Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Δε νομιζω πτώχευση ρε συ αφου ο Πανος Γερμανος εχει και τα παμπλικ, ειναι και η κοσμοτε, δε νομιζω... απλα την κατσαμε και πρεπει να ξεμπλεξουμε και να αγοραζουμε απο αυτον μονο απο κοντα (γνωμη μου)

Η αλυσίδα Γερμανός έχει πουληθεί εξωλοκλήρου στην Cosmote εδώ και κάποια χρόνια, από όσο γνωρίζω.

Επεξ/σία από nick_souvlaki
  • Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Η αλυσίδα Γερμανός έχει πουληθεί εξωλοκλήρου στην Cosmote εδώ και κάποια χρόνια, από όσο γνωρίζω.

Ναι σωστα το χα ξεχασει αυτο.. Οποτε οπως ειπε ο παραπανω συνφορουμιτης, μεταξυ τους ή πουλημα μαυρα κανα 50ρικακι ή 100 παραπανω

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, tliako είπε

Το ίδιο ποίημα στέλνουν σε όλους μας απλά σε εμένα λέει 2/2 . 

Μια και λέει 2/2 σε εσένα, μπήκαν τα χρήματα;

Γιατί λογικά μόλις εξέπνευσαν οι 15 ημέρες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, FCastor είπε

Νope, προσπάθησα να τους πάρω τηλέφωνο το πρωί αλλά μετά από αναμονή 10+ λεπτών το έκλεισα γιατί έπρεπε να πάω γραφείο. Μίλησα με τράπεζα και ακόμα δεν έχει μπει το ποσό ούτε από τη μεριά τους. Έστειλα στο Γερμανό email ότι θα προβώ σε καταγγελία αν δεν επιστραφούν τα χρήματα άμεσα και περιμένω και απάντηση από τη τράπεζα αν μπορεί να γίνει κάτι περαιτέρω από τη μεριά τους (μου είπαν οτι θα με καλέσει εκπρόσωπος πίσω , ακόμα τίποτα) . Υπέροχη συμπεριφορά γενικώς.  

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tliako είπε

Νope, προσπάθησα να τους πάρω τηλέφωνο το πρωί αλλά μετά από αναμονή 10+ λεπτών το έκλεισα γιατί έπρεπε να πάω γραφείο. Μίλησα με τράπεζα και ακόμα δεν έχει μπει το ποσό ούτε από τη μεριά τους. Έστειλα στο Γερμανό email ότι θα προβώ σε καταγγελία αν δεν επιστραφούν τα χρήματα άμεσα και περιμένω και απάντηση από τη τράπεζα αν μπορεί να γίνει κάτι περαιτέρω από τη μεριά τους (μου είπαν οτι θα με καλέσει εκπρόσωπος πίσω , ακόμα τίποτα) . Υπέροχη συμπεριφορά γενικώς.  

Ναι, ούτε σε εμένα. Πάντως ομολογώ ότι μια μικρή έκρηξη προς την τράπεζά μου την έκανα γιατί τους είχα ξανακαλέσει στην αρχή της εβδομάδας, το καταχώρησαν σαν αίτημα αλλά μετά... τζιτζίκια. Και στο κάτω κάτω της γραφής πρόβλημα δικό μου που να μπορώ να λύσω δεν είναι. Δεν μπορώ π.χ. να πάω στο Γερμανό ή τη συνεργαζόμενη τράπεζά του με ένα άδειο τσουβάλι και να απαιτήσω να μου τα δώσουν. Ή ο Γερμανός ή η τράπεζά μου ή και οι δύο οφείλουν να μου το λύσουν, ειδικά δύο εβδομάδες μετά.

Διαφορετικά υπάρχουν και άλλες τράπεζες να πάω τα λεφτά μου και υπάρχουν καταγγελίες και αγωγές για καταστήματα αφερέγγυα.

• Like 1
Δημοσ.

Απαραδεκτα και απανθρωπα πραγματα απο μεριας καταστηματων..Εγω με το που παραγγειλα εχθες το βραδυ τη κονσολα μου σταλθηκε email λεγοντας οτι θα παραλαβω τη κονσολα απο 19/2 μεχρι 21..Αντε να δουμε..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JohnMode είπε

Απαραδεκτα και απανθρωπα πραγματα απο μεριας καταστηματων..Εγω με το που παραγγειλα εχθες το βραδυ τη κονσολα μου σταλθηκε email λεγοντας οτι θα παραλαβω τη κονσολα απο 19/2 μεχρι 21..Αντε να δουμε..

Σου το εύχομαι, αλλά καλού κακού κράτα μικρό καλάθι...

Η πληρωμή πώς έγινε ή θα γίνει, αν επιτρέπεται;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, FCastor είπε

Σε αντιστοιχη περιπτωση επιστροφης χρημάτων (οχι απο Γερμανο) παντως, εμενα χρειαστηκαν 15 εργασιμες ημερες..αλλα το ειχα ρωτησει και μου το ειχανε ξεκαθαρισει οτι ειναι εργασιμες. Δεν ξερω αν στην περιπτωση αυτη ισχυει το ιδιο

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, FCastor είπε

Ναι, ούτε σε εμένα. Πάντως ομολογώ ότι μια μικρή έκρηξη προς την τράπεζά μου την έκανα γιατί τους είχα ξανακαλέσει στην αρχή της εβδομάδας, το καταχώρησαν σαν αίτημα αλλά μετά... τζιτζίκια. Και στο κάτω κάτω της γραφής πρόβλημα δικό μου που να μπορώ να λύσω δεν είναι. Δεν μπορώ π.χ. να πάω στο Γερμανό ή τη συνεργαζόμενη τράπεζά του με ένα άδειο τσουβάλι και να απαιτήσω να μου τα δώσουν. Ή ο Γερμανός ή η τράπεζά μου ή και οι δύο οφείλουν να μου το λύσουν, ειδικά δύο εβδομάδες μετά.

Διαφορετικά υπάρχουν και άλλες τράπεζες να πάω τα λεφτά μου και υπάρχουν καταγγελίες και αγωγές για καταστήματα αφερέγγυα.

Το customer service στη χώρα είναι άγνωστη έννοια γενικώς. Τα λεφτά σου να παίρνουν όλοι θέλουν και να μην σε δούνε ποτέ μπροστά τους. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tliako είπε

Το customer service στη χώρα είναι άγνωστη έννοια γενικώς. Τα λεφτά σου να παίρνουν όλοι θέλουν και να μην σε δούνε ποτέ μπροστά τους. 

Έχει πλάκα σε ένα βαθμό πάντως. Πήρα πάλι το Γερμανό και με παραπέμπει στην τράπεζά μου. Κολοκυθιά επιπέδου, όχι αστεία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, parararam είπε

Σε αντιστοιχη περιπτωση επιστροφης χρημάτων (οχι απο Γερμανο) παντως, εμενα χρειαστηκαν 15 εργασιμες ημερες..αλλα το ειχα ρωτησει και μου το ειχανε ξεκαθαρισει οτι ειναι εργασιμες. Δεν ξερω αν στην περιπτωση αυτη ισχυει το ιδιο

Δεν αναφέρεται πουθενά το ''εργάσιμες'' , ούτε στους όρους καταστήματος, ούτε στα email τους , ούτε πουθενά. Επίσης θεωρώ αστείο να απαιτούνται 15 εργάσιμες για μια αποδέσμευση ποσού που γίνεται αυτόματα εκτός αν ο λογιστής τους χρειάζεται 120 ώρες για να το διευθετήσει προσωπικά ή μαζεύουν 5λεπτα από τα ταμεία για να τα πάνε στη τράπεζα με ανατρεπόμενο.  

2 λεπτά πριν, FCastor είπε

Έχει πλάκα σε ένα βαθμό πάντως. Πήρα πάλι το Γερμανό και με παραπέμπει στην τράπεζά μου. Κολοκυθιά επιπέδου, όχι αστεία.

Η τράπεζα λέει είναι θέμα Γερμανού , ο Γερμανός θέμα τράπεζας και εμείς καθόμαστε με το "μη πω τι" στο χέρι. Το μόνο δικαίωμα του καταναλωτή είναι στη ταλαιπωρία...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εργάσιμες ούτε εμένα μου έχουν αναφέρει πουθενά. Εκτός αυτού, και εργάσιμες να είναι, είναι εντός 15. Όχι στις 15 ημέρες, ημερολογιακές ή εργάσιμες, νταν. Που για 15 εργάσιμες ημέρες επακριβώς το κόβω να είναι.

Λες και τα χαρτονομίσματα έρχονται περπατώντας μόνα τους ένα ένα...

Επεξ/σία από FCastor
  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, FCastor είπε

Σου το εύχομαι, αλλά καλού κακού κράτα μικρό καλάθι...

Η πληρωμή πώς έγινε ή θα γίνει, αν επιτρέπεται;

Με καρτα αδερφε..Γιαυτο και ανησυχω σε περιπτωση γκαφας..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, FCastor είπε

Τα έβαλε λέει 2/2 και σε μένα ,και η τράπεζα μου μου λέει δεν έχει γίνει καμία κίνηση από μέρους τους μιλάει η τράπεζα μου μαζί τους και θα μου πει τι έγινε Εντο μεταξύ κάνε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή όπως εγώ το ψάχνουν καλά αυτοί και σε βοηθούν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά στις εταιρείες στην Ελλάδα δεν έχω καταλάβει τι παίζει. Άλλες φορές μου τα έχουν γυρίσει σε μια μέρα και άλλες φορές το παιδεύω μήνα. πχ. από MM, ενώ όλοι λέγανε πόσο την πίστη σου βγάζουν και πόσο αργούνε...αλλά εγώ μέσα σε 2 μέρες τα είχα. (δεν μιλάω για PS5, αλλά για μία τηλεόραση που πήρα αλλά την ακύρωσα)

Επεξ/σία από nick_souvlaki
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...