k_w_t Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα... Εχω μια τηλεοραση Arielli αγορασμενη 19/11/2018 απο Public η οποια δεν αναβει ξαφνικα. Service στο internet βρηκα οτι ειναι ο Μανωλοπουλος στην Πλ.Αττικής. Στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι δεν ειναι πλεον για τηλεορασεις της συγκεκριμενης εταιριας. Μιλησα με το Public και μου εδωσαν τηλεφωνο του προμηθευτη τους (Τσελεπης ΕΕ στον Γερακα) ο οποιος δεν το σηκωνει. . Τωρα τι κανουμε που σε 3 μερες τελειωνει η εγγυηση ?
greengr21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Εγω στη θεση σου θα ελεγα στο public να κοψει το λαιμο του να μιλησει με τον αντιπροσωπο να βρει λυση δεν ειναι δικη σου δουλεια να κυνηγας τους αντιπροσωπους. 1 1
filip123go Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μιλάς πάλι με public και τους στέλενεις την τηλεόραση. Ας βγάλουν άκρη αυτοί.
k_w_t Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, greengr21 είπε Εγω στη θεση σου θα ελεγα στο public να κοψει το λαιμο του να μιλησει με τον αντιπροσωπο να βρει λυση δεν ειναι δικη σου δουλεια να κυνηγας τους αντιπροσωπους. 5 λεπτά πριν, filip123go είπε Μιλάς πάλι με public και τους στέλενεις την τηλεόραση. Ας βγάλουν άκρη αυτοί. Η πρωτη λυση που μου προτειναν στα Public ηταν αυτο. Να την στειλω σε αυτους με courier ..... (Και τι χρεωση θα εχει για μια τηλεοραση?) Ποτε θα φτασει ομως και ποτε θα σταλει για service ? Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από k_w_t
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα courier δουλεύουν στο full τώρα που έκλεισαν όλα και όλοι παραγγέλνουν ηλεκτρονικά. Ίσως υπάρχει κάποια δυνατότητα άμεσης παράδοσης αλλά εκει χρεώνεσαι παραπάνω και είναι λογικό εξάλλου. Για τιμές μπες σε ιστοσελίδες εταιρειών και δες τους τιμοκαταλογους με βάση το βάρος και τον όγκο του αντικειμένου. Αν επιλέξεις τον κλασσικό τρόπο αποστολής που κάνουν και οι περισσότεροι, μην σε πάρω και στον λαιμό μου, αλλά θεωρώ ότι θα την χάσεις την προθεσμία των τριών ημερών, μετά όλα επαφιονται στην καλή θέληση των άλλων. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από Βασίλης_29
Salvation81 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Εγω ειχα ακουσει κατι για επεκταση εγγυησεων παντως λογο COVID. Οπως και να εχει μπορει απλα να μιλησεις με ενα προισταμενο να δεις αν μπορει να διαβεβαιωσει πως δεν θα εχεις θεμα με την εγγυηση αφου η αντιπροσωπεια ειναι κλειστη και αρα δικο τους λαθος.
Alxnks Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 50 λεπτά πριν, k_w_t είπε Η πρωτη λυση που μου προτειναν στα Public ηταν αυτο. Να την στειλω σε αυτους με courier ..... (Και τι χρεωση θα εχει για μια τηλεοραση?) Ποτε θα φτασει ομως και ποτε θα σταλει για service ? Πες τους με ποια εταιρεία κουριερ συνεργάζονται, ώστε να πάει με χρέωση δική τους μιας και είναι εντός εγγυησης. Κάνε τις επικοινωνίες εγγράφως όσο μπορείς, ώστε να έχεις χρονικά time stamps, ότι η επικοινωνία για το πρόβλημα έγινε πριν λήξει η εγγύηση.
SilentVoice Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και με το κούριερ να πάει, είναι λίγο ρισκο πάλι αν θα ανοίξουν άμεσα το δέμα και αν θα το περάσουν στο σύστημα τους. Μπορείς να πάρεις ένα ταξί τηλέφωνο και να του πεις να την δώσει εκείνος. Θα του πληρώσεις κανονικά την κούρσα και το σχετικό φιλοδώρημα. Το ίδιο με κούριερ θα βγει σχεδόν.Πολλοί το κάνουν τελευταία. Προτίμησε Ραδιοταξί όπου καταγράφεται το περιστατικό που θέλεις. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από SilentVoice
SabotazNic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Με κουριερ παντως, αν διαπιστωθει προβλημα που χρηζει εγγυησης, μπορεις να παρεις τα χρηματα σου πισω. Παντως εγω για αρχη θα προσπαθουσα να εχω γραπτως οτι εκανα προσπαθεια για χρηση εγγυησης ωστε να εχω μαι Α καλυψη λογω covid και καθυστερησης
k_w_t Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, SilentVoice είπε Και με το κούριερ να πάει, είναι λίγο ρισκο πάλι αν θα ανοίξουν άμεσα το δέμα και αν θα το περάσουν στο σύστημα τους. Μπορείς να πάρεις ένα ταξί τηλέφωνο και να του πεις να την δώσει εκείνος. Θα του πληρώσεις κανονικά την κούρσα και το σχετικό φιλοδώρημα. Το ίδιο με κούριερ θα βγει σχεδόν.Πολλοί το κάνουν τελευταία. Προτίμησε Ραδιοταξί όπου καταγράφεται το περιστατικό που θέλεις. Κανονιστηκε με φιλο ταξιτζη και με διευθυντρια καταστηματος Public να την παει και να την παραλαβουν (εχουν προσωπικο μεσα να βγαζει παραγγελιες). Οποτε ολα καλα. ΥΓ Εχω σπαστει ασχημα με το Μανωλοπουλο παντως που στο site ακομα γραφει οτι ειναι service της arielli και στο τηλεφωνο κανει την παπια.. Λεω να συμπληρωσω την φορμα εγγυησης που εχουν και οταν παρω αρνητικη απαντηση να την στειλω μαζι με screenshot του site στους αρμοδιους φορεις... Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από k_w_t
gianniz_k Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Ο Μανωλόπουλος σχετικά πρόσφατα σταμάτησε να υποστηρίζει arielli,μάλλον δεν έχουν ενημερώσει το site τους. Καλύτερα πάντως που βρήκες την άκρη και την έστειλες με ταξί. Με courier θα μπορούσες να την στείλεις με χρέωση παραλήπτη,αλλά να υποθέσω πως μετά από δύο χρόνια δεν θα έχεις κρατήσει την αρχική συσκευασία,οπότε θα ήταν πολύ επίφοβο να γίνει ζημιά στην μεταφορά 1
SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, SilentVoice είπε Και με το κούριερ να πάει, είναι λίγο ρισκο πάλι αν θα ανοίξουν άμεσα το δέμα και αν θα το περάσουν στο σύστημα τους. Δεν έχει σημασία ποτέ θα το ανοίξουν αυτοί, αλλά ποτέ το έστειλες εσύ. Οπότε και να το στείλει σήμερα, και να το ανοίξουν μετά από 1 μήνα είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση. Δεν φταίει ο καταναλωτής για την οποία καθυστέρηση στην αλυσίδα παράδοσης και διάγνωσης προβλήματος. 1
SilentVoice Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δεν έχει σημασία ποτέ θα το ανοίξουν αυτοί, αλλά ποτέ το έστειλες εσύ. Οπότε και να το στείλει σήμερα, και να το ανοίξουν μετά από 1 μήνα είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση. Δεν φταίει ο καταναλωτής για την οποία καθυστέρηση στην αλυσίδα παράδοσης και διάγνωσης προβλήματος. Δύσκολο να βγάλει κάποιος άκρη έτσι πάντως.
SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SilentVoice είπε Δύσκολο να βγάλει κάποιος άκρη έτσι πάντως. Πολυ ευκολο αν φροντισεις να κρατησεις την αποδειξη αποστολης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα