Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα φτάνεις 450, πάρε SE 2020. Πολλοι αηφονερς ξενέρωσαν όταν πήγαν σε αντροιντ. Και το λέω εγώ που είμαι απλ χεητερ χαχα Άλλο 200+, άλλο 400+.

Εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ πάνω από 300, οπότε θα ήμουν καρφί Χ3 (ευχαριστούμε POCO). Αλλά αφού είσαι Απλ αναβάθμισου ουσιαστικά και οικονομικά (για απλ).. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, eko13 είπε

Άμα φτάνεις 450, πάρε SE 2020. Πολλοι αηφονερς ξενέρωσαν όταν πήγαν σε αντροιντ. Και το λέω εγώ που είμαι απλ χεητερ χαχα Άλλο 200+, άλλο 400+.

Εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ πάνω από 300, οπότε θα ήμουν καρφί Χ3 (ευχαριστούμε POCO). Αλλά αφού είσαι Απλ αναβάθμισου ουσιαστικά και οικονομικά (για απλ).. 

Ναι αλλά θα χάσει πολύ σε μπαταρία και και bezels

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, eko13 είπε

εκτος οθονης που ειναι τραγικα μικρη για το μεγεθος της συσκευης εχει κ απελπιστικα μικρη διαρκεια μπαταριας

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως παιδιά μην το θεωρείται πάντα μειονέκτημα την μικρή οθόνη! Ξέρω πολλα άτομα, κυρίως γυναικες, που δεν πάνε στα ζιαομι γιατί δεν θέλουν μεγάλες οθόνες!

Δημοσ.
Στις 24/11/2020 στις 6:21 ΠΜ, vargas είπε

Σ αυτά τα λεφτά η κορυφή λεγεται mi 10 lite 

Kαλο χρυσό το realme , αλλά .. με πλαστική πλάτη επεξεργαστή που δεν συγκρίνεται με τον 765 και δεν είναι κ 5 g . Βίντεο και ήχος  επιεικώς ασχημα ...και gorilla glass 3 το 2020.. Είναι απλά πόλυ καλύτερο το mi 10 lite 

Στο notebookcheck πάντως βλέπω πως η διαφορά των cpu είναι μόνο 1% (που προφανώς δεν φαίνεται στο μάτι). Όσο για την πλάτη, λογικά θα μπει θήκη, οπότε είναι ανάλογα αν τον ενδιαφέρει ή όχι. Για το 5g  έχουμε ακόμα δρόμο...

image.png.178d673a803aaa66191e211312920719.png

20 ώρες πριν, Marios Rios είπε

Μάγκες μου με βάλατε σε δίλλημα τωρα...

Απο οτι βλέπω το mi 10 lite εχει χειροτερη καμερα και λιγότερη ram αλλα όντως ειναι καλυτερο απο το realme 7 pro σε αυτα που είπε το παλικάρι παραπανω! Κανει βέβαια και ενα 60αρι πανω κάτω πιο ακριβά 

Αξίζει να παω στο mi 10 lite? Ας πει και κάποιος αλλος καμια γνωμη 

ευχαριστωωωωω

Αν ισχύει το "Βίντεο και ήχος  επιεικώς ασχημα" για το realme, τότε πάνε στο mi 10 lite (με βάση αυτά τα 2 που αναφέρεις). Τα 8 gb δεν ξέρω αν σου χρειάζονται, τα 6 μια χαρά είναι.

Πρέπει να το κοιτάξεις όμως, αν δεις πως δεν ισχύουν τα προβλήματα σε μεγάλο βαθμό τότε πας στο realme.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι φώτο του realme είναι απίστευτες χωρις gcam. 

Έχει καλύτερο λειτουργικό με γρήγορες ενημερώσεις κι όχι miui 

Επίσης έχει 3 χρόνια κανονική εγγύηση 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν βρισκεις το nova 5t στα 220+€ παρτο με κλειστα ματια κ στο γραφω ως κατοχος 6 μηνες

αρκετα δυνατοτερο απο οποιοδηποτε midrange κυκλοφορει

επισης μαλλον καλυτερη φωτογραφικη απο οποιοδηποτε midrange κυκλοφορει

ποιοτητας κατασκευης με απτη διαφορα απο οποιοδηποτε midrange εχω πιασει 

λειτουργικο ωριμο ,bug free ,με χρησιμα χαρακτηριστικα κ κυριως lag free που λιγα android μπορουν να το παινευτουν

η μπαταρια φαινεται οριακα οκ στα χαρτια αλλα η διαχειριση λειτουργικου κ soc ειναι καλη οποτε βγαζει σιγουρα μερα + οτι χρηση κ αν κανεις

δεν ξερω αν θα παρει android 11 αλλα αναβαθμισεις σε emui θα παιρνει

επισης εχει κ θα εχει google services κ play store

δεν εχει θυρα ακουστικων αλλα εχει ανταπτορα στην συσκευασια

δεν εχει ir blaster ,μικρο το κακο για μενα

εχει notification led

o αισθητηρας δακτυλικου στο πλαι ειναι απιστευτα γρηγορος κ δεν κανει λαθη,για μενα η πιο βολικη κ αξιοπιστη υλοποιηση

η καμερα punch hole αριστερα ,πολυ βολικη με minimum οχληση

η ips οθονη πολυ καλη τοσο που δεν λες αχ να ειχα amoled ,η φωτεινοτητα εξω επαρκης

πολυ βολικο στο χερι κ ως βαρος

πολυ ομορφο κ καλογουστο για μενα

δεν εχει gorilla glass αλλα κατι εχει γιατι δεν χαραζει

συμπερασματικα για μενα το πιο vfm τηλεφωνο στην μεσαια κατηγορια, γρηγορο ,ουσιαστικο,απροβληματιστο με ελλειψεις επουσιωδεις

Επεξ/σία από Neural_handshake
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Neural_handshake είπε

αν βρισκεις το nova 5t στα 220+€ παρτο με κλειστα ματια κ στο γραφω ως κατοχος 6 μηνες

λειτουργικο ωριμο ,bug free ,με χρησιμα χαρακτηριστικα κ κυριως lag free που λιγα android μπορουν να το παινευτουν

η μπαταρια φαινεται οριακα οκ στα χαρτια αλλα η διαχειριση λειτουργικου κ soc ειναι καλη οποτε βγαζει σιγουρα μερα + οτι χρηση κ αν κανεις

εχει notification led

o αισθητηρας δακτυλικου στο πλαι ειναι απιστευτα γρηγορος κ δεν κανει λαθη,για μενα η πιο βολικη κ αξιοπιστη υλοποιηση

η ips οθονη πολυ καλη τοσο που δεν λες αχ να ειχα amoled ,η φωτεινοτητα εξω επαρκης

συμπερασματικα για μενα το πιο vfm τηλεφωνο στην μεσαια κατηγορια, γρηγορο ,ουσιαστικο,απροβληματιστο με ελλειψεις επουσιωδεις

Φωτογραφική δύσκολο να έχει καλύτερη του mi10 t lite . Στα υπόλοιπα  πάνω κάτω κάπως έτσι είναι 

1 ώρα πριν, adi32 είπε

Οι φώτο του realme είναι απίστευτες χωρις gcam. 

Έχει καλύτερο λειτουργικό με γρήγορες ενημερώσεις κι όχι miui 

Επίσης έχει 3 χρόνια κανονική εγγύηση 

Φίλε λες το ίδιο πράγμα ξανά κ ξανά . Δεν έχει σχέση το miui με το Android one . Ήδη εξέταζει να δώσει κ 11 σε redmi note 8 / 8pro ..https://www.notebookcheck.net/New-Xiaomi-Android-11-roadmap-reveals-that-the-Redmi-Note-8-Pro-and-Redmi-Note-8-duo-may-receive-the-update-after-all.505630.0.html ποια άλλη εταιρεία δίνει δύο Android update σε midrange συσκευές ;;

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, adi32 είπε

Το ξέρω ότι δεν έχει σχέση. Είναι πολύ χειρότερο 

Εάν δεν έχεις συσκευή στα χέρια σου  μάλλον δεν ξέρεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Neural_handshake είπε

εχει notification led

Ακριβώς έτσι.

Και με 250-260€ αξιζει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα το nova 5t..πολύ καλή καμερα για τα λεφτά του ..μπαταρία κομπλέ για μια μέρα και γρήγορη φόρτιση..οθόνη κομπλέ δν μου έλειψε η αμολεντ οθόνη του p20 pro...Για μένα το μεγαλύτερο θετικό ήταν το λειτουργικό πολύ καλύτερο από mui..Αλλά δεν μπορώ να μν αναφερθώ ότι θερμαινόταν εύκολα και εμένα με χαλούσε και η τρύπα στην οθόνη (η selfie εννοώ)..Σε αυτή την κατηγορία τιμής του nova 5t παίζει το xiaomi mi note 10 lite..poco x3... Και realme 7 pro (όταν έπαιξε σε τιμή 229€ )..Όποιος έχει ένα από αυτά τα κινητά δεν χρειάζεται ακόμα αναβάθμιση..Θα ήθελα να δοκιμάσω και το λειτουργικό της realme..αν και κορυφαία θεωρώ ios,oxygen os,google android stock

Επεξ/σία από kp1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...