Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.

Από το τηλέφωνο δεν θα σας πουν.

Γι'αυτό ανέφερα πιο πάνω ότι πρέπει απευθείας στο κατάστημα να πάτε.

Πριν 10 λεπτά πήρα τηλέφωνο έτσι όπως ανέφερα (στο νούμερο Συντάγματος, δεν επέλεξα αριθμό και με συνέδεσαν με τμήμα εξυπηρέτησης η οποία κοπέλα με συνέδεσε με το τμήμα τεχνολογίας μόλις ρώτησα για διαθέσιμο PS5 στο κατάστημα Συντάγματος). Μου είπαν ότι έχουν από ακυρώσεις bundle με έξτρα μαύρο χειριστήριο και ένα εκ τριών παιχνιδιών (Spider-Man, Ratchet, Demon's Souls) στα 610 - 630 ευρώ για παράδοση αύριο αλλά όχι για απευθείας παραλαβή από το κατάστημα που ρώτησα (Σύνταγμα).

Ο μόνος λόγος που δεν παρήγγειλα είναι γιατί δε βιάζομαι και γιατί δε με ενδιαφέρει το μαύρο χειριστήριο.

Από εκεί και πέρα όποιος θέλει μια απόπειρα την κάνει.

Επεξ/σία από FCastor
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, prototypegr είπε

Κι εμένα όταν τους πήρα τηλέφωνο, με είπαν ότι περιμένουν από τον προμηθευτή κι ότι μέχρι τις 18/ που έλεγε η παραγγελία, θα παραλάμβανα. Απλώς να ξέρεις, ότι τις παραγγελίες, από ότι κατάλαβα, δεν τις διαχειρίζονται κεντρικά, αλλά αναλαμβάνουν καταστήματα την περαιτέρω επεξεργασία τους. Η δικιά μου, π.χ. ετοιμάστηκε και στάλθηκε από κατάστημα της Θεσσαλονίκης. Οπότε, έχε κι αυτό στο νου σου.

Ναι και εμένα από κατάστημα της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται αντε να δουμε μακάρι να το στείλουν γρήγορα. 

Δημοσ.

Παιδιά παρήγγειλα κι εγώ τηλεφωνικά από Plaisio. Έχουν και Standard και Digital από ακυρώσεις παραγγελιών αλλά μπορείς να πληρώσεις μόνο με κάρτα - σου στέλνουν ειδικό link - και παράδοση μόνο στο χώρο σου με courier. Πήρα το Standard με το Miles Morales στα 608. Δεν ξέρω αν έχει και κάτι άλλο μέσα, αλλά εικάζω ότι θα έχει και δεύτερο χειριστήριο...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Theorendil είπε

Παιδιά παρήγγειλα κι εγώ τηλεφωνικά από Plaisio. Έχουν και Standard και Digital από ακυρώσεις παραγγελιών αλλά μπορείς να πληρώσεις μόνο με κάρτα - σου στέλνουν ειδικό link - και παράδοση μόνο στο χώρο σου με courier. Πήρα το Standard με το Miles Morales στα 608. Δεν ξέρω αν έχει και κάτι άλλο μέσα, αλλά εικάζω ότι θα έχει και δεύτερο χειριστήριο...

Από ό,τι μου είπαν έχει και δεύτερο χειριστήριο σε μαύρο χρώμα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Theorendil είπε

Για 608€ φαντάζομαι θα έχει και χειριστήριο, γιατί εμένα συσκευή και Miles Morales Ultimate με βγήκε 569€  

Δημοσ.

Παιδιά το έχω παραγγείλει από το electroholic στις 10/1, είναι πληρωμένο κ λέει για σειρά προτεραιότητας.  Το έχει πάρει κανείς από εκεί? Κ αν ναι σε ποσο καιρό το παρέλαβε? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Georam21 είπε

Παιδιά το έχω παραγγείλει από το electroholic στις 10/1, είναι πληρωμένο κ λέει για σειρά προτεραιότητας.  Το έχει πάρει κανείς από εκεί? Κ αν ναι σε ποσο καιρό το παρέλαβε? 

Σε ερώτησή μου το Electroholic ανέφερε αναμονή κανά 4μηνο. Δεν τους ρωτάς καλύτερα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σορρυ που θα το πω έτσι, αλλά είναι ***ομαγαζο το συγκεκριμένο.

Σου εύχομαι να είσαι τυχερός και να μην χρειαστεί να περιμένεις ή να μπεις στην διαδικασία του refund μαζί τους.

Δες κριτικές btw στο σκρουτζ, δεν είναι ότι υπερβάλουν όλοι... 

Ρώτησε τους πάντως και ήλπιζε να ισχύει αυτό που θα σου πουν.

Έγραφαν ότι το έχουν ετοιμοπαραδοτο ή απλώς αφηναν να προπαραγγείλεις; Γενικώς έψαξες ή βρήκες κάτι στο συγκεκριμένο κατάστημα και το προτίμησες;

Τώρα βέβαια έχεις πληρώσει οπότε είναι λίγο αργά για τα ερωτήματα μου. Έχει μπλέξιμο τώρα.

Και αναφέρω την λέξη μπλέξιμο γιατί αν είχες διαβάσει όλα αυτά που λέμε εδώ, καλό θα ήταν να μην προπληρωνουμε. Γενικά οχι μόνο εδώ. Γιατί αν σου πουν τωρα περίμενε 4 μήνες πχ που αναφέρθηκε πιο πάνω, ε δεν γίνεται να περιμένεις τόσο.

Πόσο μάλλον όταν κάθε μήνα όλα τα μεγάλα καταστήματα φέρνουν παρτίδες ps5.

Επίσης το ότι προτείνουμε οι περισσότεροι τις μεγάλες αλυσίδες, δεν σημαίνει ότι παίρνουμε ποσοστά ή τους κάνουμε εμμέσως διαφήμιση.  (για να είμαστε ξηγημενοι)

Απλώς οι περισσότεροι εδώ από εκεί καταφέραμε και τις πήραμε τις κονσόλες μας.. Ο τρόπος είναι απλός και έχει αναφερθεί πολλάκις στις προηγούμενες σελίδες.

Κάθε πρωί μπαίνεις τσεκάρεις σε όλους τους μεγάλους (και μερικούς μικρούς αλλά αξιόπιστους). Με το που δεις stock καρφώνεις στοιχεία, αντικαταβολή ΠΑΝΤΑ ή και την επόμενη εργάσιμη είναι σπίτι σου. (ή πας ο ίδιος και παίρνεις από το κατάστημα anw)

Οτιδήποτε άλλο εγώ το θεωρώ ρίσκο. Πιο πολύ γιατί θα χάνεις χρόνο και διάθεση, δεν λέω ότι θα σε κλέψει or sth το κατάστημα που προπληρωσες. Αλλά όταν προπληρωνεις κάτι εμμέσως είσαι "όμηρος" του εκάστοτε καταστήματος, πόσο μάλλον όταν δεν εμπλέκεται κάποιος τρίτος μεσάζοντας πχ PayPal στις προπληρωμενες αγορές σου.

Τεσπα, δεν το ζαλίζω άλλο, έκανες την επιλογή σου, ελπίζω στην περίπτωση που δεν θέλεις να περιμένεις να μην σε ταλαιπωρησουν όπως είχαν ταλαιπωρήσει εμένα από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στους μεγάλους πάντως είναι πολύ εύκολο να ακυρώσεις παραγγελία και να πάρεις πίσω τα λεφτά σου αν θέλεις, οπότε για μένα η προπληρωμή δεν έχει ρίσκο σε αυτούς. Εκτός βέβαια αν είναι τσίμα τσίμα η κάρτα σου και φρακάρει το όριο με την προπληρωμή και μετά που θέλει λίγες μέρες να απελευθερωθεί εσύ έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Από mediamarkt που ακύρωσα την παραγγελία μου με το ratchet μου επέστρεψαν τα λεφτά σε 3 εργασιμες για όποιον φοβάται για καθυστερήσεις κτλ.

Δημοσ.

Παιδιά έχω αγοράσει σχεδόν όλες μου τις οικιακές συσκευές από εκεί γι αυτό το προτίμησα. Όταν έψαχνα να παραγγείλω ήταν το μόνο που έχει την επιλογή να το παραγγείλεις. Σήμερα που μίλησα μαζί τους, μου είπαν ότι φέρνουν συνέχεια νέα κομμάτια κ όσο έχουν προπαραγγειλει έχουν προτεραιότητα.  Μέχρι ένα μήνα αναμονή τους δίνω. Τώρα θα δείξει.

Τέλος φίλος μέσω γνωστού το πήρε σε 2 μέρες από το public, ακόμα κ στο ps5 βύσμα παίζει.

Δημοσ.

παιδια μην βιαζεστε τα μαντατα ειναι μαυρα για την σονι σε λιγο θα υπαρχει οχι επαρκεια αλλα και προσφορες 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mples είπε

παιδια μην βιαζεστε τα μαντατα ειναι μαυρα για την σονι σε λιγο θα υπαρχει οχι επαρκεια αλλα και προσφορες 

πιστεύω ότι όσοι ήταν να πάρουν ps5 κανουν δευτερες σκεψεις τωρα , Ζηταει εδω 10euro ugrade ps5 ,  για το uncharted 

17 ώρες πριν, Georam21 είπε

φίλε μόνο τις κριτικές να διάβαζες δεν θα το αγόραζες από εκεί , μακάρι να σου έρθει 

Δημοσ.

Τα μαύρα μαντάτα ποια είναι; Η αγορά της Blizzard? Λέτε να μην βγει του χρόνου CoD στο PS5? Ούτε μία στο εκατομμύριο. Το πολύ - πολύ timed exclusives σε κάνα DLC και τέτοια, αλλά και πάλι δεν είναι χαζοί και δεν μισούνε τα λεφτά, μη τρελαθούμε. Ειδικά όταν λόγω των τιμών στις κάρτες γραφικών οι οποίες ακόμη δεν έχουν πιάσει ταβάνι και αναμένεται να συνεχιστεί η άνοδος και ΟΛΟ το 22 όλο και περισσότεροι θα στραφούν για gaming σε κονσόλες. Δεν σε παίρνει να αποκλείσεις τόσους πελάτες. Ετοιμάζει και η Sony το δικό της Gamepass. Εδώ η Nintendo και αντέχει προσφέροντας μόνο ένα - δυο first party παιχνίδια τον χρόνο σε τιμές που δεν πέφτουν ποτέ κι έχει μακράν τις χειρότερες online υπηρεσίες... Όπως και να έχει, η έλλειψη κονσολών έχει να κάνει με την έλλειψη πρώτων υλών και με τις διαταραχές της τροφοδοτικής αλυσίδας. Η κατάσταση έχει βελτιωθεί στα logistics, γι' αυτό και είναι πιο εύκολο πλέον να βρεις κονσόλες κι έχουμε κάποιες έστω και μικρές παρτίδες κάθε τόσο, αλλά στις πρώτες ύλες τα πράγματα είναι ακόμη δύσκολα. Απλά ρωτήστε πόσο θα κάνει να έρθει ένα καινούργιο αυτοκίνητο σε μία αντιπροσωπεία λόγω της έλλειψης μικροτσίπ και οι χρόνοι αναμονής για PS5, XBOX ή ακόμη και Switch OLED (που το Vita είχε βγει με OLED πριν από πόσα χρόνια, αλλά ας μη πάμε εκεί) θα σας φανούν αστείοι. 

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...