Προς το περιεχόμενο

Εξέλιξη παραγγελίας και αποστολών PS5

spartan29gr
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ReaperComes1179 είπε

Εγώ τον αριθμό πάτησα και μου ανοιξε το site της γενικής ταχυδρομικής 

Μάλιστα...!! Εμένα πατώντας τον αριθμό με πάει σε tracking του Κωτσόβολου... μπας και το φέρουν τελικά οι ίδιοι με δικό τους φορτηγό... θα δούμε...

Επεξ/σία από nikosgr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, stratoskar96 είπε

Βοήθησε αυτό; 

Φυσικά φίλε μου και σε ευχαριστώ. Θέλω να το χρησιμοποιήσω για να δω τι θα σκαρφιστούν για να δικαιολογήσουν πως γίνεται να παραλαμβάνουν πελάτες με παραγγελία ούτε μια εβδομάδα πριν από το release, κι οι μαλακες που δεσμεύτηκαν εδώ και 2 μήνες, να περιμένουν ακόμα για ενημέρωση.

Δεν έχει να κάνει ούτε με ότι θα πάθω κάτι αν δεν παραλάβω αύριο ή Παρασκευή, αλλά με ότι ήξεραν να σηκώσουν το τηλέφωνο μόνο για να πάρουν την προκαταβολή. Μετά μην τους είδατε. Οι εγγυήσεις για day one κι η αυστηρή σειρά προτεραιότητας τους μάρανε. 

Όποιος έχει αναγκαστεί να μιλήσει μαζί τους για να βγάλει άκρη καταλαβαίνει. Αστεία πράγματα. 

σε εμενα δυστηχως απο κοτσοβολο ακομα σε Συλλογή-Προετοιμασία το βγαζει, δυστηχως οπως φαινεται δεν θα παραλαβω αυριο

Εσκασε sms και tracking της ταχυδρομικης και ειναι στο δρομο προς θεσ/νικη. Οπως το βλεπω αυριο θα ειναι εδω. Στην χειρότερη θα παω να την παρω απο κεντρικα οπως το Χ. 

1 λεπτό πριν, ShadowSora94 είπε

Ούτε μπαταρίες πλέον από Κωτσόβολο, δεν βοηθάει το support καθόλου και αγνοούν εντελώς τα επιχειρήματα λες και μιλάς σε μποτάκι.

Αν δεν δω αύριο εξέλιξη θα ακυρώσω, και θα ρίξω καταγγελία.

Γελοία πράγματα, πήγα στην ώρα μου σε ότι μου ζήτησαν, προσπάθησα να είμαι συνεπής από την αρχή στο preorder καθώς γνώριζα για τα αποθέματα μέσω των λεγόμενων της sony αλλά από ότι φαίνεται η αυστηρή σειρά προτεραιότητας δεν έπαιξε ρόλο. Βλέπω ότι από αλλά μεγάλα καταστήματα την τήρησαν την Σειρα, ο Κωτσόβολος δεν γνωρίζω τι κριτήρια είχε αλλά σίγουρα δεν ήταν ούτε η προεξοφληση ούτε η σειρά προτεραιότητας.

Κρίμα.

Θα γίνω κακός και θα ρίξω κι εγώ κατάρες προς το μέρος τους. Αλλά σίγουρα ούτε μισό σεντ σε αυτούς τους καραγκιόζηδες...

• Like 1

5 λεπτά πριν, zacque είπε

Δηλωση ενδιαφεροντος εβγαλε μολις το media markt 

τι σημαίνει αυτό δε σε αφήνει να κάνεις καμιά επιλογή 🙄🤔

Πάντως, πέρα από τις πλάκες, το χειρότερο επάγγελμα αυτή τη στιγμή παγκοσμίως είναι σε οποιοδήποτε support center δρομολογεί προπαραγγελίες PS5. 🤣

οσοι εχετε θεμα με τις παραγγελιες εχετε παραγγειλει digital?

1 λεπτό πριν, retard20 είπε

τι σημαίνει αυτό δε σε αφήνει να κάνεις καμιά επιλογή 🙄🤔

ελα ντε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...