noobogadgetakias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους.θελω να κάνω αναβάθμιση μητρικής ραμ και επεξεργαστή..έχω αυτά προς το παρον Case zalman z3 plus Psu thermaltake smart 530 se Ssd m.2 nvme samsung pm981 256gb Η κάρτα γραφικών είναι πολύ παλιά geforce 9500gt Η δουλειά που κάνω είναι μόνο κάνα λολ και τίποτα άλλο.κανα word excel.low budget θα ειναι.κοιταζω για μητρική την Gigabyte B450M Gaming (rev. 1.0) Ram Patriot Viper 4 16GB DDR4-3200MHz (PVB416G320C6K) Επεξεργαστή θα έλεγα να πάω με ενσωματωμένα γραφικά γτ έτσι κι αλλιώς από του χρόνου θα πάω σε αγορά κάρτας γραφικών.και γκυκοκοιταζω έναν ryzen 3 2200 g στα 70 ευρώ που έχει στις αγγελίες.
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε Καλησπέρα σε όλους.θελω να κάνω αναβάθμιση μητρικής ραμ και επεξεργαστή..έχω αυτά προς το παρον Case zalman z3 plus Psu thermaltake smart 530 se Ssd m.2 nvme samsung pm981 256gb Η κάρτα γραφικών είναι πολύ παλιά geforce 9500gt Η δουλειά που κάνω είναι μόνο κάνα λολ και τίποτα άλλο.κανα word excel.low budget θα ειναι.κοιταζω για μητρική την Gigabyte B450M Gaming (rev. 1.0) Ram Patriot Viper 4 16GB DDR4-3200MHz (PVB416G320C6K) Επεξεργαστή θα έλεγα να πάω με ενσωματωμένα γραφικά γτ έτσι κι αλλιώς από του χρόνου θα πάω σε αγορά κάρτας γραφικών.και γκυκοκοιταζω έναν ryzen 3 2200 g στα 70 ευρώ που έχει στις αγγελίες. Μπα, χρησιμοποιησε μεχρι αργοτερα την 9500gt και παρε καλυτερα επι του παροντος Amd επεξεργαστη διχως ενσωματωμενα γραφικα! (εφοσον δεν βρισκεται π.χ. 4350G): https://www.bestprice.gr/item/2156104364/amd-ryzen-3-3100-box.html?qid=3pQ9Uzb7T2t_c2c9e&seq=1&qo=3100+amd&from=search https://www.skroutz.gr/s/23292490/AMD-Ryzen-3-3100-Box.html?from=catspan 27 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε Η δουλειά που κάνω είναι μόνο κάνα λολ και τίποτα άλλο. Ακομη και με την 9500 θα εχεις 45-70 frames: αναλογως ρυθμισεις σου -θα ειναι παντως playable
noobogadgetakias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν βιάζομαι να αλλάξω κάρτα γραφικών αλλά υπέθεσα ότι τα ενσωματωμένα θα είναι καλύτερα.ετσι δεν είναι;;;γτ αυτή που έχω σίγουρα θα θέλει ένα καλό καθάρισμα και καινούρια πάστα στο.μικρο ανεμιστήρα και που έχει.για να μην ασχολιομουν καθόλου γι'αυτό το είπα..αν όμως με την κάρτα γραφικών αυτή θα είναι καλύτερα τότε εντάξει...βέβαια σίγουρα θα πάω σε νέα κάρτα αλλά πολύ αργότερα .όσον αφορά την μητρική που κοιτάζω θα είναι εντάξει σε συμβατότητα με τον σκληρό που έχω;;;δεν είμαι και κανένας γνώστης γι'αυτό ρωτάω.και το lol που λέω ότι παίζω μην φανταστείτε.ενα.παιχνιδι το μήνα και ούτε...απλά έβαλα εκεί ένα παιχνίδι να υπάρχει για μια ώρα που θα θέλω να κάτσω να χαζεύω στο pc. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από noobogadgetakias
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δεν εγραψα οτι θα εισαι καλυτερα απο τον 2200G με τη vga του! Αλλα με τη 9500GT σιγουρα μπορεις να παιξεις LOL! 👾 Επομενως δεν υπαρχει κανενας λογος -> για ενα game τωρα να φορτωθεις στο ξεκινημα ενα μικροτερο επεξεργαστη.... 21 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε γτ αυτή που έχω σίγουρα θα θέλει ένα καλό καθάρισμα και καινούρια πάστα στο.μικρο ανεμιστήρα και που έχει.για να μην ασχολιομουν καθόλου γι'αυτό το είπα.. Και τιποτα να μην κανεις μια χαρα θα ζει και αυριο οπως εζησε αλλωστε μεχρι και σημερα χαχα! 😺
noobogadgetakias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εντάξει τότε.οσον αφορά την μητρική και τις ραμ είναι εντάξει;;;χρειάζομαι κάποια αλλαγή;;στα ίδια λεφτά δηλαδή αν υπάρχει κάτι που μπορώ να αλλάξω θα είναι σίγουρα θετικό. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από noobogadgetakias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα