Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,
Ύστερα απο 5 χρόνια αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση στο σύστημα που ήδη χρησιμοποιώ, και άργησα πιστεύω. Πέρα οτι είναι κακή στιγμή για upgrade λόγο χαμηλής/ανύπαρκτης διαθεσιμότητας 
σε Hardware. Αυτη την στιγμη δουλευω με εναν Fx 8350 + GTX 970 τιμιο για την εποχη του, πλεον αρκετα χαμηλων αποδοσεων. Για αρχη θα ηθελα να αναβαθμισω μονο motherboard, cpu και ram.
Αλλα θα ηθελα και μια δευτερη γνωμη σχετικα με την επιλογη του CPU. Το μαξ budget που σκεφτομαι να διαθεσω για CPU ειναι 350 και θελω να ειναι οσο πιο future proof γινεται. Η χρηση ειναι 
για gaming/καθημερινη χρηση 1080p για τωρα(εχω μια 144hz οθονη) λογικα στο μελλον θα κανω το βημα και σε 1440p. Σκεφτομουν για R5 5600X μιας και θα ειναι φρεσκο το build, αλλα δεν ξερω
κατα ποσο θα ειναι αρκετος ενας 6πυρηνος για τα επομενα 5 χρονια ας πουμε. Γνωριζω οτι θα ειναι τεραστιο αλμα απο τον FX, απλα θελω παραλληλα να κρατησει. Επισης εναλλακτικη εχω
τον i7 10700k καθως και τον απολυτα δελεαστικοσε τιμη R7 3700x ή R7 3800X/XT.

Επισης, σκεφτομουν την αγορα απο mindfactory.de . Μετα απο γρηγορο ψαξιμο εμαθα οτι, δεν στελνουν Ελλαδα παρα μονο σε επαγγελματικα ΑΦΜ. Διαθετω επαγγελματικο ΑΦΜ ολα οκ μεχρι
εδω και ειναι δυνατη η ασκηση ενδοκοινωτικων καταχωρημενα στο VIES. Απλα δεν διατυπωνει κανενας πουθενα αν η ελληνικη εταιρεια πρεπει να λειτουργει σαν μεταπωλητης(reseller) η
ακομα και γραφειο πχ Δικηγορικο/Λογιστικο ας πουμε. 

Παρολα αυτα, αν δεν γινεται η αγορα απο Mindfactory με ΑΦΜ απο το γραφειο μου, γνωριζετε καποιο site περα απο τα ευρωπαικα amazon ?

Επεξ/σία από Psionicos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...