tyf Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα. εχω παρει το "συμπαθητικο" για την τιμη του flynote x απο το πλαισιο. εχει βαλει κανεις m2 ssd επανω? θελω να δω αν αξιζει σε σχεση με τον emmc που εχει επανω. επισης απορια μπορω να γυρισω το λειτουργικο απο τον emmc στον m2?
StefGew Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Λοιπόν δεν έχω καμία απάντηση για το ερώτημα σου, αλλά επειδή αγόρασα κ εγώ το λαπτοπακι αυτό και έχω καεί..Το cd που λέει dvd rom ανάκτησης Windows 10,τι το κάνω;;
tyf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, StefGew είπε Λοιπόν δεν έχω καμία απάντηση για το ερώτημα σου, αλλά επειδή αγόρασα κ εγώ το λαπτοπακι αυτό και έχω καεί..Το cd που λέει dvd rom ανάκτησης Windows 10,τι το κάνω;; αυτο βασικα ειναι μια κοπια windows αν χρειαστει να κανεις φορματ. Αλλα θα πρεπει να βαλεις εξωτερικο dvd η να φτιαξεις απο στικακι. βαλτο να κανει ολα τα update (θα αργησει αρκετα) και μετα δουλευει καλυτερα. αν μαλιστα απενεργοποιησεις το antivirus των windows παει ακομα καλυτερα (αλλα εχεις τον φοβο βεβαια) εγω προσωπικα ειμα ευχαριστημενος . για τα λεφτα του ειναι αρκετα καλο για απλη χρηση και με μεγαλη μπαταρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα