Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vargas είπε

Πιθανότατα δεν το ξέρω. Έχει σούπερ επεξεργαστή , απλά έχει παλιωσει λίγο σαν προταση . Δεν ξέρω κιόλας αν η μπαταρία είναι μικρή 

Το 5g το θεωρώ άχρηστο για Ελλάδα. Σε 3-4 χρόνια βλέπουμε.

Όπως είπα είναι κατά πως το δει κανένας.

Ο επεξεργαστής είναι μια κατηγορία πάνω και για εμένα αυτό σημαίνει ότι θα κρατήσω το κινητό περισσότερα χρόνια χωρίς εκνευριστικά κολλήματα. Αλλά εγώ δεν αλλάζω κινητά συχνά και επιπλέον σου δίνει πάντα καλύτερη αίσθηση.

Τα 128gb είναι αρκετά εκτός κι αν τραβάς βιντεακια συνέχεια και τα κρατάς στο κινητό σου.

Ή οθόνη δεν είναι Amoled αλλά είναι καλη

Οι κάμερες είναι καλές και τουλάχιστον ισάξιες αν όχι καλύτερες.

Το EMUI το θεωρώ καλύτερο από το MIUI.

Ή μπαταρία αντέχει άνετα μια ημέρα με μπόλικη χρηση. Ακόμη και με παιχνίδια ο πιτσιρικάς μου δεν έχει ούτε αυτός πρόβλημα. Αν βέβαια παίζεις όλη μέρα παιχνίδια κανένα κινητό ή tablet δεν αντέχει.

Φυσικά και το Mi 10 lite είναι καλο και μάλιστα είναι πολύ όμορφο και βολικό στο χέρι που το είδα από κοντά.

Όπως και το P40lite επίσης αλλά δεν έχει  Google services για όσους τους ενδιαφέρει και είναι πιο μεγαλο

• Like 1
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vargas είπε

Σ αυτά τα λεφτά η κορυφή λεγεται mi 10 lite 

Kαλο χρυσό το realme , αλλά .. με πλαστική πλάτη επεξεργαστή που δεν συγκρίνεται με τον 765 και δεν είναι κ 5 g . Βίντεο και ήχος  επιεικώς ασχημα ...και gorilla glass 3 το 2020.. Είναι απλά πόλυ καλύτερο το mi 10 lite 

Η το Mi 10 lite 5G με stereo speakers, θύρα ακουστικών, θύρα για micro sd, side fingerprint, μεγαλύτερη μπαταρία και οθόνη LCD 120Hz.Ισως και λίγο καλύτερη κύρια κάμερα.

Αλλά με λίγο κατώτερο επεξεργαστή και με υψηλότερη τιμή.

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10159&sSearch1=&sSearch2=Mi+note+10+kite&idPhone2=10480

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Η το Mi 10 lite 5G με stereo speakers, θύρα ακουστικών, θύρα για micro sd, side fingerprint, μεγαλύτερη μπαταρία και οθόνη LCD 120Hz.Ισως και λίγο καλύτερη κύρια κάμερα.

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10159&sSearch1=&sSearch2=Mi+note+10+kite&idPhone2=10480

Το mi 10 t lite λες ; Νομίζω τελικά αυτο ίσως είναι καλύτερο του mi 10 lite

Δημοσ.
22 ώρες πριν, vargas είπε

Πιθανότατα δεν το ξέρω. Έχει σούπερ επεξεργαστή , απλά έχει παλιωσει λίγο σαν προταση . Δεν ξέρω κιόλας αν η μπαταρία είναι μικρή 

εχει παλιωσει αλλα ακομα ειναι καμποσο πανω απο τα καλυτερα midrange ,το λειτουργικο του ειναι σχεδον υποδειγματικο για android  κ στο φωτογραφικο-βιντεο κομματι απλα δεν συγκρινεται

ειναι γνωστες οι ελλειψεις του που για μενα δεν ειναι ουσιαστικες

τα γραφω αυτα εχοντας παραγγειλει το mi 10 lite που ξερω απο τωρα οτι θα ποναει πολυ στο miui

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

εχει παλιωσει αλλα ακομα ειναι καμποσο πανω απο τα καλυτερα midrange ,το λειτουργικο του ειναι σχεδον υποδειγματικο για android  κ στο φωτογραφικο-βιντεο κομματι απλα δεν συγκρινεται

ειναι γνωστες οι ελλειψεις του που για μενα δεν ειναι ουσιαστικες

τα γραφω αυτα εχοντας παραγγειλει το mi 10 lite που ξερω απο τωρα οτι θα ποναει πολυ στο miui

Πίστεψέ με το miui 12 πετάει 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

τα μπλιμπλικια δεν ειναι λογος για μενα να παραχωρησεις καλη amoled κ δυνατοτερο soc σε ακριβοτερη μαλιστα τιμη

Μόλις τώρα, vargas είπε

Πίστεψέ με το miui 12 πετάει 

ειναι βαρυ κ unoptimized ,τηλεφωνο με 765g δεν επιτρεπεται να εχει lags

τσεπα θα δουλεψω adb commands να στειλω το bloat που δεν βγαινει κανονικα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Neural_handshake είπε

τα μπλιμπλικια δεν ειναι λογος για μενα να παραχωρησεις καλη amoled κ δυνατοτερο soc σε ακριβοτερη μαλιστα τιμη

ειναι βαρυ κ unoptimized ,τηλεφωνο με 765g δεν επιτρεπεται να εχει lags

τσεπα θα δουλεψω adb commands να στειλω το bloat που δεν βγαινει κανονικα

Εγώ σε redmi note 8 pro δεν το βρίσκω καθόλου βαρύ , κ είναι πολύ πιο ανανεωμένο σε σχέση με το 11

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάγκες μου με βάλατε σε δίλλημα τωρα...

Απο οτι βλέπω το mi 10 lite εχει χειροτερη καμερα και λιγότερη ram αλλα όντως ειναι καλυτερο απο το realme 7 pro σε αυτα που είπε το παλικάρι παραπανω! Κανει βέβαια και ενα 60αρι πανω κάτω πιο ακριβά 

Αξίζει να παω στο mi 10 lite? Ας πει και κάποιος αλλος καμια γνωμη 

ευχαριστωωωωω

Επεξ/σία από Marios Rios
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Μάγκες μου με βάλατε σε δίλλημα τωρα...

Απο οτι βλέπω το mi 10 lite εχει χειροτερη καμερα και λιγότερη ram αλλα όντως ειναι καλυτερο απο το realme 7 pro σε αυτα που είπε το παλικάρι παραπανω! Κανει βέβαια και ενα 60αρι πανω κάτω πιο ακριβά 

Αξίζει να παω στο mi 10 lite? Ας πει και κάποιος αλλος καμια γνωμη 

ευχαριστωωωωω

παρε οποιο πετυχεις σε καλη προσφορα ,ολα οσα αναφερθηκαν ειναι καλα τηλεφωνα

διαφορετικα βαλε προτεραιοτητες 

εγω εκανα το ιδιο πριν μια εβδομαδα κ ειπα nova 5t η mi 10 lite οποιο πετυχω σε προσφορα κ ετυχε το lite

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακριά από xiaomi. 

Xiaomi έχω. 

Το πήρα μόνο επειδή ήταν Android one. 

Οι ενημερώσεις τραγικές. 

Το hardware Τζόκερ 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, adi32 είπε

Μακριά από xiaomi. 

Xiaomi έχω. 

Το πήρα μόνο επειδή ήταν Android one. 

Οι ενημερώσεις τραγικές. 

Το hardware Τζόκερ 

Μα δεν έχει σχέση το Android one  με το miui .Να έλεγες μακρια από από Android one σε xiaomi  να το καταλάβω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Neural_handshake είπε

παρε οποιο πετυχεις σε καλη προσφορα ,ολα οσα αναφερθηκαν ειναι καλα τηλεφωνα

διαφορετικα βαλε προτεραιοτητες 

εγω εκανα το ιδιο πριν μια εβδομαδα κ ειπα nova 5t η mi 10 lite οποιο πετυχω σε προσφορα κ ετυχε το lite

Σε προσφορά ειναι και τα δυο αδερφέ... ενα 60αρι παραπάνω το mi 10 lite! Αξίζει ομως αυτο το 60αρι να το διαθέσω; Εισαι ευχαριστημένος με το κινητο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Σε προσφορά ειναι και τα δυο αδερφέ... ενα 60αρι παραπάνω το mi 10 lite! Αξίζει ομως αυτο το 60αρι να το διαθέσω; Εισαι ευχαριστημένος με το κινητο;

δεν εχω παραλαβει ακομα το mi 10 lite

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/11/2020 στις 12:21 ΜΜ, Marios Rios είπε

το πρώτο το εχει ο Κωτσόβολος στα 329€ και το δεύτερο το εχει στα 449€.

με 450 παιρνεις φετινο μοντελο iphone se 2020, κουτα

Επεξ/σία από Radiatedsoul

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...