Προς το περιεχόμενο

Εξέλιξη παραγγελίας και αποστολών PS5

spartan29gr
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχει κανείς εμπειρία σχετικά με αγορά (ή πιο σωστά προσπάθεια αγοράς) PS5 από Public;

Αν αγόρασε online κάποιος κονσόλα αλλά αποδείχτηκε τελικά ότι δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη λόγω όχι αρκετών κομματιών, τελικά σε πόσο χρόνο από την ηλεκτρονική αγορά παρέλαβε; Μια βδομάδα; Δέκα μέρες; Ένα μήνα; Τρεις μήνες;

Έκανα παραγγελία 4/2 μόλις είδα διαθέσιμο bundle με 2ο χειριστήριο και Demon's Souls με πληρωμή διατραπεζικά μετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας. Μου ήρθε το χειριστήριο και το παιχνίδι γρήγορα αλλά η κονσόλα αναζητείται ακόμα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 λεπτά πριν, FCastor είπε

Έχει κανείς εμπειρία σχετικά με αγορά (ή πιο σωστά προσπάθεια αγοράς) PS5 από Public;

Αν αγόρασε online κάποιος κονσόλα αλλά αποδείχτηκε τελικά ότι δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη λόγω όχι αρκετών κομματιών, τελικά σε πόσο χρόνο από την ηλεκτρονική αγορά παρέλαβε; Μια βδομάδα; Δέκα μέρες; Ένα μήνα; Τρεις μήνες;

Έκανα παραγγελία 4/2 μόλις είδα διαθέσιμο bundle με 2ο χειριστήριο και Demon's Souls με πληρωμή διατραπεζικά μετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας. Μου ήρθε το χειριστήριο και το παιχνίδι γρήγορα αλλά η κονσόλα αναζητείται ακόμα.

Έχουν χρεώσει την κάρτα σου?

Στις 11/2/2022 στις 7:27 ΜΜ, JohnMode είπε

A10F51B2-DE28-45A6-806E-0E9F4F68199E.png

Διαθεσιμο το digital παιδακια οποιος ενδιαφερεται..

Φιλος παραγγειλε το digital εκεινη την μερα (του εστειλα link και μετα ποσταρα εδω). 11/02 και σημερα ο Γερμανός χρεωσε την καρτα του (το πηρε με δοσεις). Εχει ελπιδες να παραλαβει ή να ακυρωσει? Εγω του λεω να παρει γερμανο και τραπεζα να ακυρωσει, εκεινος λεει ε αφου ειχε περιορισμενη εστω διαθεσιμοτητα και εκανα παραγγελια να περιμενω μεχρι το τελος της βδομάδας μηπως εχει καμια εξελιξη. Τι λετε εσείς? Johnmode sorry που σε κανω quote απλα εχει σκρινσοτβτο ποστ και προς διευκόλυνση σε quotαρα

• Like 1

16 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Φιλος παραγγειλε το digital εκεινη την μερα (του εστειλα link και μετα ποσταρα εδω). 11/02 και σημερα ο Γερμανός χρεωσε την καρτα του (το πηρε με δοσεις). Εχει ελπιδες να παραλαβει ή να ακυρωσει? Εγω του λεω να παρει γερμανο και τραπεζα να ακυρωσει, εκεινος λεει ε αφου ειχε περιορισμενη εστω διαθεσιμοτητα και εκανα παραγγελια να περιμενω μεχρι το τελος της βδομάδας μηπως εχει καμια εξελιξη. Τι λετε εσείς? Johnmode sorry που σε κανω quote απλα εχει σκρινσοτβτο ποστ και προς διευκόλυνση σε quotαρα

Εφοσον τον χρεωσανε θα του ελεγα να περιμενει, ουτως η αλλως κατευθειαν δεν υπαρχει περιπτωση να την παρει κανεις μας την κονσολα..Αλλα πρεπει να επικοινωνησει αμεσα με γερμανο να ειναι και σιγουρος

Εγω τον προετρεψα να ακυρωσει, εχωντας κακη εμπειρια με το παμπλικ αλλα οκ. Λες να τον χρεωσανε επειδη ειναι σε αναμονη για κονσολα? Εννοω να προλαβε καποια απ την περιορισμενη διαθεσιμοτητα... 😕 Απλα σκεφτομαι γιατι να χρεωσει χωρις να χει το προιον στα χερια του?

4 ώρες πριν, FCastor είπε

@panosno1com

Μια και από Public περιμένω, τι κακή εμπειρία είχες;

Σε τηλεόραση είχα, ειχα κανει παραγγελια και δεν ηταν διαθεσιμο (φαση ps5 ) ενω οταν την εβαλα καλαθι ηταν διαθεσιμο και χρεωσαν αμεσως την καρτα μου (τις δοσεις) . Τελικα ακυρωσα και την πήρα απο τον Κ ..

Ακυρωσε μονος του ο Γερμανος... χαχαχαχα!!

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, panosno1com είπε

Ακυρωσε μονος του ο Γερμανος... χαχαχαχα!!

Λάθος τιμή μάλλον, "ξεχάσανε" να βάλουν + 150 ευρώ τα παρελκόμενα. Υπομονή πες του φίλου γιατί η επιστροφή χρημάτων  δεν προβλέπεται σύντομα. 

• Sad 1

6 ώρες πριν, tliako είπε

Λάθος τιμή μάλλον, "ξεχάσανε" να βάλουν + 150 ευρώ τα παρελκόμενα. Υπομονή πες του φίλου γιατί η επιστροφή χρημάτων  δεν προβλέπεται σύντομα. 

Δεν ισχυει το 10ημερο που είπανε στο mail τους?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα ακούστε τι έγινε με εμένα 

Στην 1 Φλεβάρη παίρνω με πιστωτική σε 3 δόσεις το ps5 badlle 609 Euro από Γερμανό

Με παίρνουν στις 2 την επομενη και μου λένε χίλια συγνώμη εγινε λάθος στην τιμή

Και ακυρώνουν την παραγγελία και κάνουν refund τα χρήματα.

Ε λοιπόν σήμερα μετά από 13 μέρες την πρώτη δόση την έχουν εισπράξει, μίλησα με την τράπεζα μου μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ΚΑΜΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ παίρνω Γερμανό μου λέει ότι έκανε refund από τις 2 του μήνα και λέει ΨΕΜΜΑΤΑ 

Η τράπεζα μου μου λέει αν είχε γίνει ακύρωση θα το έβλεπε στις 5 του μηνός 

Είπα στον Γερμανό αν δεν μπουν μέχρι αύριο πάω για αγωγή

Επεξ/σία από panosbekris

1 ώρα πριν, panosbekris είπε

Παιδιά καλησπέρα ακούστε τι έγινε με εμένα 

Στην 1 Φλεβάρη παίρνω με πιστωτική σε 3 δόσεις το ps5 badlle 609 Euro από Γερμανό

Με παίρνουν στις 2 την επομενη και μου λένε χίλια συγνώμη εγινε λάθος στην τιμή

Και ακυρώνουν την παραγγελία και κάνουν refund τα χρήματα.

Ε λοιπόν σήμερα μετά από 13 μέρες την πρώτη δόση την έχουν εισπράξει, μίλησα με την τράπεζα μου μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ΚΑΜΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ παίρνω Γερμανό μου λέει ότι έκανε refund από τις 2 του μήνα και λέει ΨΕΜΜΑΤΑ 

Η τράπεζα μου μου λέει αν είχε γίνει ακύρωση θα το έβλεπε στις 5 του μηνός 

Είπα στον Γερμανό αν δεν μπουν μέχρι αύριο πάω για αγωγή

Παιζει να σου πουν οτι θα γινεται χρεωπιστωση των δοσεων καθε μηνα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...