Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Tatius94 είπε

Και ο Κωτσόβολος δύο bundles 

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-5/konsola-ps5

Εάν κάποιος από εδώ πήρε bundle με παρελκόμενα τα οποία επέστρεψε πίσω και του έδωσαν τα χρήματα θα εκτιμούσα ένα pm ή ένα ποστ εδώ για το πώς ήταν η διαδικασία και τι χρειάστηκε να κάνει (πήρα από το plaisio και θέλω να επιστρέψω την κάμερα)

Εγώ έκανα αυτό στο πλαίσιο δάφνης είναι πάρα πολύ απλό μπορείς να τα επιστρέψεις μέσα σε 14 μέρες αλλά προσοχή να μην έχουν ανοιχτεί ,

και σου βάζουν τα χρήματα σε λογαριασμό σου η στην πιστωτική σου η τα αφήνεις πιστωτικό στο πλαίσιο και παίρνεις ότι άλλο θέλεις.

Παιδιά ακούστε με προσεχτικά είναι η τρίτη φορά που το γράφω σύμφωνα με τον νόμο αν η παραγγελία γίνετε μέσω τηλεφώνου η μέσω internet έχετε δικαίωμα επιστροφής χρημάτων αλλά τα πράγματα να μην έχουν ανοιχτεί και η συσκευασία τους να είναι τέλεια όχι τσαλακωμενη η σκισμένη μην ψαρωνετε αν σας πει δεν γίνετε ο πωλητής λέει ψέματα και το ξέρει .Η επιστροφή τους μπορεί να γίνει μέσα σε 14 μέρες οπότε μην αγχώνεσται. Εγώ πριν ένα μήνα αυτό έκανα παρέδωσα το spiderman το Uncharted και ένα χειριστήριο στο πλαίσιο δάφνης και ο πωλητής δεν είπε κουβέντα τα κατέγραψε μου έδωσε χαρτί με το πιστωτικό της αξίας των πραγμάτων πήγα στο ταμείο σε τρεις εργάσιμες τα χρήματα μπήκαν στην πιστωτική μου από εκεί τα αγόρασα.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παρελαβα πριν μια ωρα την κονσολα  ειχα παραγγείλει απο public πριν απο 5 ημέρες περίπου. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, panosbekris είπε

Εγώ έκανα αυτό στο πλαίσιο δάφνης είναι πάρα πολύ απλό μπορείς να τα επιστρέψεις μέσα σε 14 μέρες αλλά προσοχή να μην έχουν ανοιχτεί ,

και σου βάζουν τα χρήματα σε λογαριασμό σου η στην πιστωτική σου η τα αφήνεις πιστωτικό στο πλαίσιο και παίρνεις ότι άλλο θέλεις.

Παιδιά ακούστε με προσεχτικά είναι η τρίτη φορά που το γράφω σύμφωνα με τον νόμο αν η παραγγελία γίνετε μέσω τηλεφώνου η μέσω internet έχετε δικαίωμα επιστροφής χρημάτων αλλά τα πράγματα να μην έχουν ανοιχτεί και η συσκευασία τους να είναι τέλεια όχι τσαλακωμενη η σκισμένη μην ψαρωνετε αν σας πει δεν γίνετε ο πωλητής λέει ψέματα και το ξέρει .Η επιστροφή τους μπορεί να γίνει μέσα σε 14 μέρες οπότε μην αγχώνεσται. Εγώ πριν ένα μήνα αυτό έκανα παρέδωσα το spiderman το Uncharted και ένα χειριστήριο στο πλαίσιο δάφνης και ο πωλητής δεν είπε κουβέντα τα κατέγραψε μου έδωσε χαρτί με το πιστωτικό της αξίας των πραγμάτων πήγα στο ταμείο σε τρεις εργάσιμες τα χρήματα μπήκαν στην πιστωτική μου από εκεί τα αγόρασα.

Εντος 14 ημερων απο την αγορά? Εννοώ αν παραγγειλεις σήμερα και στο φέρουν σε 15 μερες?

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Εντος 14 ημερων απο την αγορά? Εννοώ αν παραγγειλεις σήμερα και στο φέρουν σε 15 μερες?

Πο την ημέρα που θα το παραλάβεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες το παράγγειλα, από το Πλαίσιο, και σήμερα το μεσημέρι ήταν στα χέρια μου.

Ευχαριστημένος!

Επεξ/σία από PGP737ng
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/3/2022 στις 2:57 ΜΜ, Tatius94 είπε

Και ο Κωτσόβολος δύο bundles 

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-5/konsola-ps5

Εάν κάποιος από εδώ πήρε bundle με παρελκόμενα τα οποία επέστρεψε πίσω και του έδωσαν τα χρήματα θα εκτιμούσα ένα pm ή ένα ποστ εδώ για το πώς ήταν η διαδικασία και τι χρειάστηκε να κάνει (πήρα από το plaisio και θέλω να επιστρέψω την κάμερα)

και εγώ ενδιαφέρομαι, πήρα από κωτσόβολο το bundle με ghost of tsushima dc, horizon και εξτρα ροζ ντουαλσενς, ευχαριστω

Επεξ/σία από alexkon99
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Veraan είπε

Εγω παρελαβα πριν μια ωρα την κονσολα  ειχα παραγγείλει απο public πριν απο 5 ημέρες περίπου. 

Μίλησα πριν λίγο μαζί τους και με ενημέρωσαν ότι υπάρχει απόθεμα και ξεκινούν να εξυπηρετούνται οι παραγγελίες που είχαν γίνει. Μου έδωσαν εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης έως και 8/3 🤞

Δημοσ.

Όλοι εσείς που ποστάρετε διαθεσιμότητα στα μεγάλα καταστήματα πως μαθαίνετε τόσο γρήγορα ότι έχουν stock ; Το αποκλείω να στέκεστε μπροστά από τις σελίδες σαν τα σκιάχτρα με τον κένσορα στο refresh page. Έχετε κάποιο addon ;

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Mif89 είπε

Όλοι εσείς που ποστάρετε διαθεσιμότητα στα μεγάλα καταστήματα πως μαθαίνετε τόσο γρήγορα ότι έχουν stock ; Το αποκλείω να στέκεστε μπροστά από τις σελίδες σαν τα σκιάχτρα με τον κένσορα στο refresh page. Έχετε κάποιο addon ;

Εγω δεν ποσταρω αλλα εχω ανοιχτα τα ταμπς με τα καταστηματα και που και που μεσα στη μερα μπαινω και τσεκαρω (στο κινητο)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mif89 είπε

Επί δύο εβδομάδες στο κινητό μου συνέβαινε αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία και αυτά τα tabs έμπαινα και τα ανανέωνα κάθε μισή ώρα (εκτός ύπνου 😆) Παρ'ολα αυτά, έχασα το πάμπλικ ένα Σαββάτο γιατί ξύπνησα αργά αλλά δικαιώθηκα γιατί λίγες μέρες μετά plaisio came through.

Έψαξα για add-ons, βρήκα και ένα πολύ ενδιαφέρον ποστ ενός φίλου εδώ για κάτι παρόμοιο, σκέφτηκα να φτιάξω και ένα δικό μου απλό js script αλλά νομίζω ότι ψηλοφτιαχνει η κατάσταση και δεν θα χρειαστούν αυτά από δω και πέρα.

Screenshot_20220226-130754.jpg

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Mif89 είπε

Ακριβώς ότι έγραψε ο Πάνος..

Δημοσ.

Στο public γραφει με αστερισκο τα παρακατω 

Το προϊόν αποτελεί πακέτο προσφοράς και σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει να επιστραφούν όλα τα προϊόντα που το απαρτίζουν.

Ειναι νομιμο να το ζητανε αυτο? εχει δοκιμασει καποιος επιστροφη στο public σφραγισμενα παιχνιδια η χειρηστηριο και το αρνηθηκαν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...