Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kp1 είπε

Την τρύπα για την selfie εννοώ το διόρθωσα..

Και εγώ νόμιζα πως από την πολύ ζέστη της μπαταρίας, μαύριζε η οθόνη (το καινή τρύπα δηλαδή) 😂

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kp1 είπε

Είχα το nova 5t..πολύ καλή καμερα για τα λεφτά του ..μπαταρία κομπλέ για μια μέρα και γρήγορη φόρτιση..οθόνη κομπλέ δν μου έλειψε η αμολεντ οθόνη του p20 pro...Για μένα το μεγαλύτερο θετικό ήταν το λειτουργικό πολύ καλύτερο από mui..Αλλά δεν μπορώ να μν αναφερθώ ότι θερμαινόταν εύκολα και εμένα με χαλούσε και η τρύπα στην οθόνη (η selfie εννοώ)..Σε αυτή την κατηγορία τιμής του nova 5t παίζει το xiaomi mi note 10 lite..poco x3... Και realme 7 pro (όταν έπαιξε σε τιμή 229€ )..Όποιος έχει ένα από αυτά τα κινητά δεν χρειάζεται ακόμα αναβάθμιση..Θα ήθελα να δοκιμάσω και το λειτουργικό της realme..αν και κορυφαία θεωρώ ios,oxygen os,google android stock

Τι πήρες τώρα φιλος ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, vargas είπε

Τι πήρες τώρα φιλος ;

Προσωρινά ένα mi a3 ,το βρήκα 80€ και κοιτάω τι θα βγει από 2021

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, vargas είπε

Πολύ τίμιο το mi a3 . 

Καλό αν και δν είχα απαιτήσεις..λόγω κάμερας το πήρα και για να δοκιμάσω stock

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kp1 είπε

Μια χαρα ειναι 

Μικρο μεγεθος, android one σουπερ (ασχετα αν ειχε περιπετειες η αναβαθμιση), μπαταρια σουπερ 11 ωρες SOT, amoled, καμερες σουπερ με gcam, audio jack, radio , υπερυθρες 

Εγω δε βρισκω λογο, ουτε αλλο με αυτα που θελω για να το αλλαξω

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kp1 είπε

Για κάμερα έχει πολύ καλό gcam αντίστοιχο του mi 9

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, kp1 είπε

Τα μπερδεύεις, η κάμερα του Α3 είναι εξαιρετική με  gcam βάζει κάτω κινητά με τριπλάσια τιμή στα λεφτά που το πήρες είναι δώρο.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό εννοώ έχεις καλή καμερα καλύτερη και από rn8 pro νομίζω..αν και ακόμα δν κατάφερα να του βάλω gcam..θα αλλάζατε το mi a3 με rn8 pro στα 100€?

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά όχι, δεν είναι κακό τηλέφωνο απλά δεν θα αντέξω το miui και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν custom rom, στο A3 μπήκε gcam από όταν βγήκε από το κουτί απορώ που δεν έχεις βάλει ακόμα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Βρήκα το mi 10 lite στα 290 στο παρακάτω σάιτ... να ορμηξω;

Επισης κομπλε ειναι το arena ή θα φάω φόλα;

https://www.arena77.gr/index.php?route=product/product&product_id=12020&skr_prm=WyJkN2E3YzgyNi01ODRkLTQ3YWYtODFkZi04MTlhMWQzNDQxNGUiLDE2MDY0MzE3NjgxNDIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJsby10bCJ9XQ

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Marios Rios είπε

Βρήκα το mi 10 lite στα 290 στο παρακάτω σάιτ... να ορμηξω;

Επισης κομπλε ειναι το arena ή θα φάω φόλα;

https://www.arena77.gr/index.php?route=product/product&product_id=12020&skr_prm=WyJkN2E3YzgyNi01ODRkLTQ3YWYtODFkZi04MTlhMWQzNDQxNGUiLDE2MDY0MzE3NjgxNDIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJsby10bCJ9XQ

Xiaomi μόνο με εγγύηση infoquest 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Marios Rios είπε

Τι είναι το infoquest φίλε μου;

Είναι η επίσημη αντιπροσωπεία. Αλλιώς έχεις εγγύηση από τα σκρουτζομαγαζα τρέχα γύρευε γιαυτό το δίνουν και πιο φτηνά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...