Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 21/1/2022 στις 2:06 ΠΜ, Georam21 είπε

Παιδιά το έχω παραγγείλει από το electroholic στις 10/1, είναι πληρωμένο κ λέει για σειρά προτεραιότητας.  Το έχει πάρει κανείς από εκεί? Κ αν ναι σε ποσο καιρό το παρέλαβε? 

Καλημέρα ακύρωσε το βρε σύ.. στο θεμα του ps5 δεν ξέρεις πότε θα το φέρουν!!! Τα μεγάλα καταστήματα βγάζουν πολύ πιο συχνά! Πάρε το από τα μεγάλα πιο γρήγορα και πιο σίγουρα θα σου έρθει. Για οικιακές συσκευές μια χαρά είναι! Για προπαραγγελια PS5 δεν θα το συνιστούσα! 

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ειχα ποτε ps. ημουν pc gamer. στα ... γεραματα ειπα να παρω ps και επειδη ειχε ανακοινωθει το 5αρι ειπα θα παρω οταν βγει αλλα διαφορες αλλες δουλειες δεν μου αφησαν χρονο. τωρα εδω και 10 μερες ψαχνω στις σελιδες των  mediamarkt kotsovolo plaisio germano αλλα δεν βρισκω. εσεις που παρακολουθειτε το θεμα, ξερετε περιπου καθε ποτε ανεβαζουν ps5 αυτες οι αλυσιδες; και θα κοιταω εκει που πουλανε τωρα το ps5 και φαινεται εξαντλημενο η ανεβαζουν σε νεα λινκ τα bundles ;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Anetos22 είπε

δεν ειχα ποτε ps. ημουν pc gamer. στα ... γεραματα ειπα να παρω ps και επειδη ειχε ανακοινωθει το 5αρι ειπα θα παρω οταν βγει αλλα διαφορες αλλες δουλειες δεν μου αφησαν χρονο. τωρα εδω και 10 μερες ψαχνω στις σελιδες των  mediamarkt kotsovolo plaisio germano αλλα δεν βρισκω. εσεις που παρακολουθειτε το θεμα, ξερετε περιπου καθε ποτε ανεβαζουν ps5 αυτες οι αλυσιδες; και θα κοιταω εκει που πουλανε τωρα το ps5 και φαινεται εξαντλημενο η ανεβαζουν σε νεα λινκ τα bundles ;

Πριν από 2 - 3 ημέρες το Πλαίσιο είχε διαθέσιμα bundles για τηλεφωνική παραγγελία από ακυρώσεις τα οποία δε φάνηκαν ποτέ στο site τους. Δεν κάνεις και καμιά τέτοια απόπειρα μπας και;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sp3cial είπε

Καλημέρα ακύρωσε το βρε σύ.. στο θεμα του ps5 δεν ξέρεις πότε θα το φέρουν!!! Τα μεγάλα καταστήματα βγάζουν πολύ πιο συχνά! Πάρε το από τα μεγάλα πιο γρήγορα και πιο σίγουρα θα σου έρθει. Για οικιακές συσκευές μια χαρά είναι! Για προπαραγγελια PS5 δεν θα το συνιστούσα! 

Εχεις πείρα από αυτό το μαγαζί? Στα μεγάλα δεν δέχονται παραγγελίες κ στο δίνουν κ σε bundle. Γενικά υπάρχει κάποιος που να το χει πάρει από αυτό το μαγαζι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Georam21 είπε

Στα μεγάλα δεν δέχονται παραγγελίες κ στο δίνουν κ σε bundle.

Φίλε μου απ' ότι κατάλαβα το σκέτο έχει ΜΕΓΑΛΗ αναμονή και δεν ξέρω αν βγαίνει κιόλας. Μόνο σε scalpers βλέπω μόνο το μηχνάμημα και σε μαγαζιά με άγνωστο χρόνο αναμονής, προφανώς η Sony και οι μεγάλοι προμηθευτές σπρώχνουν bundles. Το bundle είναι μάλλον μονόδρομος - αν μιλάμε για 100 Ευρώ παράπανω δηλαδή με μια μικρή έκπτωση σε ένα ΑΑΑ game κι ένα χειριστήριο και όχι σαν αυτά του Game Explorers που έχουν βάλει μέσα ότι στοκ τους περίσσευε, αλλά σε λογική τιμή για να μην παρεξηγηθούμε. Στη τελική αν δεν τα θέλεις, τα πουλάς εδώ ή στο Marketplace, αν και λογικά όσον αφορά τα χειριστήρια πρέπει να έχει κορεστεί λίγο το πράγμα. Άσχετα τώρα με το κατάστημα, 400 ή 500 Ευρώ μπροστά για κάτι με τόσο απρόβλεπτη διαθεσιμότητα δεν θα τα έδινα ποτέ. 

Επεξ/σία από Theorendil
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Το bundle από μεγάλη αλυσίδα και γενικότερα η αγορά από κατάστημα τύπου Πλαίσιο - Κωτσόβολος - Mediamarkt - Public - Γερμανός φαίνεται να είναι η καλύτερη λύση.

Από σκρουτζομάγαζο φαίνεται η σκέτη κονσόλα να ξεκινά κάπου στα 750 και το bundle στα 800+ ή έχεις φάση Game Explorers με ξεστοκάρισμα στα 900 ευρώ.

Όσο για αγγελίες, οι μεταπωλητές (γιατί πώς αλλιώς να τους πω όταν οι αγγελίες τους είναι για σφραγισμένα πακέτα που αγοράστηκαν με σκοπό την πώληση και όχι τη χρήση;) τα καινούρια και σφραγισμένα με προσαύξηση τα πουλάνε.

Επεξ/σία από FCastor
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα bundle από το Πλαίσιο με το Miles Morales και το Midnight Black χειριστήριο. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν ήρθε σε ένα κουτί - έτσι αγόρασα το PS4 μου bundle με το GTA V - αλλά το κάθε item ξεχωριστά. Οπότε με άλλα λόγια το Πλαίσιο μπορεί να πουλάει και μόνο τη κονσόλα, αλλά μάλλον επιλέγει να μην το κάνει πλέον...

• Moderators
Δημοσ.
55 minutes ago, Theorendil said:

Μόλις παρέλαβα bundle από το Πλαίσιο με το Miles Morales και το Midnight Black χειριστήριο. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν ήρθε σε ένα κουτί - έτσι αγόρασα το PS4 μου bundle με το GTA V - αλλά το κάθε item ξεχωριστά. Οπότε με άλλα λόγια το Πλαίσιο μπορεί να πουλάει και μόνο τη κονσόλα, αλλά μάλλον επιλέγει να μην το κάνει πλέον...

Μεγειά! Αλλά χρησιμοποιείς internet explorer? 😜 
Εδώ και 300 σελίδες το ίδιο διαβάζω 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Theorendil είπε

Μα αυτό λέμε εδω και καιρό. Δεν είναι επίσημο bundle, αλλα το βαφτίζουν bundle τα μαγαζιά......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Theorendil είπε

αφου ειναι χωριστα, δεν γινεται να αλλαξει καποιος το παιχνιδι με αλλο;

τηλεφωνησα και εγω στο πλαισιο και μου ειπαν πως μια φορα την εβδομαδα ερχεται αποθεμα και ανεβαζουν στη σελιδα τους προς πωληση μεχρι να εξαντληθουν. πχ ηρθαν την Παρασκευη και ανεβηκαν Παρασκευη προς Σαββατο. υπαρχει καποιος που να εχει προσπαθησει να βρει στη σελιδα τους εδω και εβδομαδες και δεν βρισκει; γιατι εγω τις τελευταιες 10 μερες μπαινω 3-4 φορες την μερα στη σελιδα τους και δεν ειδα κατι.

Επεξ/σία από Anetos22
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Anetos22 είπε

αφου ειναι χωριστα, δεν γινεται να αλλαξει καποιος το παιχνιδι με αλλο;

τηλεφωνησα και εγω στο πλαισιο και μου ειπαν πως μια φορα την εβδομαδα ερχεται αποθεμα και ανεβαζουν στη σελιδα τους προς πωληση μεχρι να εξαντληθουν. πχ ηρθαν την Παρασκευη και ανεβηκαν Παρασκευη προς Σαββατο. υπαρχει καποιος που να εχει προσπαθησει να βρει στη σελιδα τους εδω και εβδομαδες και δεν βρισκει; γιατι εγω τις τελευταιες 10 μερες μπαινω 3-4 φορες την μερα στη σελιδα τους και δεν ειδα κατι.

Έχω μόνιμα ανοιχτή τη σελίδα τους στην κατηγορία "Κονσόλες - PlayStation" και κάνω refresh πολλές φορές τη μέρα από τις αρχές του μήνα. Πάντα το δείχνει μη διαθέσιμο με λεζάντα "Εξαντλήθηκε". Εκτός αν το ανέβασαν χαράματα(!) Σαββάτου.

Δημοσ.

Στο Πλαίσιο έτυχε να έχουν κάποια bundles από ακυρώσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν ανέβηκαν ποτέ στο site (δε νομίζω ότι πρόλαβαν κιόλας...) και πουλήθηκαν τηλεφωνικά με παράδοση στο σπίτι. Σχετικά posts υπάρχουν στην προηγούμενη ή προπροηγούμενη σελίδα νομίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αυτό τα λέμε ντεμεκ bundles αυτά. Δεν σου δίνουν την κονσόλα μόνη της, σου δίνουν ένα controller, ένα παιχνίδι κτλ. 

Τα κανονικά bundles μέχρι και το κουτί του ps5 θα είχε σχεδιασμένο το theme του game που θα σου έδινε.

Πχ εγώ όταν είχα πάρει το πρώτο μου ps4 (μετά πήρα και το ps4  Pro) ήταν το Infamous Second Son bundle. Koνσόλα+το game. Το κουτί ήταν όλο σχεδιασμένο με το θέμα του παιχνιδιού, το δισκάκι μέσα στο κουτί της κονσόλας κτλ.

Φυσικά επειδή ακριβώς δεν είναι κανονικά bundles όλα αυτά, τα φτιάχνουν αναλόγως τι μένει από games, περιφερειακά κτλ, μπορεί να ζητήσεις πχ να αλλάξεις το παιχνίδι ή πχ το controller γιατί δεν σου αρέσει το midnight black.

Τώρα θεωρητικά αν επιμείνεις πολύ (χρόνος, όρεξη λίγη επιθετικότητα) μπορεί και να καταφέρεις πιστωτικό από το κατάστημα ή το ακόμη πιο δύσκολο... refund. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο στέκει νομικά να το κυνηγήσεις.  Όπως προανέφερα, δεν είναι κανονικά bundles και δεν γνωρίζω ποια είναι η θέση της Sony πάνω σε αυτό.

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Τα κανονικά bundles μέχρι και το κουτί του ps5 θα είχε σχεδιασμένο το theme του game που θα σου έδινε.

Σωστά. Αυτό ειναι το κανονικό bundle του Ratchet πχ και σε αυτά απαγορεύεται δια ροπάλου να γίνει επιστροφή του παιχνιδιού,μιας και υπάρχει και το σχετικό στίκερ

Ratchet and Clank RIft Apart PS5 game | in Stowmarket, Suffolk | Gumtree

Ratchet & Clank: Rift Apart PS5 Bundles Release in France - Push Square

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...