Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Υπαρχει κάποιο αξιόλογο κινητο με 200€; Παράδειγμα το Xiaomi Redmi Note 9 Pro (128GB);

ή μήπως να ανέβω λιγο στη τιμή; 

Τη γνωμη σας παρακαλω....

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Marios Rios είπε

Καλησπερα

Υπαρχει κάποιο αξιόλογο κινητο με 200€; Παράδειγμα το Xiaomi Redmi Note 9 Pro (128GB);

ή μήπως να ανέβω λιγο στη τιμή; 

Τη γνωμη σας παρακαλω....

Αν είσαι ταβανι σε αυτά τα € η καλύτερη επιλογή είναι poco x3 στα 207€ με 2 χρόνια εγγύηση επίσημα ...αλλά περίμενε και BF μήπως βρεις καμία ευκαιρία..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kp1 είπε

Αν είσαι ταβανι σε αυτά τα € η καλύτερη επιλογή είναι poco x3 στα 207€ με 2 χρόνια εγγύηση επίσημα ...αλλά περίμενε και BF μήπως βρεις καμία ευκαιρία..

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου!!

Βασικα κοίταξε να δεις... ειμαι 4 χρονια και βάλε με το iPhone 6S plus... ΑΨΟΓΟ τηλέφωνο και ΑΠΟΛΥΤΑ αξιόπιστο σε ολα του!!! Δε μου εχει κολλήσει μισή φορα όσο το εχω, το προβλημα ειναι οτι εχει χαλάσει η υποδοχή φόρτισης, συν οτι χθες διέλυσα την οθονη και πρέπει να παω για καινούργιο...

Εγω θελω ενα κινητο το ίδιο (ή όσο γίνεται) αξιόπιστο. Να μη κολλάει, να εχει ποιότητα ρε παιδι μου!!!! Νομίζω πως στα λεφτά που κοιτάω θα λείπει η ποιότητα, αν έπρεπε να μου προτεινεις ενα κινητο με 3-4 κατοστάρικα ποιο θα ήταν;

Υ.Γ κοίταξα λιγο το poco x3 και στάθηκα στα αρνητικά σχόλια για αυτο και σου λεω να προτεινεις κατι καλυτερο και πιο ποιοτικό...

Επεξ/σία από Marios Rios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Βασικα κοίταξε να δεις... ειμαι 4 χρονια και βάλε με το iPhone 6S plus... ΑΨΟΓΟ τηλέφωνο και ΑΠΟΛΥΤΑ αξιόπιστο σε ολα του!!! Δε μου εχει κολλήσει μισή φορα όσο το εχω, το προβλημα ειναι οτι εχει χαλάσει η υποδοχή φόρτισης, συν οτι χθες διέλυσα την οθονη και πρέπει να παω για καινούργιο...

Εγω θελω ενα κινητο το ίδιο (ή όσο γίνεται) αξιόπιστο. Να μη κολλάει, να εχει ποιότητα ρε παιδι μου!!!! Νομίζω πως στα λεφτά που κοιτάω θα λείπει η ποιότητα, αν έπρεπε να μου προτεινεις ενα κινητο με 3-4 κατοστάρικα ποιο θα ήταν;

Υ.Γ κοίταξα λιγο το poco x3 και στάθηκα στα αρνητικά σχόλια για αυτο και σου λεω να προτεινεις κατι καλυτερο και πιο ποιοτικό...

Σου πρότεινα αυτά Γτ μου είπες έως 200€..και σε αυτά τα λεφτά αυτό παίζει...Αν το πάρεις από εξωτερικο κοιτα κάνα pixel 4a που είναι stock android το μόνο Μαζι με τα oneplus,μπορούν να ανταγωνιστούν το ios..Αλλιώς μπορείς να δεις και το αξιόλογο poco f2 pro στα 330€..

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Marios Rios είπε

Αφού έχεις iphone και είσαι ευχαριστημένος γιατί δεν πας σε μεταχειρισμένο iphone? Με 300 μπορεί να βρεις σίγουρα iphone x ή με λίγο παραπάνω iphone xr.

Αν μπλέξεις με κινεζο android σίγουρα θα ξενερώσεις...

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, koutsis είπε

Αφού έχεις iphone και είσαι ευχαριστημένος γιατί δεν πας σε μεταχειρισμένο iphone? Με 300 μπορεί να βρεις σίγουρα iphone x ή με λίγο παραπάνω iphone xr.

Αν μπλέξεις με κινεζο android σίγουρα θα ξενερώσεις...

Φίλε οκ καταλαβαίνω πως το λες αλλά να δώσεις 300€ και να πάρεις μεταχειρισμένο εγώ δεν θα το έκανα..και δεν βρίσκεις σίγουρα iPhone x με 300€σε αυτά τα λεφτά iPhone 8 plus θα βρεις και πάλι οριακά...Τα iphone x κάνουν 350€ μεταχειρισμένα απο εκεί ξεκινάνε..και iphone xr ακόμα πιο ψηλά γύρω στα 380€ +

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro (128gb) Δαγκωτό ! , απο τα καλύτερα κινητά που είχα ποτέ. Χαίρομαι να το δουλεύω :) 

Δημοσ.

Το 6s plus έκανε πάνω από 750 ευρο όταν βγήκε. Το 16 κιολας

Τώρα στον τίτλο βάζεις 200 ευρο

Προφανώς με το 1/4 της τιμής θα πάρεις κατι ανάλογo και σε ποιότητα

Και σε αυτά τα λεφτά μπάλα παίζει η χιαομι.

Poco x3 redmi note 9 pro

Θα σου φανεί η διαφορά αλλά θέμα συνήθειας είναι....  

Τώρα για μεταχειρισμένα μήλα με 300 ευρο... Πολλοί την πάτησαν, πολλοί τα έκλαψαν..

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Marios Rios είπε

IPhone SE λέγεται ο δρόμος σου.

Από την άλλη να ξέρεις ότι θα ζοριστείς στην αρχή με το Android. Σίγουρα iOS δεν είναι. Το λέω εκ πείρας γιατί έχω και τα δύο. Ένα 7αρι με πρόβλημα στον ήχο και χρήση μόνο με Bluetooth και Android από την δουλειά.

Πρόταση δική μου είναι ένα Huawei Nova 5t στα 220-250€ (skroutz). Λογικά θα παίξει σε προσφορά σίγουρα και από τις αλυσίδες κάπου εκεί. Ο δυνατός επεξεργαστής με κερδίζει. Καλες κάμερες και κατασκευή.

Στα 300-400 έχει αρκετά άλλα και πάλι θα γλυκοκοιταζα εάν P30 κι ας είναι πιο παλιό μοντέλο. Γενικά μου αρέσουν τα Huawei γιατί και το λειτουργικό τους ειναι ΟΚ και η ποιότητα κατασκευής τους καλή.

Τα Xiaomi τα είχαμε οικογενειακως και τα θεωρω εξαιρετικό value for money αλλά με τις διαφημίσεις που τα έχουν γεμίσει προτιμώ να τα αποφύγω και να μην μου σπάσουν τα νεύρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορείς να ανέβεις λίγο πήγαινε εδώ. 

Πριν λίγο καιρό υπήρχε προσφορά στα 230 

https://www.e-shop.gr/kinito-realme-7-pro-128gb-8gb-dual-sim-mirror-silver-p-TEL.092992

Απίστευτη φόρτιση, φοβερή μπαταρία, τέλειες φώτο, amoled, καλό λειτουργικό και 3 χρόνια εγγύηση 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό το Realme 7 Pro.Καλός επεξεργαστής και κάρτα γραφικών, καλές κάμερες, οθόνη amoled, stereo speakers, θύρα ακουστικών, Type-C με OTG, καλή μπαταρία και χαμηλό sar με 3 χρόνια εγγύηση.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
18 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

IPhone SE λέγεται ο δρόμος σου.

Από την άλλη να ξέρεις ότι θα ζοριστείς στην αρχή με το Android. Xiaomi τα είχαμε οικογενειακως και τα θεωρω εξαιρετικό value for money αλλά με τις διαφημίσεις που τα έχουν γεμίσει προτιμώ να τα αποφύγω και να μην μου σπάσουν τα νεύρα.

Και να τις αποφύγεις εκεί θα σου έρχονται από αλλού. Παλιά έμπαινες youtube και δεν έβλεπες ούτε μια μέσα στο βίντεο , τώρα είναι στάνταρ οι δύο στην αρχή που τις βλέπεις θες δε θες. Επίσης έχω δύο xiaomi 2019 μοντέλα που διαφημίσεις δεν έχω δει ακόμα.. Με xiaomi του 2017 έβλεπα πάντως. Μάλλον το διόρθωσαν.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις σας :)

Με βάση όσα μου γράψατε ειμαι ανάμεσα στο Realme 7 Pro (128GB) και το OnePlus Nord (128GB)... το πρώτο το εχει ο Κωτσόβολος στα 329€ και το δεύτερο το εχει στα 449€.

Το ερώτημα ειναι... αξίζει πιο πολυ να γλυτωσω 120€ και να παω στο realme ή να δώσω το κατι παραπάνω και να παω στο one plus? 

Καποιος να με ξεμπλοκάρει 😛

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις σας :)

Με βάση όσα μου γράψατε ειμαι ανάμεσα στο Realme 7 Pro (128GB) και το OnePlus Nord (128GB)... το πρώτο το εχει ο Κωτσόβολος στα 329€ και το δεύτερο το εχει στα 449€.

Το ερώτημα ειναι... αξίζει πιο πολυ να γλυτωσω 120€ και να παω στο realme ή να δώσω το κατι παραπάνω και να παω στο one plus? 

Καποιος να με ξεμπλοκάρει 😛

Από eshop δεν μπορείς να το πάρεις με 270€?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...