Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zacque είπε

digital και εγω

εγω περιμενω την digital απο κωτσοβολο  εχω προπληρωσει απο 17/9

μενω χανια

αν ακουστε πραμα ενημερωστε 😁

Δημοσ.

Παραγγελια κ πληρωμη στη vodafon στις 7-11. Ελαβα πριν λιγο αυτο το μην. με mail :

Καλησπέρα σας,

Έχει ολοκληρωθεί η πρώτη αποστολή των παραγγελιών για το νέο Sony PlayStation 5.

Θα παραλάβετε 19-20/11 εάν είστε σε μεγάλο αστικό κέντρο αλλιώς θα παραλάβετε μέχρι την Τετάρτη 25/11 ανάλογα την περιοχή σας

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε

Μόλις μου έστειλε διαφημιστικό η media ότι έφτασε το ps5. Ενώ δεν μου έχει στείλει ακόμα ούτε μια ενημέρωση . Μάλλον για να με κάνει  να νευριάζω το έκανε χαχχαχ. 

Αυτόματα έρχονται αυτά, μαζί ήρθαν Public & MediaMarkt στο inbox

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Boss_ps5 είπε

Τι εννοείς κανένας άλλος δεν την έχει δει δεν ξέρω τι έχει γινει

Τον κόσμο εδω μέσα ρωτάω... αν έχει κανένας "Σε αναμονή" στην πληρωμή... μου φαίνετε πολύ περίεργο...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Ο κοτσοβολος εξασφάλισε 19 κονσόλες όλες και όλες και δεχόταν παραγγελίες από όλο το κόσμο και τώρα που ήρθε η ώρα να δώσει δεν έχει να δώσει σε αυτούς που την παρήγγειλαν την πρώτη μέρα, αν υπάρχει κράτος πρέπει να τον κλείσει για εξαπάτηση, η να έλεγε εξαρχής παιδιά 19 κονσόλες έχω αυτές είναι οποίος προλάβει. 

που το ξέρεις ότι ήταν 19;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikosgr είπε

Τον κόσμο εδω μέσα ρωτάω... αν έχει κανένας "Σε αναμονή" στην πληρωμή... μου φαίνετε πολύ περίεργο...

Έλα μου ντε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αναμονή πληρωμής οχι. Επιβεβαιωμένη είναι σε μένα από Σάββατο που με πήραν και πληρωσα το υπόλοιπο ποσό. Είμαι από το πρωι σε Συλλογή- Προετοιμασία.

Ούτε για γαμπρό να με ετοίμαζαν!! :D

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Λογικά από πλαίσιο λογικά  voucher να βλέπουμε που βρίσκεται θα στείλουν αύριο για να μην έχει έρθει κάτι μέχρι στιγμής.

Το πλαίσιο πάντως γενικότερα όταν είναι να φέρει παραγγελία αύριο, στέλνει μήνυμα την προηγούμενη μέρα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boss_ps5 είπε

Έλα μου ντε

Εσυ που χεις το ονομα .παρε τηλ eshop οτι τα περνουμε ολα .ενα φορτηγο να στηλει περιστερι φορτομενα ολα και θα τον περιμενουμε εκει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sndev είπε

που το ξέρεις ότι ήταν 19;

Από το ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα λένε ότι φάγανε άκυρο και ας παρήγγειλαν τη πρώτη μέρα, και εγώ έφαγα άκυρο αλλά τουλάχιστον άργησα και 20 μέρες να παραγγείλω, θα έλεγα 20 στρογγυλά αλλά φαντάζομαι θα έδωσε μια κονσόλα σε κανέναν ανιψιό του. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chrisgewrgi είπε

Εσυ που χεις το ονομα .παρε τηλ eshop οτι τα περνουμε ολα .ενα φορτηγο να στηλει περιστερι φορτομενα ολα και θα τον περιμενουμε εκει

περιστεραρα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chrisgewrgi είπε

Και ένα Θεσσαλονίκη παρακαλώ!! 

Δημοσ.

ααα οκ ραντομια απαντηση οκ οκ , νόμιζα είχες πληροφοριση εκ των εσω για ακριβή αριθμό. απλά κλίμα να φτιάχνετε.

1 λεπτό πριν, Taoustaoys είπε

Από το ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα λένε ότι φάγανε άκυρο και ας παρήγγειλαν τη πρώτη μέρα, και εγώ έφαγα άκυρο αλλά τουλάχιστον άργησα και 20 μέρες να παραγγείλω, θα έλεγα 20 στρογγυλά αλλά φαντάζομαι θα έδωσε μια κονσόλα σε κανέναν ανιψιό του. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...