payment link. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει φέρει κάποια άλλη τράπεζα τέτοια υπηρεσία στην Ελλάδα. Η εθνική με το pay που έχει δεν το κάνει αυτό το πράγμα σίγουρα.

Πολύ χονδρικά θα χρειαστείς το development api από την τράπεζα (το δίνει σε πιστοποιημένες εταιρείες κατασκευής εφαρμογών μόνο), μια γέφυρα/σύνδεση του api με το site σου και ένα plugin (κώδικας θα είναι, όχι κάποιο plugin που θα βρεις σε repository) που θα ελέγχει τις λειτουργίες του API.  Ή κάποιο custom modal με direct checkout πάνω στο api/redirect της εθνικής. Το δεύτερο μου μοιάζει πιο βατό.

Φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να σε καθοδηγήσει κάποιος εδώ μέσα με συμβουλές ειδικά αν όπως λες δεν έχεις πολύ καλή σχέση με WordPress

P.S Το plugin της simplify για την Εθνική σε WordPress έχει κάποια προβλήματα με τους ελληνικούς χαρακτήρες καθώς και το άχρηστο για μένα βήμα που βγάζει το κουμπί της πληρωμής μετά το checkout στο order received page.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

καταρχάς ήλπιζα σε κάποιο έτοιμο plugin που δεν μπόρεσα να βρω με search. Αν και προφανώς οι ελπίδες είναι/ήταν μικρές.
Η δεύτερη σκέψη είναι μήπως κάποιος έχει αναπτύξει module ελληνικής τράπεζας για κάποιο από τα υπάρχοντα donation plugins.
Η τρίτη και τελευταία είναι αν θα μπορούσα να αναπτύξω μια σύνδεση με το υπάρχον plugin της εθνικής για το woocommerce που ήδη υπάρχει στο site

Όπως και να έχει, το modal με direct checkout ακούγεται καλή ιδέα, θα το δω.

Υποθέτω πως ναι, αν προκύπτει ανάπτυξη custom κώδικα δεν θα μπορούσα να το αναλάβω έστω και με καθοδήγηση.

Τέλος αυτό που αναφέρεις για το e-simplify φοβάμαι πως θα το βρω μπροστά μου μιας και είμαι στη φάση όπου θα αντικαταστήσω το παλιό plugin του woocommerce. Ευχαριστώ για την επισήμανση.

Θα κρατήσω το τοπικ ενήμερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...