Προς το περιεχόμενο

Εξέλιξη παραγγελίας και αποστολών PS5

spartan29gr
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, Nvidiaman είπε

Γιατί μωρέ είναι cheat από την στιγμή που σου δίνουν την δυνατότητα; Για εξήγησε μου. 

Ακομη και έτσι να είναι -που δεν το κατανοώ- cheat εκείνοι με το καπέλο cheat εγώ με τιμολόγιο 😅

Cheat με τη καλή έννοια , πολύ καλό δηλαδή:)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, dimosfc είπε

Γλίτωσες τον φπα μονο στην κονσόλα η στο συνολο;

Μόνο στην κονσόλα μου είπαν στα έξτρα δεν κόβουν. Πάντως από 700€ μου πήγε 570. Καθόλου άσχημα για 2 καινούργια παιχνίδια και έξτρα χειριστήριο.

Επεξ/σία από Nvidiaman
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Nvidiaman είπε

Έχεις δίκιο είναι πολλά. Αλλά όποτε και να τα πάρεις δεν θα τα πλήρωνες; Πάλι θα ξεπερνούσες τα 500€

Αν πάρει μόνο κονσόλα με 500€ και αγοράσει μεταχειρισμένα παιχνίδια από τις αγγελίες του ινσομνια, θα του βγει σίγουρα λιγότερο. Γιατί να πληρώσει 60, 70 και 80€ τα παιχνίδια ενώ μπορεί να τα βρει με 40 και 50? Είναι τζάμπα λεφτά.

Και το λέω εγώ, που περιμένω κ εγώ τόσο καιρό σκέτη κονσόλα. Δεν υπάρχει πιθανότητα να δώσω 700€ για υποτιθέμενα bundles.

Επίσης παιδιά διαθέσιμα και στο Plaisio τα κλασικά "bundles":

https://www.plaisio.gr/search?query=PlayStation 5&page=1

Επεξ/σία από laxanoulis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, laxanoulis είπε

Αν πάρει μόνο κονσόλα με 500€ και αγοράσει μεταχειρισμένα παιχνίδια από τις αγγελίες του ινσομνια, θα του βγει σίγουρα λιγότερο. Γιατί να πληρώσει 60, 70 και 80€ τα παιχνίδια ενώ μπορεί να τα βρει με 40 και 50? Είναι τζάμπα λεφτά.

Και το λέω εγώ, που περιμένω κ εγώ τόσο καιρό σκέτη κονσόλα. Δεν υπάρχει πιθανότητα να δώσω 700€ για υποτιθέμενα bundles.

Δεν εχεις άδικο απλά η αναμονή ειναι μεγάλη και δεν φαίνεται να φτιάχνουν τα πράγματα. Εχει να κάνει μάλλον με τις υπομονές του καθένα.

ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΡΑ!!

Επεξ/σία από Nvidiaman

• Moderators
28 minutes ago, Nvidiaman said:

Έχεις δίκιο είναι πολλά. Αλλά όποτε και να τα πάρεις δεν θα τα πλήρωνες; Πάλι θα ξεπερνούσες τα 500€

Έχω πλούσιο backlog, δε θα έπαιρνα κάτι από τα PS5 exclusives (???) :D 

• Moderators
14 minutes ago, Thaninho said:

τσίμπησα ενα απο τον γερμανο.

Συνεννοημένοι όλοι, σχεδόν τα ίδια ακριβώς bundles στις ίδιες τιμές. :D 

1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Συνεννοημένοι όλοι, σχεδόν τα ίδια ακριβώς bundles στις ίδιες τιμές. :D 

Ρε παίδες αφού όλοι παίρνουν από τον ίδιο εισαγωγέα (audio visual) και η εντολή που έχουν είναι να σπρώχνουν την κονσόλα με παιχνίδια ή χειριστήρια ή αξεσουάρ μαζί,  γιατί συνεχίζουμε να το συζητάμε κάθε φορά που βγαίνουν στην αγορά; 

Γιατί πονάει όταν έχεις μαζέψει με το ζόρι 500€ για την κονσόλα και κάθε φορά ανακαλύπτεις ότι πρέπει να δώσεις 650-800€

Ασε μωρέ να το συζητάμε θες να τα δίνουμε σε ψυχολόγους; 😂😂😂

• Like 2

Στις 5/4/2022 στις 12:03 ΠΜ, GreekLegend2 είπε

SONY PlayStation 5 Standard Edition μαζί με 2ο Χειριστήριο DualSense Black και Demon's Souls | Public

Στο Public με 1257,98€...ένα σοκ ξανά

6 λεπτά πριν, Δημήτρης1925 είπε

Ps5 στον Γερμανό.Ορματε..

Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις. Δεν υπάρχει διαθέσιμο. Και καλό είναι να βάζουμε λινκς για να βοηθήσουμε και τους υπόλοιπους. 

• Like 1

20 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις. Δεν υπάρχει διαθέσιμο. Και καλό είναι να βάζουμε λινκς για να βοηθήσουμε και τους υπόλοιπους. 

Φίλε μου όταν το είδα ήταν διαθέσιμο.Δεν έκανα λαθος.Ανεβαζουν πολύ λίγα κομμάτια που όσοι θέλουν διακαώς να αγοράσουν περιμένουν σαν τα κοράκια  και εξαντλούνται κατευθειαν.Λινκ δεν ξέρω πως να ανεβάσω εδώ.

• Confused 1

• Moderators
29 minutes ago, Δημήτρης1925 said:

Φίλε μου όταν το είδα ήταν διαθέσιμο.Δεν έκανα λαθος.Ανεβαζουν πολύ λίγα κομμάτια που όσοι θέλουν διακαώς να αγοράσουν περιμένουν σαν τα κοράκια  και εξαντλούνται κατευθειαν.Λινκ δεν ξέρω πως να ανεβάσω εδώ.

Δεν ήταν πριν 1 ώρα. Μόλις πήγαινες να το βάλεις στο καλάθι έτρωγες άκυρο. Ήταν αρκετές ώρες νωρίτερα.

Το ξέρω γιατί με τριβελίζει όλη μέρα και είμαι έτοιμος να το χτυπήσω αλλά ευτυχώς τελειώνουν πριν το πάρω αποφάση ότι θα πληρώσω πράγματα που δε χρειάζομαι... 😛 

• Thanks 1
  • Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...