Προς το περιεχόμενο

iphone 11 pro vs iphone 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλος θελει να παρει κινητο και ειναι αναμεσα στα δυο.

Απο την στιγμη που και τα δυο ειναι κοντα χρηματικα σε ποιο απο τα 2 αξιζει περισσοτερο να παει?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Makatsoras είπε

ποσο κοντα ειναι δηλαδη?

Στο 100αρικο

Αξιζει το επιπλεον κατοσταρικο το 12αρι?

Αν και παιζει το 12αρι να βγαινει και φθηνοτερη εν τελη γιατι υπαρχει η δυνατοτητα αγορας με τιμολογιο, ειναι φρεκο ακομη και οι τιμη στα σκρουτζαδικα με τα μεγαλα καταστηματα εινια σχεδον ιδια ακομη.

Το 11pro θα παει αγορα απο σκρουτζαδικο προφανως  και εκει δεν ξερω κατα ποσο θα καταστει δυνατη η αγορα με τιμολογιο γιατι εχω διαβασει διαφορα οσο αφορα τα τιμολογια σε τετοια καταστηματα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Στο 100αρικο

Αξιζει το επιπλεον κατοσταρικο το 12αρι?

Αν και παιζει το 12αρι να βγαινει και φθηνοτερη εν τελη γιατι υπαρχει η δυνατοτητα αγορας με τιμολογιο, ειναι φρεκο ακομη και οι τιμη στα σκρουτζαδικα με τα μεγαλα καταστηματα εινια σχεδον ιδια ακομη.

Το 11pro θα παει αγορα απο σκρουτζαδικο προφανως  και εκει δεν ξερω κατα ποσο θα καταστει δυνατη η αγορα με τιμολογιο γιατι εχω διαβασει διαφορα οσο αφορα τα τιμολογια σε τετοια καταστηματα

Συνοψίζω τα + και - της κάθε συσκευής ( για ό,τι ξεχάσω ή έχω άδικο, ας συμπληρώσει όποιος θέλει)

iphone 12 

- 1 χρόνος νεότερο hardware και 1 χρόνος περισσότερος υποστήριξης 

- Night mode σε όλες τις κάμερες

- Magsafe

- Λήψη με dolby vision

iphone 11 pro

- telephoto φακός

- καλύτερη αυτονομία

Προσωπικά θα πήγαινα στο 12, όπως φαντάζομαι και ο περισσότερος κόσμος, εκτός κι αν ο φίλος σου θεωρεί πολύ σημαντικό τον telephoto (που δεν έχει το 12) και την καλύτερη αυτονομία.

• Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, paris_chav είπε

Συνοψίζω τα + και - της κάθε συσκευής ( για ό,τι ξεχάσω ή έχω άδικο, ας συμπληρώσει όποιος θέλει)

iphone 12 

- 1 χρόνος νεότερο hardware και 1 χρόνος περισσότερος υποστήριξης 

- Night mode σε όλες τις κάμερες

- Magsafe

- Λήψη με dolby vision

iphone 11 pro

- telephoto φακός

- καλύτερη αυτονομία

Προσωπικά θα πήγαινα στο 12, όπως φαντάζομαι και ο περισσότερος κόσμος, εκτός κι αν ο φίλος σου θεωρεί πολύ σημαντικό τον telephoto (που δεν έχει το 12) και την καλύτερη αυτονομία.

Μην μα βαρατε αν ειναι αστεια η ερωτηση αλλα το magsafe τι ακριβως ειναι?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Μην μα βαρατε αν ειναι αστεια η ερωτηση αλλα το magsafe τι ακριβως ειναι?

Όχι δεν είναι αστεία ερώτηση.

Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα ξέρουμε όλα.

Είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει ασύρματη φόρτιση. Ο φορτιστής "κολλάει" στο πίσω μέρος του κινητού με μαγνητισμό.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Φιλος θελει να παρει κινητο και ειναι αναμεσα στα δυο.

Απο την στιγμη που και τα δυο ειναι κοντα χρηματικα σε ποιο απο τα 2 αξιζει περισσοτερο να παει?

Με κλειστά τα μάτια το 12.

Πολύ καλυτερος επεξεργαστής. Καλύτερη κάμερα. Πιο όμορφο.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω οτι η πιο ξεκάθαρη απάντηση είναι οτι το 12 έχει 5G ενώ το 11 έχει 4G. Το 5G από του χρόνου θα υποστηρίζεται στην χώρα μας. Στην υπόθεση του οτι κάνεις μια τέτοια αγορά των 500+ ευρώ για κινητό σημαίνει οτι θες να το κρατήσεις χρόνια, είναι κουταμάρα να δώσεις τόσα λευτά και να περιοριστείς στο 4G, για αυτό άλλωστε θα δείτε άπειρους που πουλάνε 11αρια pro και τα λοιπά. Το 11 λόγω έλλειψης 5G είναι μια κακή αγορά αυτήν την περίοδο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...