Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JohnMode είπε

Παιδια οσοι ειχατε παραγγειλει απο γερμανο σας εστειλε μετα αμεσως email με την υποτιθεμενη παραδοση κτλπ;Εμενα μου εστειλαν απευθειας email για το ποτε θα το παραλαβω αλλα και για να κανω τρακ το προιον μολις ξεκινησει η παραδοση..

Την ωρα παραγγελιας δεν μπορουσα να παρω τηλ για την διαθεσιμοτητα γιατι ηταν κλειστο το καταστημα..Αλλα ολα κυλισαν νορμαλ ως προς την αγορα.

Μόλις τώρα, FCastor είπε

Ναι, μόλις είχα κάνει την παραγγελία του bundle μου ήρθε επιβεβαιωτικό email και link στο site του Γερμανού για παρακολούθηση παραγγελίας. Και την επόμενη μου ήρθε ακυρωτικό email.

Οκ κτλβα..

1 λεπτό πριν, JohnMode είπε

Την ωρα παραγγελιας δεν μπορουσα να παρω τηλ για την διαθεσιμοτητα γιατι ηταν κλειστο το καταστημα..Αλλα ολα κυλισαν νορμαλ ως προς την αγορα.

Οκ κτλβα..

Παντως οταν το βρηκα στο site του γερμανου ηταν για πολυ ωρα διαθεσιμο…Αλλα ποτε δεν ξερεις..

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα κομμάτι θα είχαν.

Ομολογώ ότι μπήκα στον πειρασμό, αλλά από Γερμανό δεν παίζει μέχρι τουλάχιστον να επιστραφούν τα χρήματα που του έχω δώσει. Και μετά βέβαια δεν ξέρω, μια και έχει αποδειχθεί λίγο μπάχαλο. Ίσως με αντικαταβολή και μόνο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, FCastor είπε

Ένα κομμάτι θα είχαν.

Ομολογώ ότι μπήκα στον πειρασμό, αλλά από Γερμανό δεν παίζει μέχρι τουλάχιστον να επιστραφούν τα χρήματα που του έχω δώσει. Και μετά βέβαια δεν ξέρω, μια και έχει αποδειχθεί λίγο μπάχαλο. Ίσως με αντικαταβολή και μόνο.

ειχε και παραλαβη απο καταστημα !!!

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kundi είπε

ειχε και παραλαβη απο καταστημα !!!

Πρόλαβα και το είδα. Αλλά μια και αυτή τη στιγμή από τη μία ακόμα να μου επιστραφούν τα χρήματα από το Γερμανό και από την άλλη μου έχουν έρθει το χειριστήριο και το παιχνίδι από Public, είπα να αντισταθώ. 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο φίλο μου σήμερα πριν λιγο πιστωσε τη πρώτη δόση ο Γερμανός . 11/2 η παραγγελια 15/2 το ακυρο τους και ειχαν πει (γραπτώς) οτι την ίδια μέρα εκαναν αίτηση ακύρωσης... Πάλι καλά

Edit: Να ξερετε οτι δεν συνεργάζεται με την Ε οπότε δεν μπορείτε να κανετε ωρίμανση δόσεων θα χρεώνεται -πιστωνεται δόση κάθε μήνα, να το χετε υπόψιν! Τουλάχιστον λύθηκε κατα το ήμισυ το θέμα επιστροφής...

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ.

Μαγκες τελικα στο γερμανο αποδειχθηκαν απατεωνες…Μου εστειλαν και εμενα μειλ ακυρωσης..Τους πηρα τηλ μετα απο μεγαλη προσπαθεια και μου ειπαν οτι δεν φταιτε εσεις το συστημα ειναι ετσι μπλα μπλα..Παντως μου ειπαν πως εγινε η αποχρεωση αλλα ακομα δεν εχουν εμφανισθει στον λογαριασμο…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, JohnMode είπε

Μαγκες τελικα στο γερμανο αποδειχθηκαν απατεωνες…Μου εστειλαν και εμενα μειλ ακυρωσης..Τους πηρα τηλ μετα απο μεγαλη προσπαθεια και μου ειπαν οτι δεν φταιτε εσεις το συστημα ειναι ετσι μπλα μπλα..Παντως μου ειπαν πως εγινε η αποχρεωση αλλα ακομα δεν εχουν εμφανισθει στον λογαριασμο…

Αυτό με τις ακυρώσεις ο Γερμανός το έχει... ξεσκίσει λίγο ή μου φαίνεται;

Και εμένα η αποχρέωση μετά την ακύρωση έγινε στις 03/02. Ακόμα πάντως τα περιμένω. Πιθανώς βέβαια να είναι και θέμα τράπεζας (στην περίπτωσή μου Eurobank) και όχι αποκλειστικά του Γερμανού.

Επεξ/σία από FCastor
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JohnMode είπε

ηταν η σκετη κονσολα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...