Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!  Ήθελα να μοιραστώ  αυτό που συνέβη πριν λίγη ώρα . 
Αρχικά, χθες το βράδυ τσέκαρα στο ίντερνετ μια πολη της Σκωτίας. Σήμερα πήρα τηλέφωνο μια φίλη και της περιέγραψα την πόλη. Την ώρα που της περιέγραφα την πόλη, μας διέκοψε ένα τηλέφωνο. Ήταν ένας αριθμός άγνωστος και όταν το έψαξα στο ίντερνετ η τοποθεσία του ήταν 14χλμ μακριά από την πόλη που περιέγραφα στην φίλη μου. Πάτησα τον αριθμό στη Google και μου έβγαλε ότι είναι από forex.

Παιδιά, με έχουν ξανά πάρει από forex απο Αγγλία αλλά πόσες οι πιθανότητες να με παρουν απο μια πολη 14χλμ μακριά από την πόλη για την οποία μιλάω εκείνη ακριβώς την στιγμή στο τηλ; Φρικαρα τη ζωή μου.🙄

(Δε το σήκωσα το τηλ)

Υπάρχει καμία λογική εξήγηση σε αυτό; Πώς βρίσκουν αυτές οι εταιρείες τα τηλέφωνα μας και τι σχέση μπορεί να έχει με το Google search που κάνουμε;;

Δημοσ.

Η google πουλαει τα data......το ιδιο μου εχει συμβει, αλλεπάλληλα τηλεφωνηματα, η λυση που εδωσε τελος σε αυτα τα τηλεφωνηματα ηταν οταν στην τελευταια επικοινωνια (2 χρονια πριν) τους ρωτησα που βρηκαν το τηλεφωνο μου και οτι ειναι προσωπικα δεδομενα, και θα κανω αγωγη.....δεν με ξαναενοχλήσαν!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, arispz είπε

Η google πουλαει τα data......το ιδιο μου εχει συμβει, αλλεπάλληλα τηλεφωνηματα, η λυση που εδωσε τελος σε αυτα τα τηλεφωνηματα ηταν οταν στην τελευταια επικοινωνια (2 χρονια πριν) τους ρωτησα που βρηκαν το τηλεφωνο μου και οτι ειναι προσωπικα δεδομενα, και θα κανω αγωγη.....δεν με ξαναενοχλήσαν!!!!

Οπότε λογικά το τηλέφωνο είχε να κάνει περισσότερο με το google search και το ότι έγινε την ώρα που μιλούσα  αυτό θα έτυχε ε; 

Πάντως εμένα δεν με έχουν πάρει πολλές φορές.

Επεξ/σία από nutellicious
Δημοσ.

Ναι βρε συ. Να ξέρεις παίρνει στοιχεία από ό,τι αναζητάς στο search engine, και τα πουλάει. Αν λ.χ. βρεις ένα σταθερό από καρτέλα επαγγελματία, θα σου βγάλει διαφημίσεις για αυτόν την επόμενη ημέρα. Αν ξετικάρεις αυτό που λέει για διαφημίσεις που σχετίζονται με το προφίλ σου, τότε άκυρο όλα αυτά και θα βλέπεις ίδια συχνότητα διαφημίσεων, αλλά σε αυτό το σενάριο 100% τυχαίες.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, nutellicious είπε

Οπότε λογικά το τηλέφωνο είχε να κάνει περισσότερο με το google search και το ότι έγινε την ώρα που μιλούσα  αυτό θα έτυχε ε; 

Πάντως εμένα δεν με έχουν πάρει πολλές φορές.

Δεν έχει καμία σχέση η google με τα παραπάνω που περιγράφεις.

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Ναι βρε συ. Να ξέρεις παίρνει στοιχεία από ό,τι αναζητάς στο search engine, και τα πουλάει. Αν λ.χ. βρεις ένα σταθερό από καρτέλα επαγγελματία, θα σου βγάλει διαφημίσεις για αυτόν την επόμενη ημέρα. Αν ξετικάρεις αυτό που λέει για διαφημίσεις που σχετίζονται με το προφίλ σου, τότε άκυρο όλα αυτά και θα βλέπεις ίδια συχνότητα διαφημίσεων, αλλά σε αυτό το σενάριο 100% τυχαίες.

Τι σχέση έχει αυτό με την google; 
Κλαίω 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...