Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, moysatos79 είπε

Μόλις πήγα στον Κωτσόβολο Δράμας για φορτιστή και είδα 4 (!) PS5.Τα 2 digital.

Όποιος προλάβει.

Update: Άδεια κουτια.

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, JohnMode είπε

Μαγκες το θεμα ειναι οτι υπαρχουν οι προπαραγγελιες ακομα που δεν εχουν καλυφθει..Και να το προλαβει να το παραγγειλει καποιος θα γινει οπως σε καποιους αλλους που τους πηραν τηλεφωνο και τους ακυρωσαν τη παραγγελια..Αυτο φοβαμαι σε περιπτωση αγορας…

Εγώ πάντως παρέλαβα κανονικά στη "σωστή" τιμή από Γερμανό . Νομίζω ότι απλά είναι θέμα κόστους, άμα πάρουν 100 παραγγελίες για 10 κομμάτια , ξεχωρίζουν όσες είναι για τα ακριβά bundle και μετά τα δίνουν με σειρά προτεραιότητας(στη περίπτωση μου σε όσους δεχθήκαμε την ανατίμηση) . Φυσικά δεν έχουν κανένα θέμα να δεσμεύσουν τα λεφτά από τους 100 για να παραδώσουν στους 10. 

20 ώρες πριν, SavvasMavros είπε

Edit: Μήπως επιστράφηκαν σε άλλους τα χρήματα της παραγγελίας τους από τον Γερμανό; Γιατί εγώ ακόμη περιμένω.

Ακόμα αναμονή , λογικά τη 15η μέρα θα τα επιστρέψουν.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, JohnMode είπε

Νομιζω φτασαμε στη χειροτερη περιοδο ως προς τη διαθεσιμοτητα της κονσολας..

Λες να στοκαρουν κοντα στο Πασχα παλι?

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, JohnMode said:

Νομιζω φτασαμε στη χειροτερη περιοδο ως προς τη διαθεσιμοτητα της κονσολας..

Μπααααα, μάλλον τώρα εσύ ψάχνεις ενεργά. Το παρακολουθώ από όταν γεννήθηκε το θέμα από τη σκοπιά του εξωτερικού παρατηρητή μιας και δε θέλω να πάρω (ακόμα), έχουν υπάρξει και περίοδοι μηνών χωρίς τίποτα, για να μην αναφέρω στον Κωτσόβολο που έκανε κάνα 6μηνο++ να ξεμπερδέψει με τις προπαραγγελίες...

Η κατάσταση είναι καλύτερη το τελευταίο 6μηνο. Κάκιστη ακόμα, αλλά λίγο καλύτερη σε σχέση με τις αρχές...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα διαθέσιμο γράφει, μπηκα να ποσταρω. Πατησα να μπω και πατησα πισω και εγραψε μη διαθεσιμο. Μετα λεω κατσε να πατησω πανω που λεει playstation 5 να δω και την κανονικη εκδοση και γραφει διαθεσιμο

Εντιτ: σε 10 σεκοντς μεχρι να κανω αλλαγη ταμπ εγραψε μη διαθεσιμο

Επεξ/σία από panosno1com
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...