Xvipes Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Λέω να κάνω αναβάθμιση σε curved ultra wide και μπήκα στο ψάξιμο αλλα έχω μπερδευτεί λίγο. Αυτή την στιγμή έχω την 2Κ 144hz IPS Acer XB270HU πάνω σε μια GeForce GTX 980 και δε θα ήθελα να πέσω ούτε σε ανάλυση αλλά κυρίως ούτε κάτω από 144hz. Η χρήση θα είναι κυρίως development και browser αλλά θα παίζω και κάνα game. Ερωτήσεις: 1) Με προβληματίζει είναι ότι όλες οι curved ultra wide είναι 2K και σχεδόν καμία 4Κ, υπάρχει λόγος; 2) Γενικά από κατόχους ultra wide είστε ευχαριστημένοι; Η λογική είναι να έχω 1 monitor αντί για 2. Βολεύει; 3) Το curved κάνει δουλειά ή καθαρό marketing gimmick; 4) GTX 980 θα αντέξει τέτοια ανάλυση για ταινίες 4κ και gaming ή πάω και για κάρτα. Επίσης οι 4κ ταινίες σε 3440x1440 πρακτικά είναι 2Κ; Budget κοντά στο 1κ ευρώ και αν γίνεται από Amazon Ευρώπης για εύκολη αντικατάσταση και τιμολόγιο. Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, ότι μπορεί και ξέρει ο καθένας απαντάει, ελπίζω να μη τα έχω μπερδέψει πολύ τα πράγματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα